Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina0709
    03. Travanj 2017. 15:28

waithing

Cure moja mala mrvica je u maternici.sad sam 5tt vidi se gast.vrecica i zum.vrecica.
    Imam hematom od njega malo krvi pa moram strogo mirovat
    Ako sve ostane ok za desetak dana kontrola

Joj super☺bas lijepe vijesti😍sretno😘

Mina0709

Beba
    03. Travanj 2017. 16:19

waithing

Cure moja mala mrvica je u maternici.sad sam 5tt vidi se gast.vrecica i zum.vrecica.

👏👏💖💖 Bravo!!!!

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Beba
    03. Travanj 2017. 16:22

bornastra

Bravo waithing.… Čestitke od srca!
    Samo lijepo miruj, okruži se pozitivnim stvarima i mislima… :))

Dolores, hvala ti… ma ja sam skroz pozitivna, sve ću izgurati za našu malu mrvicu. Kako ja, tako i suprug.
    I baš kako kažeš, nisam niti ja svjesna u šta se ulazimo… znam da je teško, ali se nadam najboljem… Uvijek!

Pozdrav,baš sam neki dan mislila na tebe ,samo hrabro naprijed,mora uspjeti!

url=https://lilypie.com]
    DANTE

03. Travanj 2017. 16:44

Mina0709

Dolores123

Mina0709

Evo cure moja beta danas 13dnt 1449☺

Super.Ove beta su bas zanimljive, kako se te vrijednosti toliko razlikuju.Ti imas 13 dan preko 1000, a ja na 14 dan oko 500.U cemu je fora?

Da ja isto ne kuzim..10dan bilo 325,2 sad 13dan 1449..meni je moj gin rekao tek u petak da izvadim ponovo a danas zvala u zg i rekli da danas izvadim i 13.4. da dodem na uzv..jedva cekam😊
    Sretno Dolores☺

Cure to vam zavisi kad posteljica pocne luciti hormon hcg..kod nekog prije nekog kasnije to nije bitno...
    Bitno je da je ima i da raste..po mogucnosti pravilno☺

waithing

03. Travanj 2017. 16:47

Doktorica mi rekla da u pravilu bete koje nepravilnije rastu imaju veci rizik od spontanog...
    No da su imali puno lijepo poduplanih beta pa spontanog..da to nema u biti pravila..sve ovisi o kvaliteti emvrija i da mi nicim ne mozemo sprijecit moguci spontani..kaze najvise sto mozemo je ne naprezati se previse prve tjedne i koristiti terapiju...

waithing

03. Travanj 2017. 16:48

ninaleonita86

Jako mi je drago waithing! Citam tvoju pricu od pocetka..sad samo odmaraj i ne brini puno, sretno! Tvoja mrvica je hrabra!!

Hvala draga

waithing

03. Travanj 2017. 16:50

s0102

waithing

Jaaako lijepe vijesti…
    Sada miruj i bez zivciranja… dosta ti je bilo muke prosli tjedan… sretnooo daljee… 😘❤❤

Hvala❤❤❤

waithing

03. Travanj 2017. 16:56

Kengurica

Ima li ovdje netko da je za vrijeme trajanja prve D1 uputnice mijenjao bolnicu odnosno doktora? Ako da, moze mi se javiti, jel ovdje uopce postoji private message? Meni doktor opce prakse kaze da se u pravilu do isteka d1 ne smije mijenjati bolnica osim ako fali neka dijagnosticka obrada u toj bolnici itd. Al to mi je opcenito objasnjavao.

Draga ja sam se tako prebacila iz vinogradske na vv...ako imas normalnog ginekologa bez problema ce ti dati novu d1uputnicu..ja sam rekla da mi se ne da cekati 7mj za novi postupak u vinogradskoj i dobila sam novu d1uputnicu za vv iako mi bila aktivna ova iz vinogradse...tada sam samo nazvala gore u vinogradsku da me maknu s liste za lijekove...
    Sretno

waithing

03. Travanj 2017. 17:01

I hvala vam svima na cestitkama
    Polako cemo..dan po dan
    Bit ce kako mora biti...
    No puno sam mirnija☺

waithing

Mina0709
    03. Travanj 2017. 17:13

waithing

Doktorica mi rekla da u pravilu bete koje nepravilnije rastu imaju veci rizik od spontanog…
    No da su imali puno lijepo poduplanih beta pa spontanog..da to nema u biti pravila..sve ovisi o kvaliteti emvrija i da mi nicim ne mozemo sprijecit moguci spontani..kaze najvise sto mozemo je ne naprezati se previse prve tjedne i koristiti terapiju…

A do kad postoji rizik od spontanog?

Mina0709

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.