Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tajma22
    02. Srpanj 2015. 14:21

Amy i rory drzi te se evo nasa je mery krenjla sa usevima sad cemo i mi za njom…ona je pocela…ma samo opusteno…jaljajts sta je bilo…ja ulazim u postulak u 8 mjesecu…tekkkkk…. malk jeste puno cekat al hajde proce i ovaj mjesec…strpit cu se jos malo….i cekat… zahvaljujuci vama znam sta me ceka ….javljajte pisite…da se i ja s vama veselim kad ugladate ++++++++

• MARY LOU2
    02. Srpanj 2015. 14:49

Super, Rory. Transfer u stadiju blastociste ima vece sanse od trodnevnog.

Amy? Javi se.

• tajma22
    02. Srpanj 2015. 19:22

Mary kako se ti osijecas...

• MARY LOU2
    02. Srpanj 2015. 20:20

Dobro sam. Brzo se umaram, pa lezim svako malo. Pazim se.

Brzo ce ti proci tih mjesec dana!!!

• rory82
    02. Srpanj 2015. 21:18

Tajna, brzo će to proći, iskoristi vrijeme da se opustis, ako si blizu mora kupas, setas, sta već :-)

• MARY LOU2
    03. Srpanj 2015. 09:11

Rory, sretno sutra, opusti se i nakon transfera, dan dva lezi s jastukom po

• MARY LOU2
    03. Srpanj 2015. 09:13

Rory, opusti se sutra i dva, tri dana lezi s jastukom pod guzom.

Amy25
    05. Srpanj 2015. 14:13

evo mene...a i ovaj put me netko pocopral...u petak se probudim i imam kaj za vidjeti..dobila samm..
    mozetez mislit kak mi je bilo..al evo dva dana je bilo nesto malo i danas skoro pa nista..a obicno imm po 5-6 dana...a neznam...uglavnom u utorak idem u zagreb posjetiti svoju dr.pa cu cut sta ce mi sad reci..iako sad ce godisnji njima pocet pa se nicem ne nadam previse..drago mi je da barem vi imate srece pa cete uskoro uzivati u svojim srecicama... pozdrav svima

Amy27🍀

• rory82
    06. Srpanj 2015. 08:11

Amy, zao mi je, ali ne očajavati, idući put će biti dobitni :-)
    Oprostite, nisam vam se javila nakon transfera, ali osjećala sam se jako loše,pa sam samo lezala. Inače, vracene 2 blastociste i 3 iste takve zamrznute :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.