Meni sad samo cudno sto nit me sta boli...iscjedak se smanjuje gotovo ga ni nema...
Ne znam vise sta je dobro sta ne...al opet mislim kaf krene krv da cu se uplasit...
O boozee...strasno
Vjeruj zoja bolje mi bile one cetiri nule nego ovo
waithing
Vjerujem ti draga. Ja sam samo molila boga da menga ne krene a je kao i svaki put do sada. Betu moram ic vadit eto da mogu i sluzbeno reci gotovo je. Nazalost nije me prevarilo, dosla je kao i uvijek do sad bez obzira na terapiju i hrpu progesterona.
Ahahaha jbg…meni je iskreno vec muka kad citam te nadobudne kak je to sve divno i krasno 😂😂😂. Jbg danas nisam raspolozena za uljepsavanje price o mpo , ima onih kojima upali od prve ali tih je malo. I vecinom to nije ni divno ni krasno niti bez stresa.
Ajd sad si me i nasmijala..hvala ti😘❤
😂😂😂😂 i mene si nasmijala... zoja nam je danas brutalno iskrena...😂😂 ahhh... tesko je to sve...
Bit ce i nama zoja&waithing...
Waithing…. nadam se da neces imati daljnjih komplikacija i da ce tijelo samo sve rijesiti...😘
Drage cure,
Waiting, bas mi je zao ! Nadam se da ce beta poceti padati ! I da nije vanmatericna!
Drzim fige da upali iduci put ! Mozda vec iduci ciklus !
Zoja, zao mi je i radi tvog minusa. Sretnoooo u iducem ciklusu !!!
Mina, cestitam !!
Drage cure,
Waiting, bas mi je zao ! Nadam se da ce beta poceti padati ! I da nije vanmatericna!
Mina, cestitam !!
Hvala☺ Meni je doktor danas rekao da betu ponovim za tjedan dana da nema potrebe prije😕a ja bi😏
A di nam je Dolores?
Mina0709
Meni sad samo cudno sto nit me sta boli…iscjedak se smanjuje gotovo ga ni nema…
Ne znam vise sta je dobro sta ne…al opet mislim kaf krene krv da cu se uplasit…
O boozee…strasno
Ja sam nova u ovome pa stvarno ne znam i zato pitam, Waithing, tebi je doktor potrvrdio da je tvoj porast bete loš, da je to gotova stvar?
Meni sad samo cudno sto nit me sta boli…iscjedak se smanjuje gotovo ga ni nema…
Ne znam vise sta je dobro sta ne…al opet mislim kaf krene krv da cu se uplasit…
O boozee…strasno
Ja sam nova u ovome pa stvarno ne znam i zato pitam, Waithing, tebi je doktor potrvrdio da je tvoj porast bete loš, da je to gotova stvar?
Da, ovakav porast bete nije dobar..beta koja upucuje na urednu trudnocu bi se kroz 48sati trebala minimalno uduplati.
waithing
Drage cure,
Mina, cestitam !!
Uh hvala ti draga ali poslije ove traume mislim da ce mi trebati par ciklusa da psihicki budem spremna ici po onog smrzlica..sad me samo strah kako ce ovo zavrsiti...
waithing
Drage cure,
Mina, cestitam !!
Hvala☺ Meni je doktor danas rekao da betu ponovim za tjedan dana da nema potrebe prije😕a ja bi😏
A di nam je Dolores?
Ne znam sto bih ti rekla... ja sam u biti tek u cetvrtak trebala prvu betu vaditi no zbog one lagane krvi u pon.sam se uplasila pa ranije izvadila...inace bi eto ugledala u cet.neku super brojku i do pon.bila u uvjerena kak je super i ja trudna...ufff
A valjda je takva praksa kod vas ocito je u svakoj bolnici drugacije...
Pa mozes ti na svoju ruku betu provjeriti kroz dva tri dana ali nemoj se sad zbog mog slucaja uplasiti..na vv je drugacije i beta se provjerava za dva dana i ako je ok dogovor za dalje..kod tebe u bolnici je ocito drugaciji protokol.
waithing
Drage cure,
Mina, cestitam !!
A di nam je Dolores?
Ne znam sto bih ti rekla… ja sam u biti tek u cetvrtak trebala prvu betu vaditi no zbog one lagane krvi u pon.sam se uplasila pa ranije izvadila…inace bi eto ugledala u cet.neku super brojku i do pon.bila u uvjerena kak je super i ja trudna…ufff
A valjda je takva praksa kod vas ocito je u svakoj bolnici drugacije…
Pa mozes ti na svoju ruku betu provjeriti kroz dva tri dana ali nemoj se sad zbog mog slucaja uplasiti..na vv je drugacije i beta se provjerava za dva dana i ako je ok dogovor za dalje..kod tebe u bolnici je ocito drugaciji protokol.
A neznam..bas mi se ne svida sad tjedan dana cekat..doktor kaze da je beta dosta velika za 10dnt pa kao nema potrebe prije vadit...vidjet cu u ponedjeljak cu zvat u vinogradsku pa cu vidjet sta oni kazu..ma necu se opterecivat,valjda ce sve biti ok..ma ja sam ju vadila ranije jer reko da ne ulazim u novi mjesec na bolovanju,ako je nula da idem radit..al eto ipak je uspjelo heh..nakon godinu i pol docekala sam☺
Mina0709
Sortiraj odgovore
Najstariji