Trebali ic ovaj ciklus,ali prije toga trebam napravit bris maternice tako da nadam se sljedeci Curke pusa i javljajte novosti
Book, cure, citam vas stalno, vidim stalno se nesto dogada!! Ja danas imala punkciju, 12js, nadam se da ce se dobro razvijati i cekamo transfer? Doktor mi je prepisao Utrogestan, pa me zanima jel tko od vas pio, citam u uputama da je za odrzavanje trudnoce pa ne znam zasto ga vec pijem??
Sretno svima!!
Utrogestan ide vaginalno 3X2.
Mene više brine čemu doza od 5mg(miligrama) folne (folacin), ako je dnevna preporuka 800 mikrograma= 0,8mg. Zna netko??
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Gogach vam je sve tocno napisala..pratim vas kad god stignem i cekam koja ce prva napisati da ima +..rijetko dobim prilikuda budem pola sata na kompu jer mali nema predaha tokom dana..nadam se da cete i vi sve uskoro uzivati u malim cudima..
Gogach, jeste vadili betu?? Ima sto novo??!
Kod nas bio transfer u subotu.. Jeste vi uzimale bolovanje poslije transfera?
Gogach, jeste vadili betu?? Ima sto novo??!
Kod nas bio transfer u subotu.. Jeste vi uzimale bolovanje poslije transfera?
U prva dva postupka sa ins. nisam ali zadnja 2 puta jesam. Da ne radim u maloj trgovini gdje si i na kasi, na pultu, dižes robu..da je bar malo normalniji posao radila bih jer bi manje razmišljala.
Jutros sam radila test, negativan je. Za 2 dana ponavljam. Ali mislim da smo baš kandidati za IVF.
Samo se zaposli sa nečim, lakše je. Ja opet provodim vrijeme čitajući razne forume o tuđim iskustvima i ne pomaže ali se tako lako navučeš

... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.
3/15 - prirodni, bez js
5/16 - FET, beta=0
Meni je ovo prvi transfer i svi su mi rekli da mirujem poslije! Doktor da sve radim kao inace i da ne dizem niata tesko!! Posao mi je sjedeci, mogla sam komotno ici raditi, ali dogovorila sam se sa sefom pa radim od doma! Iako me jos jajnici bole od stimulacija i punkcije..
Gogach, nadam se da te test prevario.. Drzim fige 🙏🏻
3/15 - prirodni, bez js
5/16 - FET, beta=0
Draga Gogach, držim fige da bude + ko kuća
Ej, drage žene, moj prvi ivf nije uspio, makar smo imali prekrasnu blastocistu, i još 3 koje smo zamrznuli umjesto da smo vratili dvije, al biologinja me uvjerila da će se primiti i jedna ako je odlična, i gle sad, jedino što nisam bila na bolovanje, ali posao mi je sjedeći i neznam dal je od toga. No, vozila sam auto par minuta do posla i svaki put kad sam stisnula kuplung osjetila bih blagu bol u donjem dijelu trbuha...sad neznam. Sljedeći put (uskoro) nakon transfera ostat ću na bolovanju i vratit će mi dvije mrvice, pa možda barem jedna ostane. Iskustva?? Hvala.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji