Juje, kako si odlucila tri vratiti? Jesu ti pomogli doktori kod odluke? Kaj ako se tri prime? I slomi nogu, naravno!
Pa iskreno uhvatili su me na prepad, kao ova jedna je malo lošija i najvjerojatnije se neće primit. A ako budu trojke😁😁😁 niko sretniji od mene, ali do sad sam uvijek vratila 2 ili 3 većinom 3 pa nista. Kad sam rodila malog isto su vratili 3 a samo jedan se primio. Tako da ne vjerujemo, ali čuda se događaju.
Da li koja od vas pije estrofem? Jeste vi nastavile sa njim i nakon bete ili su vam ga doktori prekinuli?
Da li koja od vas pije estrofem? Jeste vi nastavile sa njim i nakon bete ili su vam ga doktori prekinuli?
Ja ga pijem i sad...do srcane reakcije...kaze kasnije se smanjuje po dvije pa se potpuno prestane piti tamo oko 12tj...
Tak je mrni rekla e sad ne znam kako ostali...
waithing
Ok.vjerojatno je tako za sve.pitam zato jer ga imam jos samo do nedjelje, a u ponedjeljak idem na uzv, pa da si onda jos narucim za dalje.Ja inace pijem 2 dnevno.
Waiting,
Jako mi je drago radi tebe ! Vjerovatno ono nepravilno duplanje je bilo radi drugog embrija ! Zelim ti sve skolski !!!
Dolores i cure, zasto je vama uveden Estrofem??
Ja sam dns bila u Petrovoj jer sam kakti M dobila, tj smedji iscjedak radi pretankog endo, makar estrofem pijem vec mjesec dana...;/, on je ostao samo 6 mm, tj5.9 mm, mozda je dosao s estrofemom do 7 mm ili je cak ostao na 6 mm jer mi je tako stajao 2 tjedna.
Rekla je dokt da sad ukinem Estrofem i da dodjem opet za tjedan dana pa da cemo vidjeti...sto bi znacilo da gubim taj jedan ciklus i ne uvodi mi stimulaciju jer je endo i dalje tanak, ali kad ona misli da ce se on popraviti, a ja sam uvjerena da nece...ugl.nikome nekakva stimulacija nije uvedena 7 dc jelda??? Ti gonadotripini?? Mislim znam da nije ali provjeravam za svaki slucaj...
Ugl.sad opet valjda moram cekati uzalud jedan ciklus jer ona misli da ce mi se endo zadebljati i popraviti s tim Estrofemom.....pa mislim da kod mene nije kljucno to zadebljanje posto sam ostala bila T sa endom debljine 7,7 mm u vrijeme O.
Ima li netko od vas neka iskustva o ovome???
Tako sam razocarana jer i dalje se nista ne dogadja ! Nit mi je M normalna, nit endo...nit.ocito kvaliteta j.s.
Waiting,
Jako mi je drago radi tebe ! Vjerovatno ono nepravilno duplanje je bilo radi drugog embrija ! Zelim ti sve skolski !!!
Ja sam dns bila u Petrovoj jer sam kakti M dobila, tj smedji iscjedak radi pretankog endo, makar estrofem pijem vec mjesec dana…;/, on je ostao samo 6 mm, tj5.9 mm, mozda je dosao s estrofemom do 7 mm ili je cak ostao na 6 mm jer mi je tako stajao 2 tjedna.
Rekla je dokt da sad ukinem Estrofem i da dodjem opet za tjedan dana pa da cemo vidjeti…sto bi znacilo da gubim taj jedan ciklus i ne uvodi mi stimulaciju jer je endo i dalje tanak, ali kad ona misli da ce se on popraviti, a ja sam uvjerena da nece…ugl.nikome nekakva stimulacija nije uvedena 7 dc jelda??? Ti gonadotripini?? Mislim znam da nije ali provjeravam za svaki slucaj…
Ugl.sad opet valjda moram cekati uzalud jedan ciklus jer ona misli da ce mi se endo zadebljati i popraviti s tim Estrofemom…..pa mislim da kod mene nije kljucno to zadebljanje posto sam ostala bila T sa endom debljine 7,7 mm u vrijeme O.
Tako sam razocarana jer i dalje se nista ne dogadja ! Nit mi je M normalna, nit endo…nit.ocito kvaliteta j.s.
Neznam zasto sam ga dobila, ali nakon punkcije mi je receno da ga pijem, a nakon transfera da nastavim.A zasto, iskreno neam pojma.
Waiting,
Ja sam dns bila u Petrovoj jer sam kakti M dobila, tj smedji iscjedak radi pretankog endo, makar estrofem pijem vec mjesec dana…;/, on je ostao samo 6 mm, tj5.9 mm, mozda je dosao s estrofemom do 7 mm ili je cak ostao na 6 mm jer mi je tako stajao 2 tjedna.
Rekla je dokt da sad ukinem Estrofem i da dodjem opet za tjedan dana pa da cemo vidjeti…sto bi znacilo da gubim taj jedan ciklus i ne uvodi mi stimulaciju jer je endo i dalje tanak, ali kad ona misli da ce se on popraviti, a ja sam uvjerena da nece…ugl.nikome nekakva stimulacija nije uvedena 7 dc jelda??? Ti gonadotripini?? Mislim znam da nije ali provjeravam za svaki slucaj…
Ugl.sad opet valjda moram cekati uzalud jedan ciklus jer ona misli da ce mi se endo zadebljati i popraviti s tim Estrofemom…..pa mislim da kod mene nije kljucno to zadebljanje posto sam ostala bila T sa endom debljine 7,7 mm u vrijeme O.
Tako sam razocarana jer i dalje se nista ne dogadja ! Nit mi je M normalna, nit endo…nit.ocito kvaliteta j.s.
Draga stvarno ne znam sto pametno zi reci...meni je uveden za sprjecavanje ovulacije pri pripremi za transfer zamrznutuh embrija...stimulacija se obicno uvodi od drugog dana ciklusa no buduci sa ti nejdes u postupak i to je kod tebe ocito drugacihe pa se ocito moze poceti i sedmog...a sad...ostala si ti trudna na tako tankoj debljini endom.no mozda ti je zbog tog i bio spontani...mislim ne znam samo pretpostavljam jer endometrij je bitan u trudnoci....
waithing
Waiting,
Draga stvarno ne znam sto pametno zi reci…meni je uveden za sprjecavanje ovulacije pri pripremi za transfer zamrznutuh embrija…stimulacija se obicno uvodi od drugog dana ciklusa no buduci sa ti nejdes u postupak i to je kod tebe ocito drugacihe pa se ocito moze poceti i sedmog…a sad…ostala si ti trudna na tako tankoj debljini endom.no mozda ti je zbog tog i bio spontani…mislim ne znam samo pretpostavljam jer endometrij je bitan u trudnoci….
Zapravo...u kojim tjednima si.imala spontane...
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji