Poslije jedan zovem..ma znam sve sta ce rec tak da..
Nije dobro nimalo...
Samo da sama pocne padat...
waithing
Poslije jedan zovem..ma znam sve sta ce rec tak da..
Nije dobro nimalo…
Samo da sama pocne padat…
Nisam točno zapamtila kolika ti je druga bila pa sam išla tražiti. Mislim to je stvarno pa skoro duplanje. Vjerujem da ti je jako teško al možda ipak da pričekas sto će dr reci... drži se 😘
Zao mi je draga waithing, nazalost znas i sama da nije dobro. Samo da sad sama krene padati.
Ja eto 11dt i na testu minus ko kuca. Jos u ponedjeljak odradim betu i to je to od mene za ovaj put. 😭😭😭😭😭
Zao mi je draga waithing, nazalost znas i sama da nije dobro. Samo da sad sama krene padati.
Ja eto 11dt i na testu minus ko kuca. Jos u ponedjeljak odradim betu i to je to od mene za ovaj put. 😭😭😭😭😭
Bude nam onda tam u sestom sedmom mj.opet isto odbrojavanje zoja...zao mi je
waithing
Zoja…. zao mi je 😢
Znaci nas tri pred ljeto brojimo... starosjedioci...
Valjda ce i nas jednom pogoditi...
S0102 ne znam vise sta bih rekla, ne ocekujem da ce me beta iznenaditi u ponedjeljak. Trenutno mi samo dode da vristim od muke. No....sve znas...
Ja eto 11dt i na testu minus ko kuca. Jos u ponedjeljak odradim betu i to je to od mene za ovaj put. 😭😭😭😭😭Zoja…. zao mi je 😢
Znaci nas tri pred ljeto brojimo… starosjedioci…
Valjda ce i nas jednom pogoditi…
Sta reci....ja sad cak ni ne placem...sad sam molim boga da samo od sebe ode..ako nista prvi put makon pet teansfera sam vidjela plus na testu i pozitivni betu..eto bar znam da mogu ostat trudna...koja utjeha jel...😥😲😲
waithing
Curee moja beta na 10dnt je 325,2 😀
Odliccnaa ti je beta za deseti dan!!!
Cestitam
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji