Amy, zao mi je, ali ne očajavati, idući put će biti dobitni :-)
Oprostite, nisam vam se javila nakon transfera, ali osjećala sam se jako loše,pa sam samo lezala. Inače, vracene 2 blastociste i 3 iste takve zamrznute :-)
Danas sam bolje, alova dva dana i nakon transfera nisam mogla na nogama stajati. Baš sam bila jako napuhana i imala strašne bolove. Ne znam sta da se nadam, ovo mi je prvi ivf i sve mi je skroz novo i nestvarno.
Samo polako drzim fige da ti uspije...lezi i odmaraj nek sve stoji....ja barem prvih 5-10 dana nebi nista radila samo lezi i uzivaj....i opusti se.... mene to sve ceka....
Rory, i ja sam bila napuhana poslije stimuliranog Ivfa, i par dana me bolilo, mislim da zato jer sam bila prenapeta prilikom transfera. Drugi put sam bila opustenija, trajalo je pet min, i uopce me nije boljelo nit sam bila napuhana, valjda jer sam bila u prirodnom ciklusu.
Curke..zenice javite sta ima novo....rory novost??????i.... mary kako si ti..??????.
Ciao cure, nema ništa novo, danas 7dnt, osjećam se bolje, ali i dalje jao napuhana. sada barem mogu hodati i ponekad izaći iz kuće,ali brzo se umorim. jedva čekam petak,pa da znam jel upalilo ili nije....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji