Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MARY LOU2
    26. Lipanj 2015. 16:18

Drage cure, kao sto rekoh, krece lavina pluseva!!!!!! Pripremite se na svoje plusice uskoro!!

• tajma22
    27. Lipanj 2015. 13:56

Mery jeeeeee bravooooooo reklacsam ti ja...  superrrr.... ajmeeee...napokon... ljubim... eeee sada samo lagano... jojjjjjj superrrr...kako mi je drago....

• MARY LOU2
    28. Lipanj 2015. 09:45

• MARY LOU2
    28. Lipanj 2015. 16:38

Rory, šta ima?

• rory82
    28. Lipanj 2015. 21:08

Evo, ništa nema, sinoć sam si dala štopericu, danas cijeli dan umirem na kauču napuhana kao balon i sutra idem na punkciju. Baš me strah za sutra....

• MARY LOU2
    29. Lipanj 2015. 09:18

Rory, sretno, javi se danas :)

• rory82
    29. Lipanj 2015. 19:05

Evo me, živa sam, boljelo je jezivoooo, ali izvadio je 8js , pa ja sretna :-)) kako si ti?

• rory82
    30. Lipanj 2015. 11:35

Nisam dobila anestetik, popila sam voltaren prije i poslije, ali nije nista pomoglo :-(( Idem privatno u ZG, a ne znam ništa koliko ih se oplodio, ništa mi još nisu javili. Ništa ne brini, brzo će srijeda :-)))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.