Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amy25
    30. Lipanj 2015. 14:59

drage moje žene,majke,kraljice i hrabrice! imam problemček i zbunjena sam..pa mi možda tko od vas može odgovoriti pa da mi bude lakše...inače ovako,hodam na potpomognutu u VV,krenuli u postupak,počela sa injekcijama gonala f i orgalutrana narednih  dana...došla na kontrolu i dr.rekla da ima hrpica folikula al da su presitne i presporo rastu..tako da mi je prekinula terapiju..i rekla da se vidimo nakon menstruacije..e sad,menstruaciju sam trebala dobiti još 23.-24.06. i još danas je nema..uz to da se dosta loše osjećam,mučno mi,vrti mi se,slabo jedem,a i kad pojedem nešto loše mi je u trbuhu,česće pišam nego inače,a o velikoj nuždi da i ne govorim..ni ne sjećam se kad ju obavim kolko je rijetka..oprostite na izražavanju al kad je tak...nadam se da vas ne zamaram,i da je možda tko bio u ovakvoj ili sličnoj situaciji pa da me malo smiri...baš sam zbunjena... svima držim fige za ++++... nek ih bude što više..i čestitke onima koji su uspjeli! lijep pozdrav...

Amy27🍀

• rory82
    30. Lipanj 2015. 18:12

Ne znam šta bih ti rekla, meni je ovo prvi ivf postupak i ne znam koji su simptomi kada se prekine terapija. Da li si mozda radila test? možda sam ja luda, ali ja bih odmah piškila :) javi nam šta se dešava

• rory82
    30. Lipanj 2015. 20:56

Ajoj.... bas grozno... stvarno nemam iskustva... probaj ponoviti test... zao mi je

• MARY LOU2
    30. Lipanj 2015. 21:19

Amy, očito su ti se poremetili hormmoni pa ti zato kasni, test bi već inače bio +. Na uzv bi ti mogao vidjeti jesu li neke ciste možda u pitanju, nek te pregleda. Drž se... :)

Rory...da čujem novosti..

Amy25
    30. Lipanj 2015. 21:33

a neznam,saznat cu danas tjedan..ipak je tek proslo tjedan dana i prerano je kako tvrdi ginekolog da se jos ista vidi..a sa hormonima nisam nikad imala problema kao ni sa kasnjenjem menstr. ..mozda se ipak nadam plusicu..a sta bude,bude...borit cu se i dalje...

Amy27🍀

• rory82
    30. Lipanj 2015. 22:05

Nema ništa kod mene, ležim cijeli dan jer me jako boli od punkcije. I čekam poziv na transfer :-)))

• rory82
    02. Srpanj 2015. 11:43

Amy, ima li novosti? Ja ću u subotu na transfer

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.