Ja cekam da me doktor nazove. Probat cu pitati da dodem na uzv neznam dali se moze uopce vec sta vidjeti. Ili kod njega izvadit betu jer ju u mojoj selendri nemam do ponedjeljka gdje izvadit a glupo mi trpat svu tu terapiju ak ne moram. Dode mi da se bacim sa krova kuce trenutno. Jebem ti zivot vise, fuj 😥😥😥😥
Ja cekam da me doktor nazove. Probat cu pitati da dodem na uzv neznam dali se moze uopce vec sta vidjeti. Ili kod njega izvadit betu jer ju u mojoj selendri nemam do ponedjeljka gdje izvadit a glupo mi trpat svu tu terapiju ak ne moram. Dode mi da se bacim sa krova kuce trenutno. Jebem ti zivot vise, fuj 😥😥😥😥
Ne moze ti se nista vidjet do bete koja je minimalno 1000...
waithing
Pa ja cu poludit do ponedjeljka. Cekam da me zove, mozda mogu doc k njemu popodne izvadit betu.
Pa ja cu poludit do ponedjeljka. Cekam da me zove, mozda mogu doc k njemu popodne izvadit betu.
To mozes...vec ti treba nesto pokazati..
waithing
Eto i sad se pitam zasto ono sto je drugim zenama toliko lako nama mora biti toliko komplicirano? Zasto i kad prodes ivf te tijelo jednostavno izda? Bas sam jadna, ljuta, tuzna... Osjecam da moj trenutak nikad nece doci.
Eto i sad se pitam zasto ono sto je drugim zenama toliko lako nama mora biti toliko komplicirano? Zasto i kad prodes ivf te tijelo jednostavno izda? Bas sam jadna, ljuta, tuzna… Osjecam da moj trenutak nikad nece doci.
Draga zoja....sto reci...meni se tek nakon petog transfera zaljepilo a eto...nije dobro...
Netko ima srece pa mu od prve nekom od pete seste a nekom nikad...zavisi koliko imas snage, srece, volje...ovo je sad pravi boom odjecaja uz svu krmiju koji unosimo u sebe nije ni cudo...
Proci ce i to...pa nakon nekog vremena skupis nekako snagu za dalje...dok mozes...dok osjetis da je dosta-odustanes....
waithing
Eto zvao me dok i moram nastavit sa terapijom i mirovat. Betu izvadit u ponedjeljak. Znaci muke se produzuju jos 2 dana.
Kod mene krenula i krv. Ne puno ali je tu. Cekam da me dr nazove al ocito je gotovo 😥😥😥
Blago nama..evo ja spakirala torbu za bolnicu…nek se nadje ako zatreba znam da svast mogu ocekivat sad…do sad sam uvijek mislila samo da se zaljepi bar neka biokemijska da znam da nije u maternici problem s obzirom da je sve ostalo kod nas 'super' no sad vidim da ni to nije bas dobro…
Juuhuu..i onda kak kazu- budi smirena😡😱😲😲
Oprosti waithing, nisam popratila, koja je vasa dijagnoza?
Kod mene krenula i krv. Ne puno ali je tu. Cekam da me dr nazove al ocito je gotovo 😥😥😥
Blago nama..evo ja spakirala torbu za bolnicu…nek se nadje ako zatreba znam da svast mogu ocekivat sad…do sad sam uvijek mislila samo da se zaljepi bar neka biokemijska da znam da nije u maternici problem s obzirom da je sve ostalo kod nas 'super' no sad vidim da ni to nije bas dobro…
Juuhuu..i onda kak kazu- budi smirena😡😱😲😲
Oprosti waithing, nisam popratila, koja je vasa dijagnoza?
Osim jajovoda ( laparaskopski jedan odstranjen drugi zacepljen) koji za ivf nisu ni bitni sve super....svi hormoni, zalihe jajnih stanica, muzev spermiogram odlican...no eto....
waithing
Eto i sad se pitam zasto ono sto je drugim zenama toliko lako nama mora biti toliko komplicirano? Zasto i kad prodes ivf te tijelo jednostavno izda? Bas sam jadna, ljuta, tuzna… Osjecam da moj trenutak nikad nece doci.
Zoja .. sve znam... upravo sam se tako i ja osjecala prosli mjesec...
Ali opet se poslozis i krenes dalje...
Uostalom... jos uvijek nisi vidjela da je beta neg... tako da... mozda ipak nesto bude...
Sortiraj odgovore
Najstariji