Ahahaha ma ja samo mislim da govorim istinu. Svaka čast svakoj koja ima snage proći 25 ivf-ova, ja znam da ja nemam. Isto tako svaka čast onoj koja u 46oj još uvijek želi biti mama, ja ne želim. Želim biti mama sad sa svoje 32, eventualno do 40-te, kasnije mi ne pada na pamet. Već sad mi pomalo sjeda u glavu da je to možda to. Bila sam, pokušali smo, nije išlo i idemo dalje. Možda me i ova menga koja je krenula a svi me uvjeravaju da nije hahahakao da bolje poznaju moje tijelo od mene ponukala na ovoliku iskrenost. Svaka od nas se mora zapitati do koje granice je spremna ići, do koje granice si spreman žrtvovati svoj život i ići ovim putem. Ja nekako predosjećam da sam na kraju tog puta. Samo želim napokon živjeti normalno, bez razmišljanja o ciklusu, o brisevima, o bakterijama, o stimulaciji, o punkciji, transferu, pa o onom strahu nakon transfera hoću li dočekati uopće betu…i nisam je ni ovaj put dočekala a najsmješnije je što ju moram ići vadit a već mogu reći teti u labosu da može napisati nulu..
Zoja…od pet transfera ovo meni sad tek drugo vadjenje bete… svaki put prokrvarila par dana prije…
Uzas…tako i ja nekako mislim da sam spremna do 35,36, 37…. ovo sve ostalo mi previse…kako kome naravno svatko zna svoje….
Dakle imam jos cetiri godine fore😅😅😅
Waithing i Zoja, nemojte tako. Godine su samo broj. A uostalom, nije svakome Bog dao da se rano uda. Ja sam se udala s 36 godina, nisam lovila karijeru, nisam namjerno čekala jednostavno se pravi nije pojavio do sada. I dok smo prikupili sve potrebne papire i nalaze prošla je godina i pol i krećem u MPO sa 37,5 godina. Obavili smo jedan stimulirani, dobili 2 folikula, 2 jajne stanice, obe se oplodile, na žalost, ni jedna se nije primila. Sljedeći korak je prirodanjak pa ponovno stimulirani. Ne odustajem ni radi godina ni ničega. Već sam našla i sve podatke vezane i za doniranje jajne stanice ukoliko mi bude potrebno. Neću se zamarati ni godinama ni ničim.
Ma naravno draga...svatko zna svoje nisu bitne godine nego ja mislim na ono koliko dugo godina biti u mpo vodama....to sam mislila...meni vec godina proletila i vise u biti...
waithing
Waiting,
Pa sad mi je sve jasnije !!!! Tj.ne znam da li to tako ide, ali bi mi bilo nekako logicno pa ako nisam u pravu, vicite !!
Znaci vratili su ti dva embrija, i mozda su se oba dva primila, ali jedan nije uspio i od toga beta pada,.a od ovog drugog beta raste, i onda zato nije pravilno duplanje, dok god on ne nestane....
Waiting,
Pa sad mi je sve jasnije !!!! Tj.ne znam da li to tako ide, ali bi mi bilo nekako logicno pa ako nisam u pravu, vicite !!
Znaci vratili su ti dva embrija, i mozda su se oba dva primila, ali jedan nije uspio i od toga beta pada,.a od ovog drugog beta raste, i onda zato nije pravilno duplanje, dok god on ne nestane….
Nemam ti ja draga vise pojma...znam samo ako je ova mrva istrpila ovo zivciranje mora da je pravi borac...
Korak po korak ne veselim se puno ali da sam malo odahnula jesam...
waithing
Cure moja beta danas je 1120…
Sto reci..uduplala se…
Bravo, opusti se sad i nemoj o tome više mozgat.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Cure moja beta danas je 1120…
Sto reci..uduplala se…
Bravo, opusti se sad i nemoj o tome više mozgat.
Ma joj...preplasila me i sestra gore na vv dobro da ju nisam poslusala i otisla na hitnu...
Necu mozgat..ne vrijedi...bit ce kako mora bit..bilo je i puno savrsenijih duplanja bete pa nazalost nista od bebe u rukama..
Bar se konacno mrvica i kod mene zaljepila.
❤
waithing
Waiting,
Znaci vratili su ti dva embrija, i mozda su se oba dva primila, ali jedan nije uspio i od toga beta pada,.a od ovog drugog beta raste, i onda zato nije pravilno duplanje, dok god on ne nestane….
Tocno to sam htjela vec prije pitati i komentirati, ali nisam htjela da Waithing misli da joj budimo lazne nade i samo ju tjesimo. Cijelo vrijeme imam dobar osjecaj oko tebe Waithing i drzim fige da je to to, a mislim da i je.
Waiting,
Tocno to sam htjela vec prije pitati i komentirati, ali nisam htjela da Waithing misli da joj budimo lazne nade i samo ju tjesimo. Cijelo vrijeme imam dobar osjecaj oko tebe Waithing i drzim fige da je to to, a mislim da i je.
Hvala puno❤❤❤
waithing
Waithing..pa to su odlicne vijesti nakon jucerasnje depre ovdje,donijela si nesto sunca..bravo za mrvicu,neka se nastavi boriti..nabaci sad ipak malko pozitive da joj bude lakse
Cure, nije me bilo neko vrijeme al vidim da se svašta događa.
Whaiting samo polako, biti će sve ok. Držim fige.
Dolores123 kako si ti? Javi betu čim ju saznaš.Držim fige.
Ja sam ok, cekam sto ce mi sutra reci kad zovem u bolnicu.Moja beta je 483.Sad dal je to ok ili nije vidjet cu sutra.
Sortiraj odgovore
Najstariji