Mono ja sam cula da za vrijeme krvarenja ne bi trebalo radit briseve jer je mogu dobiti krivi nalazi, al mislim da je najbolje da nazoves gina i pitas...
Waithing ide se socijalnom radniku, gore na kat, mi smo isli kad smo prvi put ulazili u postupak, sjednes kod nje u ured, ona ti objasni kako i sta, sto se tice ovih tehnikalija - smrzavanje, broj stanica za vracanje i tak to...
JelenaZG drzim fige da je bembolina na putu...
Koliko sam pročitala Nata ide na vv, mi nejdemo kod socijalne radnice, bar ju ja u svoja tri transfera nisam vidjela ...Papir za ovjeru daju sestre a o smrzavanju (ukoliko si sretnica da imaš što smrznuti ) i vsaćanju embrija objasni doktorica nakon punkcije kad vidi koliko se stanica dobije...
waithing
Mono ja sam jednom išla na papu i briseve pred kraj menge malo mi je bilo tu i tamo crvenkasto pa gin nije bio baš oduševljen i rekao mi da ne zna hoće li uspjeti uhvatiti "čisto" no na kraju je nekako uspio, i isto mi je rekao ako nešto ne bude u redu da ću morati ponoviti nalaze, ..No bilo je sve ok...
waithing
MiuMau i Waiting,
Bila sam na brisevima. Nisam nista govorila jer ujutro mi nije bilo nikakvog iscjedka smedjeg. Ako nesto bude nadjeno, a nadam se da nece, sama cu platiti privatno ponavljanje briseva.
Znam da se.papa moze raditi kad je krvarenje u pitanju.
Cak mi je napravio samoinicijativno uzv i endo mi je samo 5mm !
Makar, znam da Cikloprogynova koju pijem stanjuje endo, tj.taj sastojak norgestrel.
Ugl.ne znam vise sto bi rekla i sto bi mislila.
Idem sutra u Petrovu opet pa cu vidjeti sto ce reci.
Evo cure.....drama je napokon okončana (nadam se). Nakon blago pozivinih testova danas mi je potvrđena biokemijska trudnoća. Beta 7.29.....sad čekam menstruaciju i nadam se da će se sve lijepo očistiti.... Ma sve je išlo tako klimavo da sam i pretpostavljala da bi mogla biti biokemijska..... Od svih mogućih nalaza dr mi je rekla još jedino bris endometrija da napravim sad nakon ove menstruacije... Cure koje ste u postupcima, želim Vam sreću :*
JelenaZG
Dakle, ja sam tek ušla u ovo sve i danas sam išla jer mi je 4.dc na vađenje hormona i Podgajski mi je bio rekao da će me pogledati i dati terapiju no doktorica koja je bila me samo naručila na HSG i rekla da se vidimo slijedeći mjesec 3-5 dc. S obzirom da meni ciklusi traju jako dugo, pitaj boga kad će to biti. To sam i njoj rekla na štandu mi je rekla da uzimam Duphastone od 16.-25 dc no uzimala sam ga i ovaj ko i prethodni mjesec i ciklusi su mi trajali 50-60 dana :( ne sumnjam u ničiju stručnost no dok sam bila kod nje je dobrih 15 minuta pričala na telefon sa učiteljicom svoje kćeri. Ta me sporost susatva stvarno zamara. Plus to što sam već rekla da ne znam kako ću toliko izostajati s posla. No da, rečeno mi je da ću ići kod socijalne radnice da mi sve objasni. Nisam još čula to koliko tih potvrda od javnog bilježnika treba, za svaki postupak ili je dovoljna jedna na početku?
Nata za svaki postupak nazalost treba ovjeren papir.
Waithing to samo govori o njima na vv, ali i nasem zdravstvenom sustavu. Znaci kad smo krenuli, doktorica je rekla da se to mora obaviti prije nego sto se krene u postupak, sestra nas je otpratila gore do zene u ured, ona nam je sve to izrecitirala i dala papire za ovjeriti... jos sam si ja mislila hoce sad jos i psihotestove radit
JelenaZG zao mi je, nadam se da ce se sve samo pocistit pa da s jos tim nemas muke. Drz se
Evo cure…..drama je napokon okončana (nadam se). Nakon blago pozivinih testova danas mi je potvrđena biokemijska trudnoća. Beta 7.29…..sad čekam menstruaciju i nadam se da će se sve lijepo očistiti…. Ma sve je išlo tako klimavo da sam i pretpostavljala da bi mogla biti biokemijska….. Od svih mogućih nalaza dr mi je rekla još jedino bris endometrija da napravim sad nakon ove menstruacije… Cure koje ste u postupcima, želim Vam sreću :*
Zaista mi je zao, zelim ti puno snage i hrabro naprijed... 😘😘
Ja stvarno ne znam za nikakvu socijalnu radnicu ovo mi prvi glas a tamo sam već skoro godinu dana...
Nata, kada kreneš u postupak dobit ćeš papir koji idete ovjeriti ti i suprug kod javnog bilježnika, i za svaki postupak (ukoliko ti prvi ne uspije) treba nova ovjera ili ovjerena kopija, dakle kada budete išli kod javnog bilježnika možete odmah uz original tražiti i ovjerenu kopiju da ne morate ponovno ići...
waithing
Jelena,
Zao mi je ! Drzim fige da uspije iduci put !!!!
Sto se tice tih potvrda, mi smo u wordu napisali izjavu i ovjerili kod javnog biljeznika.
Sortiraj odgovore
Najstariji