Pozdrav cure,evo i mene kod vas. Da ispričam ukratko, ja zdrava, mm oligoasthenozoospermia i evo vec 3 godine borba! Išli 2 puta na ICSI, s obzirom da je mm dosta stariji nismo htjeli gubit vrijeme...imamo 2 mrzlica, pa cemo ovaj ciklus po njih curke svima držim fige 💋
pozz cure...nina86 vidim imamo slican problem.. JA sve ok..M.M oligoasthenozospermija..jeste li vi pokusavali sa iui postupcima ili odmah na ivf.. nama je jedan od dr.preporucio iui i odlucili smo pokusat barem jednom ili eventualno 2x.. prvi put sada idemo pokusat jer m treba doc oko19.5 pa 3 dan sa klomifenom i postupak iui ,.... jeli ikom uspjelo sa ovom dijagnozom
Dobro nam došla Nina86! Nadam se da će te brzo drzati svoju bebicu u rukama i da će biti sve ok. Javljaj nam novosti :)
Dobrodošla Nina86 !!
Ovdje uvijek možeš podijeliti svoje brige i nadanja i naići na razumijevanje♡
Nikolinaaa1 ti si super optimistična :) :)
A to mi baš treba♡♡♡
Danas sam bila na provjeri, da li je došlo ovulacije, i dobro je. Za sad. Uglavnom, uspjela sam se dogovoriti već za sljedeći postupak, IVF sa clomifenima. Dobila sam 7 dana bolovanja i super šefica dala dio godišnjeg. Vrijeme je predivno i mislim da ću uživati :) :) :)
Javljajte novosti! !!!!

... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.
Gogach držim fige Hvala vam cure Svima želim plusice i vvvvvvvvelike bete
Svakako! Ma moramo si međusobno pomagati i bit ce nam lakše :))) Gogach nadam se da će sad sve biti ok i da novi postupak uopće neće biti potreban
Hvala ti još jednom ♥
Držim fige da nam svima uspije!
Gogach držim fige Hvala vam cureSvima želim plusice i vvvvvvvvelike bete
Držimo fige, jako jako!
Javljajte novosti!

... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji