Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    31. Ožujak 2017. 10:12

Sta kaže gin? Koliko je trebala bit?

url=https://lilypie.com]
    DANTE

31. Ožujak 2017. 10:17

Poslije jedan zovem..ma znam sve sta ce rec tak da..
    Nije dobro nimalo...
    Samo da sama pocne padat...

waithing

Sophie
    31. Ožujak 2017. 10:26

waithing

Poslije jedan zovem..ma znam sve sta ce rec tak da..
    Nije dobro nimalo…
    Samo da sama pocne padat…

Nisam točno zapamtila kolika ti je druga bila pa sam išla tražiti. Mislim to je stvarno pa skoro duplanje. Vjerujem da ti je jako teško al možda ipak da pričekas sto će dr reci... drži se 😘

Zoja31
    31. Ožujak 2017. 10:31

Zao mi je draga waithing, nazalost znas i sama da nije dobro. Samo da sad sama krene padati.
    Ja eto 11dt i na testu minus ko kuca. Jos u ponedjeljak odradim betu i to je to od mene za ovaj put. 😭😭😭😭😭

31. Ožujak 2017. 10:42

Zoja31

Zao mi je draga waithing, nazalost znas i sama da nije dobro. Samo da sad sama krene padati.
    Ja eto 11dt i na testu minus ko kuca. Jos u ponedjeljak odradim betu i to je to od mene za ovaj put. 😭😭😭😭😭

Bude nam onda tam u sestom sedmom mj.opet isto odbrojavanje zoja...zao mi je

waithing

s0102
    31. Ožujak 2017. 11:23

Zoja31

Zoja…. zao mi je 😢

Znaci nas tri pred ljeto brojimo... starosjedioci... 
    Valjda ce i nas jednom pogoditi...

Zoja31
    31. Ožujak 2017. 11:25

S0102 ne znam vise sta bih rekla, ne ocekujem da ce me beta iznenaditi u ponedjeljak. Trenutno mi samo dode da vristim od muke. No....sve znas...

31. Ožujak 2017. 11:27

s0102

Zoja31

Zoja…. zao mi je 😢

Znaci nas tri pred ljeto brojimo… starosjedioci…
    Valjda ce i nas jednom pogoditi…

Sta reci....ja sad cak ni ne placem...sad sam molim boga da samo od sebe ode..ako nista prvi put makon pet teansfera sam vidjela plus na testu i pozitivni betu..eto bar znam da mogu ostat trudna...koja utjeha jel...😥😲😲

waithing

Mina0709
    31. Ožujak 2017. 11:30

Curee moja beta na 10dnt je 325,2 😀

Mina0709

31. Ožujak 2017. 11:32

Mina0709

Curee moja beta na 10dnt je 325,2 😀

Odliccnaa ti je beta za deseti dan!!! 
    Cestitam

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.