Amy i rory drzi te se evo nasa je mery krenjla sa usevima sad cemo i mi za njom…ona je pocela…ma samo opusteno…jaljajts sta je bilo…ja ulazim u postulak u 8 mjesecu…tekkkkk…. malk jeste puno cekat al hajde proce i ovaj mjesec…strpit cu se jos malo….i cekat… zahvaljujuci vama znam sta me ceka ….javljajte pisite…da se i ja s vama veselim kad ugladate ++++++++
Super, Rory. Transfer u stadiju blastociste ima vece sanse od trodnevnog.
Amy? Javi se.
Dobro sam. Brzo se umaram, pa lezim svako malo. Pazim se.
Brzo ce ti proci tih mjesec dana!!!
Tajna, brzo će to proći, iskoristi vrijeme da se opustis, ako si blizu mora kupas, setas, sta već :-)
Rory, sretno sutra, opusti se i nakon transfera, dan dva lezi s jastukom po
evo mene...a i ovaj put me netko pocopral...u petak se probudim i imam kaj za vidjeti..dobila samm..
mozetez mislit kak mi je bilo..al evo dva dana je bilo nesto malo i danas skoro pa nista..a obicno imm po 5-6 dana...a neznam...uglavnom u utorak idem u zagreb posjetiti svoju dr.pa cu cut sta ce mi sad reci..iako sad ce godisnji njima pocet pa se nicem ne nadam previse..drago mi je da barem vi imate srece pa cete uskoro uzivati u svojim srecicama... pozdrav svima
Amy27🍀
Amy, zao mi je, ali ne očajavati, idući put će biti dobitni :-)
Oprostite, nisam vam se javila nakon transfera, ali osjećala sam se jako loše,pa sam samo lezala. Inače, vracene 2 blastociste i 3 iste takve zamrznute :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji