drage moje žene,majke,kraljice i hrabrice! imam problemček i zbunjena sam..pa mi možda tko od vas može odgovoriti pa da mi bude lakše...inače ovako,hodam na potpomognutu u VV,krenuli u postupak,počela sa injekcijama gonala f i orgalutrana narednih dana...došla na kontrolu i dr.rekla da ima hrpica folikula al da su presitne i presporo rastu..tako da mi je prekinula terapiju..i rekla da se vidimo nakon menstruacije..e sad,menstruaciju sam trebala dobiti još 23.-24.06. i još danas je nema..uz to da se dosta loše osjećam,mučno mi,vrti mi se,slabo jedem,a i kad pojedem nešto loše mi je u trbuhu,česće pišam nego inače,a o velikoj nuždi da i ne govorim..ni ne sjećam se kad ju obavim kolko je rijetka..oprostite na izražavanju al kad je tak...nadam se da vas ne zamaram,i da je možda tko bio u ovakvoj ili sličnoj situaciji pa da me malo smiri...baš sam zbunjena... svima držim fige za ++++... nek ih bude što više..i čestitke onima koji su uspjeli! lijep pozdrav...
Amy27🍀
Ne znam šta bih ti rekla, meni je ovo prvi ivf postupak i ne znam koji su simptomi kada se prekine terapija. Da li si mozda radila test? možda sam ja luda, ali ja bih odmah piškila :) javi nam šta se dešava
Ajoj.... bas grozno... stvarno nemam iskustva... probaj ponoviti test... zao mi je
Amy, očito su ti se poremetili hormmoni pa ti zato kasni, test bi već inače bio +. Na uzv bi ti mogao vidjeti jesu li neke ciste možda u pitanju, nek te pregleda. Drž se... :)
Rory...da čujem novosti..
a neznam,saznat cu danas tjedan..ipak je tek proslo tjedan dana i prerano je kako tvrdi ginekolog da se jos ista vidi..a sa hormonima nisam nikad imala problema kao ni sa kasnjenjem menstr. ..mozda se ipak nadam plusicu..a sta bude,bude...borit cu se i dalje...
Amy27🍀
Nema ništa kod mene, ležim cijeli dan jer me jako boli od punkcije. I čekam poziv na transfer :-)))
Sortiraj odgovore
Najstariji