Kod mene na poslu 2 kolegice otisle 2.put na porodiljni dok mi pokusavamo..a 5 nas u uredu..ima dana kad mi dode da vristim..ali eto,izguram nekako sve te vijesti..cak su me i drugi prestali pitat kad ce beba..mislila sam da to nece prestat nikad
Kod mene krenula i krv. Ne puno ali je tu. Cekam da me dr nazove al ocito je gotovo 😥😥😥
Blago nama..evo ja spakirala torbu za bolnicu…nek se nadje ako zatreba znam da svast mogu ocekivat sad…do sad sam uvijek mislila samo da se zaljepi bar neka biokemijska da znam da nije u maternici problem s obzirom da je sve ostalo kod nas 'super' no sad vidim da ni to nije bas dobro…
Juuhuu..i onda kak kazu- budi smirena😡😱😲😲
Oprosti waithing, nisam popratila, koja je vasa dijagnoza?
Osim jajovoda ( laparaskopski jedan odstranjen drugi zacepljen) koji za ivf nisu ni bitni sve super….svi hormoni, zalihe jajnih stanica, muzev spermiogram odlican…no eto….
Ne znam, meni to nista nije jasno. Suprug ima manji broj spermija, slabe pokretljivosti. Vracene kao dvije super stanice treci dan, 11. dan test bio negativan te to poslijepodne dobila menstruaciju. To nam je bio prvi stimulirani, sljedeci tjedan imam prvu folikulometriju u prirodnom ciklusu. Dakle, stanice super, kod mene sve super, pa u cemu je onda problem? Ja se odmah pocinjem pitati da ja nemam mozda neki imunoloski problem?...
Kod mene krenula i krv. Ne puno ali je tu. Cekam da me dr nazove al ocito je gotovo 😥😥😥
Blago nama..evo ja spakirala torbu za bolnicu…nek se nadje ako zatreba znam da svast mogu ocekivat sad…do sad sam uvijek mislila samo da se zaljepi bar neka biokemijska da znam da nije u maternici problem s obzirom da je sve ostalo kod nas 'super' no sad vidim da ni to nije bas dobro…
Osim jajovoda ( laparaskopski jedan odstranjen drugi zacepljen) koji za ivf nisu ni bitni sve super….svi hormoni, zalihe jajnih stanica, muzev spermiogram odlican…no eto….
Ne znam, meni to nista nije jasno. Suprug ima manji broj spermija, slabe pokretljivosti. Vracene kao dvije super stanice treci dan, 11. dan test bio negativan te to poslijepodne dobila menstruaciju. To nam je bio prvi stimulirani, sljedeci tjedan imam prvu folikulometriju u prirodnom ciklusu. Dakle, stanice super, kod mene sve super, pa u cemu je onda problem? Ja se odmah pocinjem pitati da ja nemam mozda neki imunoloski problem?…
Draga moja meni peti transfer svaki put 'savrseni'embriji ,savrsene blastice,endometrij lijep..obavila brdo dodatnih pretraga...trombofiliju kompletnu, stitnjacu,kks, laparaskopiju...
Muzev spermiogram bolji ne moze bit.
Sve je super..no eto...
waithing
Ne znam, meni to nista nije jasno. Suprug ima manji broj spermija, slabe pokretljivosti. Vracene kao dvije super stanice treci dan, 11. dan test bio negativan te to poslijepodne dobila menstruaciju. To nam je bio prvi stimulirani, sljedeci tjedan imam prvu folikulometriju u prirodnom ciklusu. Dakle, stanice super, kod mene sve super, pa u cemu je onda problem? Ja se odmah pocinjem pitati da ja nemam mozda neki imunoloski problem?…
Draga moja meni peti transfer svaki put 'savrseni'embriji ,savrsene blastice,endometrij lijep..obavila brdo dodatnih pretraga…trombofiliju kompletnu, stitnjacu,kks, laparaskopiju…
Muzev spermiogram bolji ne moze bit.
Sve je super..no eto…
Ginekolog mi rekao da nase nalaze moze stavit na zid kao primjer kako uredni nalazi trebaju izgledati...a eto nas...peti put...kad se samo sjetim prvog postupka...
Ma to ce kod vas se odmah zaljepit..sve je super jer imamo' samo tehnicki problem neprolaska embrija do maternice koji oni rjesavaju...
Tebi tj.vama je tek prvi put...nije bilo srece bit ce drugi put...nisu svi te srece da im od prve uspije i prerano ti je jos razmisljati o imunoloskim problemima nit ce ti ijedan gin.na temelju jednog neuspjesnog transfera raditi neke dodatne pretrage...
waithing
Koliko god sve bilo " savrseno " nazalost na to sve ne mozemo utjecati. Ja sam bila uvjerena da cemo mi od prve a eto nas nigdje. Kao sto Petra kaze barem me vise nitko nista ne pita kad cemo mi i sta cekamo jer takvima bi odmah skocila za vrat. Ako u ovih 10 godina braka nisam rodila onda ocito imam problem i ne trebam dusebriznike da me ispituju.
Koliko god sve bilo " savrseno " nazalost na to sve ne mozemo utjecati. Ja sam bila uvjerena da cemo mi od prve a eto nas nigdje. Kao sto Petra kaze barem me vise nitko nista ne pita kad cemo mi i sta cekamo jer takvima bi odmah skocila za vrat. Ako u ovih 10 godina braka nisam rodila onda ocito imam problem i ne trebam dusebriznike da me ispituju.
Mene isto vise nitko nista ne pita ali vidim da prvo pogledaju moj trbuh onda mene
Ne usudi me se vise nitko nista pitat
waithing
Eto da se i ja javim. Danas mi je bila aspiracija 18.dan ciklusa. Imali smo 4 folikula i dobili 3 jajne stanice. Sutra moram zvat da vidim dali su se oplodile.
Ja sam se jos udebljala u braku cca 10 kg pa se vec i pricalo da sam trudna
Mi smo odlucili nakon ova 2 ciklusa (imamo i 8.mj.dogovoren ako sad ne uspije) krenut u borbu za posvajanje..ionako dugo traje, u meduvremenu i dalje pokusavat sa ivf..pa ce nam se valjda s koje strane osmjehnut sreca..
Ja sam se jos udebljala u braku cca 10 kg pa se vec i pricalo da sam trudna
Mi smo odlucili nakon ova 2 ciklusa (imamo i 8.mj.dogovoren ako sad ne uspije) krenut u borbu za posvajanje..ionako dugo traje, u meduvremenu i dalje pokusavat sa ivf..pa ce nam se valjda s koje strane osmjehnut sreca..
Uh..sretno s tim
I.ja bi sutra predala papire no to je takva pro edura da je to prestrasno...moja susjeda ceka vec skoro tri godine....zalosno da je tako
Ja bi posvojila bez obzira imali mi ikad biolosko dijete ili ne no muz nekak ne djeluje odusevljen idejom
waithing
I mi razmisljamo o posvojenju ali mene je uzasno strah bas te procedure. Kod mene se krvarenje pojacava a doktor tupi da moram nastavit terapiju do bete. Ja bi ju najradije prekinula pit i bok.
Sortiraj odgovore
Najstariji