Svjesni smo procedure oko posvajanja i to nas plasi..iako je mm skroz miran sto se svega tice..njemu je bas uvijek bit ce sve ok..a ja luda i svaki put pucam po savovima..bas kak zoja kaze-prije postupka pazis kaj jedes,pijes,dodaci razni,u postupku pazis na sve da ti folikulici budu dobro,poslije transfera samo zelis dobru betu..sve to jako iscrpljuje..ja sam se u nase 2 g dosta promijenila-na gore..i sad..sve sto zelim je moja mrvica,ali se cesto pitam da li je ispravno toliko svoj zivot stavljat na cekanje..
Drage cure,
Waiting, bas mi je zao ! Nadam se da ce beta poceti padati ! I da nije vanmatericna!
Drzim fige da upali iduci put ! Mozda vec iduci ciklus !
Zoja, zao mi je i radi tvog minusa. Sretnoooo u iducem ciklusu !!!
Mina, cestitam !!
Hvala☺ Meni je doktor danas rekao da betu ponovim za tjedan dana da nema potrebe prije😕a ja bi😏
A di nam je Dolores?
Mina, tu sam, pratim vas.
Drage cure,
Waiting, bas mi je zao ! Nadam se da ce beta poceti padati ! I da nije vanmatericna!
Mina, cestitam !!
Hvala☺ Meni je doktor danas rekao da betu ponovim za tjedan dana da nema potrebe prije😕a ja bi😏
A di nam je Dolores?
Ne znam sto bih ti rekla… ja sam u biti tek u cetvrtak trebala prvu betu vaditi no zbog one lagane krvi u pon.sam se uplasila pa ranije izvadila…inace bi eto ugledala u cet.neku super brojku i do pon.bila u uvjerena kak je super i ja trudna…ufff
A valjda je takva praksa kod vas ocito je u svakoj bolnici drugacije…
Pa mozes ti na svoju ruku betu provjeriti kroz dva tri dana ali nemoj se sad zbog mog slucaja uplasiti..na vv je drugacije i beta se provjerava za dva dana i ako je ok dogovor za dalje..kod tebe u bolnici je ocito drugaciji protokol.
A neznam..bas mi se ne svida sad tjedan dana cekat..doktor kaze da je beta dosta velika za 10dnt pa kao nema potrebe prije vadit…vidjet cu u ponedjeljak cu zvat u vinogradsku pa cu vidjet sta oni kazu..ma necu se opterecivat,valjda ce sve biti ok..ma ja sam ju vadila ranije jer reko da ne ulazim u novi mjesec na bolovanju,ako je nula da idem radit..al eto ipak je uspjelo heh..nakon godinu i pol docekala sam☺
Velika ti je da i nemoj se plasit..nit si imala krvi i sve je to ok..kod mene od pocetka nije bilo.to se i kod mene icito taj deseti dan zaljepilo kad sam osjecala bol ko pred mengu i krenulo malo crvene krvi...
Sretno i cestitam
waithing
Svjesni smo procedure oko posvajanja i to nas plasi..iako je mm skroz miran sto se svega tice..njemu je bas uvijek bit ce sve ok..a ja luda i svaki put pucam po savovima..bas kak zoja kaze-prije postupka pazis kaj jedes,pijes,dodaci razni,u postupku pazis na sve da ti folikulici budu dobro,poslije transfera samo zelis dobru betu..sve to jako iscrpljuje..ja sam se u nase 2 g dosta promijenila-na gore..i sad..sve sto zelim je moja mrvica,ali se cesto pitam da li je ispravno toliko svoj zivot stavljat na cekanje..
Sto reci evo mi vec sest godina cekamo bebu..a muz mi upravo rekao da sto se njega tice ne moram roxit ne morami imat bebu i da nejdem vise na ivf...😣
waithing
Drage cure, zbilja mi je jako zao zbog vas.Ja sam samo jednom to prosla i rekla sam da vise nejdem, zato vi ste zbilja kraljice.Jedna poznanica mi ke nedavno pricala da je njezina sogorica isla 10 puta i nista, njezini nalazi su bili koma, a i muzev spermiogram je bio los, tako da ni doktori nisu davali neku veliku nadu i eto kad je odustala ostala je prirodno trudna nakon toga i to 2 puta.Zbilja za ne povjerovat, ali tako je bilo.Znam da vam je jako tesko, ali nikad neznas sta te u zivotu ceka jer zivot je zbilja cudan.Drzite se, zelim vam svu srecu ovog svijeta.
Waithing..tvoj muz izabrao je zivot s tobom,ti si najvaznija..i svjestan je koliko svaki ivf uzima vama i vasem braku..ja ne mogu ni zamislit doc do 5.pokusaja tak da se divim snazi vas zena koje ste toliko prosle..
Mina,
Ja bi na tvom mjestu izvadila jos jednu betu, ali to iscekivanje nalaza je toliko stresno da je jedna moja prijateljica dobro napravila i nije ju ponavljala za dva dana.
Waiting,
Jesi se javila dokt.na VV?? Sto su ti rekli?
Makar,.koliko sam skuzila, dokt.bas i ne obracaju jako puno paznje na nepravilan rast bete,.pogotovo ne u Petrovoj, za druge bolnice ne znam, jer stvarno ima slucajeva tj.pojedinaca kojima je beta nepravilno rasla.i ipak je sve bilo ok. Najcesce ne bude ok.
Nadam se da ce u svakom slucaju ova tvoja situacija dobro zavrsiti, bez kiretaze i sl.
Ja sam imala 4 kiretaze, pa sam vec navikla na sve to, mislim svaki put mi je grozno, ali i to prodje !
I muzevi to na neki svoj nacin prozivljavaju, ne isto kao mi, ali vjerovatno je on to rekao jer vidi da si u velikoj brizi i sumnjam da nakon toliko godina pokusavanja i, svega da sad zeli samo odustati.
Vjerujem da ce se promijeniti ta njegova izjava.
Drage cure,
Mina, cestitam !!
A di nam je Dolores?
Ne znam sto bih ti rekla… ja sam u biti tek u cetvrtak trebala prvu betu vaditi no zbog one lagane krvi u pon.sam se uplasila pa ranije izvadila…inace bi eto ugledala u cet.neku super brojku i do pon.bila u uvjerena kak je super i ja trudna…ufff
A valjda je takva praksa kod vas ocito je u svakoj bolnici drugacije…
Pa mozes ti na svoju ruku betu provjeriti kroz dva tri dana ali nemoj se sad zbog mog slucaja uplasiti..na vv je drugacije i beta se provjerava za dva dana i ako je ok dogovor za dalje..kod tebe u bolnici je ocito drugaciji protokol.
A neznam..bas mi se ne svida sad tjedan dana cekat..doktor kaze da je beta dosta velika za 10dnt pa kao nema potrebe prije vadit…vidjet cu u ponedjeljak cu zvat u vinogradsku pa cu vidjet sta oni kazu..ma necu se opterecivat,valjda ce sve biti ok..ma ja sam ju vadila ranije jer reko da ne ulazim u novi mjesec na bolovanju,ako je nula da idem radit..al eto ipak je uspjelo heh..nakon godinu i pol docekala sam☺
Velika ti je da i nemoj se plasit..nit si imala krvi i sve je to ok..kod mene od pocetka nije bilo.to se i kod mene icito taj deseti dan zaljepilo kad sam osjecala bol ko pred mengu i krenulo malo crvene krvi…
Sretno i cestitam
Joj hvala ti😊bas znas smiriti😚zao mi je zbog tebe sto moras prolazit kroz to sve😦drzi se😚
Mina0709
Drage cure,
Mina, cestitam !!
A di nam je Dolores?
Mina, tu sam, pratim vas.
Jesi li ti radila betu?
Mina0709
Joj kad vas citam pronalazim se u svemu. U ove dvije godine sam se nazalost toliko promjenila i to kako kaze petra na gore. Iskreno ja sam za sad odlucila da mi je ovaj postupak koji mi je ostao jos preko hzzo zadnji. Ici cu ga odradit u ljetu i kako bude. Jednostavno ne zelim vise sav taj stres priustit ni sebi ni mm. Ne zelim izdvajat novce kojih ionako nema previse a nitko ti ne garantira da ce uspjeti. Zelim da se posvetimo sebi i da prozivimo zivot najbolje sto mozemo pa eto ako se nakon svega poklopi i desi se prirodno super ako ne boze dragi zivot ide dalje. Nazalost nije nam svima sudeno da budemo mame. Meni je trenutno najgore sta nemogu izvadit betu do ponedjeljka i da to mogu prekrizit i nastavit dalje.
Sortiraj odgovore
Najstariji