Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Ožujak 2017. 18:31

Zoja31

I mi razmisljamo o posvojenju ali mene je uzasno strah bas te procedure. Kod mene se krvarenje pojacava a doktor tupi da moram nastavit terapiju do bete. Ja bi ju najradije prekinula pit i bok.

Zoja nastavi s terapijom...nece ti nista biti sad ako koristis terapiju jos ta dva dana..sto ako kojom srecom beta bude pozitivna samo ces se gristi sto nisi poslusala doktora....

waithing

Zoja31
    31. Ožujak 2017. 18:41

Joj waithing rijeci ti se pozlatile ali mislim da je sansa za pozitivnu betu manja od zrna graska. Nazalost ovo sto je krenulo je menga 100%. Nema veze odbrojavat cemo jos jednom u 6.mj a onda je gotovo sa postupcima preko hzzo onda cemo vidjeti sta dalje. Jel ti moras jos vaditi betu ili sta sad?

31. Ožujak 2017. 18:46

Zoja31

Joj waithing rijeci ti se pozlatile ali mislim da je sansa za pozitivnu betu manja od zrna graska. Nazalost ovo sto je krenulo je menga 100%. Nema veze odbrojavat cemo jos jednom u 6.mj a onda je gotovo sa postupcima preko hzzo onda cemo vidjeti sta dalje. Jel ti moras jos vaditi betu ili sta sad?

Moram da..u ponedjeljak molit boga da pocne sama padat..uzasavam se misli da je mozda vanmaternicna...bolje i kiretaza neho opet laparoskopija...ajmeee...ma ja mislim da poslije ovog ka necu ni bit psihicki zdravs bit nekom mama.
    Ezo lezim i cekam da krene krv pa ako je jaka na hitnu..sto reci...torba spremna

waithing

Zoja31
    31. Ožujak 2017. 18:49

Joj jesmo jadne uzas zivi. Ja se eto danas pitam koliko je vrijedno to sve prolaziti, kada podvuci crtu? Znam samo da mog zivota od prije mpo gotovo da i nema. Stres i razmisljanje o mpo su stalno prisutni. Prije postupaka se pazi da ne poremetis hormone, da ne pokupis bakteriju...onda kako ce proci punkcija, tranafer. Nakon transfera vazes svaki pokret i onda te organizam opet izda. Mozda meni jednostavno nije sudeno.

31. Ožujak 2017. 19:00

Zoja31

Joj jesmo jadne uzas zivi. Ja se eto danas pitam koliko je vrijedno to sve prolaziti, kada podvuci crtu? Znam samo da mog zivota od prije mpo gotovo da i nema. Stres i razmisljanje o mpo su stalno prisutni. Prije postupaka se pazi da ne poremetis hormone, da ne pokupis bakteriju…onda kako ce proci punkcija, tranafer. Nakon transfera vazes svaki pokret i onda te organizam opet izda. Mozda meni jednostavno nije sudeno.

Jao zoja ja mislim da kad netko novi u ovom pocne citat nase ispovjedi ce odustat prije reda

waithing

Beba
    31. Ožujak 2017. 19:04

Cure ,nemojte zaboraviti da ste vi najvažnije,vaš život i zdravlje, ja pokušavam već gotovo 2 god i pred par mjeseci imala sam nekih zdravstvenih problema ,mislila sam da sam teško bolesna,hvala Bogu sve je ispalo ok,ali sam samo mislila da ja budem ok,u tim trenucima nije me zanimala beba. Ionako radite sve što je u vašoj moći, neke stvari su veće od nas ,nemojte dozvoliti da jedna stvar koja vam u životu fali zasjeni sve ono lijepo .

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Zoja31
    31. Ožujak 2017. 19:05

Ahahaha jbg...meni je iskreno vec muka kad citam te nadobudne kak je to sve divno i krasno 😂😂😂. Jbg danas nisam raspolozena za uljepsavanje price o mpo , ima onih kojima upali od prve ali tih je malo. I vecinom to nije ni divno ni krasno niti bez stresa. 

31. Ožujak 2017. 19:11

Zoja31

Ahahaha jbg…meni je iskreno vec muka kad citam te nadobudne kak je to sve divno i krasno 😂😂😂. Jbg danas nisam raspolozena za uljepsavanje price o mpo , ima onih kojima upali od prve ali tih je malo. I vecinom to nije ni divno ni krasno niti bez stresa.

Ajd sad si me i nasmijala..hvala ti😘❤

waithing

31. Ožujak 2017. 19:13

Beba

Cure ,nemojte zaboraviti da ste vi najvažnije,vaš život i zdravlje, ja pokušavam već gotovo 2 god i pred par mjeseci imala sam nekih zdravstvenih problema ,mislila sam da sam teško bolesna,hvala Bogu sve je ispalo ok,ali sam samo mislila da ja budem ok,u tim trenucima nije me zanimala beba. Ionako radite sve što je u vašoj moći, neke stvari su veće od nas ,nemojte dozvoliti da jedna stvar koja vam u životu fali zasjeni sve ono lijepo .

❤😘

waithing

Zoja31
    31. Ožujak 2017. 19:58

waithing

Ajd sad si me i nasmijala..hvala ti😘❤

Ajde da se bar malo i nasmijemo u svem ovom ludilu 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.