Mina,
Ja bi na tvom mjestu izvadila jos jednu betu, ali to iscekivanje nalaza je toliko stresno da je jedna moja prijateljica dobro napravila i nije ju ponavljala za dva dana.
Waiting,
Jesi se javila dokt.na VV?? Sto su ti rekli?
Makar,.koliko sam skuzila, dokt.bas i ne obracaju jako puno paznje na nepravilan rast bete,.pogotovo ne u Petrovoj, za druge bolnice ne znam, jer stvarno ima slucajeva tj.pojedinaca kojima je beta nepravilno rasla.i ipak je sve bilo ok. Najcesce ne bude ok.
Nadam se da ce u svakom slucaju ova tvoja situacija dobro zavrsiti, bez kiretaze i sl.
Ja sam imala 4 kiretaze, pa sam vec navikla na sve to, mislim svaki put mi je grozno, ali i to prodje !
I muzevi to na neki svoj nacin prozivljavaju, ne isto kao mi, ali vjerovatno je on to rekao jer vidi da si u velikoj brizi i sumnjam da nakon toliko godina pokusavanja i, svega da sad zeli samo odustati.
Vjerujem da ce se promijeniti ta njegova izjava.
Zvala sam jedno pet puta i kako se nitko nije javio odustala sam..jer sam shvatila da nazalost u biti znam o ovom i previse i znam sta bi tekli..lezi i ponovi betu u ponedjeljak..a tako cu i napravit..ma nije mene vise ni kiretaze strah samo me strah da nije vanmaternicna...bila sam vec na laparoakopiji i nikako mi se to ne prolazi ponovno...
Eto nema vise ni iscjetka ni bolova ma nista...prazna ispuhana...ne znam samo znam da jedva cekam da ova agonija prodje...
A sto se tice tog sto mi je peti put...-nikad nikakve posljedice nazalost do sad nisam imala pa mozda zato...da sam ikad bila u hiperu ili nesto vjerojatno bi mi bilo grozno...
Sta da kazem...ja sa se sad protodno ocistim za dva mj.sam sasvim spremna ici ponovno...
Ne zna covjek koliko je jak ..da je meni ovo netko prije god.dana rekao ajme..kad se sjetim u vinogradskoj zenska isto isla sesti put..a ja si mislim ajme lzde zene ako ti nije do sad uspjelo ni nece
A eto mene sad...lude zene...
waithing
Waithing ja sam u vinogradskoj upoznala zenu koja je isla 12 godina, ja sam si mislila ma nema sanse ja cu to od prve. Haha sad se smijem svojoj naivnosti. Jedva cekam ponedjeljak da izvadim betu jer utrice sad moram pit i nije mi dobro od njih i prolupat cu do ponedjeljka. Mislim da kad bi i vidjela pozitivnu betu mislila bi da me meteor pogodio ali nazalost osjecam da nema sanse. Samo toliki progesteron sprecava da krene bas prava menga.
Mina,
Ja bi na tvom mjestu izvadila jos jednu betu, ali to iscekivanje nalaza je toliko stresno da je jedna moja prijateljica dobro napravila i nije ju ponavljala za dva dana.
Waiting,
Jesi se javila dokt.na VV?? Sto su ti rekli?
Makar,.koliko sam skuzila, dokt.bas i ne obracaju jako puno paznje na nepravilan rast bete,.pogotovo ne u Petrovoj, za druge bolnice ne znam, jer stvarno ima slucajeva tj.pojedinaca kojima je beta nepravilno rasla.i ipak je sve bilo ok. Najcesce ne bude ok.
Nadam se da ce u svakom slucaju ova tvoja situacija dobro zavrsiti, bez kiretaze i sl.
Ja sam imala 4 kiretaze, pa sam vec navikla na sve to, mislim svaki put mi je grozno, ali i to prodje !
I muzevi to na neki svoj nacin prozivljavaju, ne isto kao mi, ali vjerovatno je on to rekao jer vidi da si u velikoj brizi i sumnjam da nakon toliko godina pokusavanja i, svega da sad zeli samo odustati.
Vjerujem da ce se promijeniti ta njegova izjava.
Zvala sam jedno pet puta i kako se nitko nije javio odustala sam..jer sam shvatila da nazalost u biti znam o ovom i previse i znam sta bi tekli..lezi i ponovi betu u ponedjeljak..a tako cu i napravit..ma nije mene vise ni kiretaze strah samo me strah da nije vanmaternicna…bila sam vec na laparoakopiji i nikako mi se to ne prolazi ponovno…
Eto nema vise ni iscjetka ni bolova ma nista…prazna ispuhana…ne znam samo znam da jedva cekam da ova agonija prodje…
A sto se tice tog sto mi je peti put…-nikad nikakve posljedice nazalost do sad nisam imala pa mozda zato…da sam ikad bila u hiperu ili nesto vjerojatno bi mi bilo grozno…
Sta da kazem…ja sa se sad protodno ocistim za dva mj.sam sasvim spremna ici ponovno…
Ne zna covjek koliko je jak ..da je meni ovo netko prije god.dana rekao ajme..kad se sjetim u vinogradskoj zenska isto isla sesti put..a ja si mislim ajme lzde zene ako ti nije do sad uspjelo ni nece
A eto mene sad…lude zene…
A i mozda zato jer imam jos jednog smrzlica...inace da opet idem na pikanje punkciju pa cekanje hoce se oplodit nece..koliko ce ih bit..za to psihicki nisam spremna...a za ici samo na transfer to jesam.
Uostalom pa necu svoju mozda buducu bebu ostavit na vv u skrinji😅
Jooj...ma luda sam..to vam je takav boom osjecaja da je strasno...tren ok pa tren placem..pa kazem da nejdem vise...pa me frendica koja je dobila bebu od DEVETOG transfera tjesi...i tak...
Strava
waithing
Da lakse je waithing kada ides samo na transfer. Ja nazalost svaki put idem sve ispocetka jer dobijem jednu ili ni jednu stanicu uz full stimulaciju. Ja da imam smrzlica nebih uopce dvojila. Ovako prozivljavan traumu svaki put kad krenem.
Da lakse je waithing kada ides samo na transfer. Ja nazalost svaki put idem sve ispocetka jer dobijem jednu ili ni jednu stanicu uz full stimulaciju. Ja da imam smrzlica nebih uopce dvojila. Ovako prozivljavan traumu svaki put kad krenem.
Znam da...ma grozno sve to uglavnom....
waithing
Cure ako vas tješi pročitala sam nedavno priču žene koja je išla 25 puta i sada ima svog malca. Deset godina je pokušavala, svašta prošla i uspjela. I ja se sama divim takvim ženama.
Cure ako vas tješi pročitala sam nedavno priču žene koja je išla 25 puta i sada ima svog malca. Deset godina je pokušavala, svašta prošla i uspjela. I ja se sama divim takvim ženama.
Je je..vrlo utjesno☺
Boze sta mi moramo proci strasno nesto..naravno ne sve...neke...
Evo ja se umirila ...cula sam se sa sestrom...plod je 99posto u maternici jer se tako ne dupla beta koja je vanmaternicna...ajde bar neko zlo manje..i utjeha da se konacno zaljepilo haha...
Kaze mi muz da je onaj peti embrij u frizideru na vv dobitan😅😅😅
Njega smo za kraj ostavili...
waithing
Totalno utjesno i ne hvala 😂😂. Znam za tu pricu, znam sto je ta zena sve prosla i iskreno ja nisam spremna na to. Postati mama u 46oj godini?? Sory ali ne. Ako ne mogu imati djete sad kad bih trebala radije ga necu imati uopce. Mozda sam preiskrena ali tako je. Nazalost zene se promatra samo kroz sliku mame. Uspjesan si u zivotu ako si rodio. Eto ne mislim tako, mislim da ima i drugih stvari u zivotu koje ti ispune zivot a nisu majcinstvo.
Totalno utjesno i ne hvala 😂😂. Znam za tu pricu, znam sto je ta zena sve prosla i iskreno ja nisam spremna na to. Postati mama u 46oj godini?? Sory ali ne. Ako ne mogu imati djete sad kad bih trebala radije ga necu imati uopce. Mozda sam preiskrena ali tako je. Nazalost zene se promatra samo kroz sliku mame. Uspjesan si u zivotu ako si rodio. Eto ne mislim tako, mislim da ima i drugih stvari u zivotu koje ti ispune zivot a nisu majcinstvo.
Tako je..zivio govornik☺
Zoja ti si meni bas strasna i u ovim trenutcima teskim me nasmijes
waithing
Ahahaha ma ja samo mislim da govorim istinu. Svaka čast svakoj koja ima snage proći 25 ivf-ova, ja znam da ja nemam. Isto tako svaka čast onoj koja u 46oj još uvijek želi biti mama, ja ne želim. Želim biti mama sad sa svoje 32, eventualno do 40-te, kasnije mi ne pada na pamet. Već sad mi pomalo sjeda u glavu da je to možda to. Bila sam, pokušali smo, nije išlo i idemo dalje. Možda me i ova menga koja je krenula a svi me uvjeravaju da nije hahaha kao da bolje poznaju moje tijelo od mene ponukala na ovoliku iskrenost. Svaka od nas se mora zapitati do koje granice je spremna ići, do koje granice si spreman žrtvovati svoj život i ići ovim putem. Ja nekako predosjećam da sam na kraju tog puta. Samo želim napokon živjeti normalno, bez razmišljanja o ciklusu, o brisevima, o bakterijama, o stimulaciji, o punkciji, transferu, pa o onom strahu nakon transfera hoću li dočekati uopće betu...i nisam je ni ovaj put dočekala a najsmješnije je što ju moram ići vadit a već mogu reći teti u labosu da može napisati nulu..
Sortiraj odgovore
Najstariji