Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nera6
    23. Lipanj 2015. 13:07

Bok cure. Zanima me koliko se dugo čeka na konzultacije za potpomognutu na Humanoj u Ri. Hvala!

MARY LOU2
    23. Lipanj 2015. 13:28

Hvala cure, još sam ˝cijela˝, pokušavam ostati pozitvna, ne usudim se napraviti test, čekat ću do bete u petak, ak me vještica ne preduhitri. Dugo već nije bilo nekog plusa u grupi, sad ću ja krenut +,  a vi sve za mnom :)))

MARY LOU2
    23. Lipanj 2015. 13:31

Nera

Bok cure. Zanima me koliko se dugo čeka na konzultacije za potpomognutu na Humanoj u Ri. Hvala!

Bok, Nera, ja sam u ZG, tak da nažalost neznam. Probaj pitati u grupi Potpomognuta po gradovima.

...sve ili ništa...

• rory82
    23. Lipanj 2015. 22:05

Tajma, žao mi je jako zbog bete,a Mary Lou držim palčeve za petak!!! Ja sam 9 dana na gonalima i danas primila orgalutran, nadam se da će biti sve u redu. Imam osjećaj da ću se doslovce raspuknuti koliko sam napuhana... Šaljem svima puno pozitivnih vibri i samo hrabro naprijed :)

MARY LOU2
    24. Lipanj 2015. 12:44

rory82

Tajma, žao mi je jako zbog bete,a Mary Lou držim palčeve za petak!!! Ja sam 9 dana na gonalima i danas primila orgalutran, nadam se da će biti sve u redu. Imam osjećaj da ću se doslovce raspuknuti koliko sam napuhana… Šaljem svima puno pozitivnih vibri i samo hrabro naprijed :)

Rory, dugo te nije bilo, sretno... Kad imaš punkciju? Još dan i pol ću izgurati... :)

• tajma22
    25. Lipanj 2015. 14:52

Rori javljaj nam sta je bilo.kako je proslo sve. Mery ima li kakvih naznaka plusicu... molim se za sve....cure moje drzi te se...

MARY LOU2
    25. Lipanj 2015. 19:14

Ej, sutra vadim betu, nadam se velikom broju, jer se osjećam drugačije nego kao pred mengu, nema grčeva, ne bole me sise,a inače mi dolazi 27,28, 29.dan. (A sad mi je ovul.bila 12.dan, a danas je 30., već bi stigla da se ništ ne događa.) Nadam se da nisam u krivu, javim se....

• rory82
    25. Lipanj 2015. 21:34

Mary Lou, kako uzbudljivo!!! Javi nam se sutra, trebamo debeli plus!!! :) Kod mene još ništa novo, čekam pregled u sub, pa će mi reći da li sam za punkciju u pon, to bi mi bio 18dc.

• MARY LOU2
    26. Lipanj 2015. 15:05

Cureeee, beta je 811............................. Jeeeeeee
    Molimo Boga da i dalje bude sve ok....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI