Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Ožujak 2017. 08:04

Curke, dobro jutro. Jucer nisam ni gledala klokanicu, a danas ajme vijesti :))) cestitam vam svima od srca, samo neka ste sve sretne i trudne. Ja jucer bila na 1.uzv , dr je zadovoljna, vidi se lijepa, pravilna gestacijska vrecica, za 2 tjedna kontrola, veli da bi tada trebali vec vidjeti bebu. Sada sam 5tj od zadnje m, 3 tj od transfera :)) da odmah priopcim novim betušama - ako budete osjecale bolove i grceve u jajnicima i maternici  ko pred mecu, da se ne plasite - to je normalno. Ja sam poludila od brige prosli tjedan, stalno sam se bojala da cu unatoc beti nekako dobit m, onda par dana nisam nista osjecala pa sam onda opet mislila zasto sad nista ne osjecam, ope nesto nije u redu, hjoooj, koje su to muke. Dr veli da je to sve normalno prve tjedna, trudnoca tako funkcionira. Eto... sretno vam svima, javljajte novosti :)))**

• Tencii
    28. Ožujak 2017. 08:23

Ako netko misli na Sv Duh ici vaditi Betu, ne vade trenutno.
    Sad cu morati platiti ili cekati sutra. Ne znam koji je glupi razlog i dali je privremeno ili stalno,ali eto

Beba
    28. Ožujak 2017. 08:23

Jutro cure,
    Ne znam da li je ovo pravo mjesto da pišem o ovome ali me to stvarno jako muči pa me zanima vaše mišljenje,budući da možete objektivnije sagledati situaciju.Ovaj posao koji sada radim počela sam raditi prije cca 2 god,ne volim ga ali su uvijeti za trudnoću i bebu idealni,mogu bez problema na porodični,bolovanje,sve što mi treba i tako mi radili na bebu,ali ništa. Sad sam ovaj mjesec dobila odličnu poslovnu priliku,dakle nisam ni tražila ,posao super,financijski isto,samo šta sad ne bi baš bilo poželjno da ostanem trudna,a imam 36 god.ja sad ne znam sto da radim.Još nisam ništa prihvatila,razmišljam da novom poslodavcu kažem da ću pričekati 6mj a nakon toga krenut na mpo.Zanima me vaše mišljenje.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• inika1
    28. Ožujak 2017. 08:34

inika1

Danas sam još primila injekcijudecapeptyl-a
    I 2 h nakon injekcije sam imala grčeve, zatekne dolje nešto niže od pupka
    E sad neznam dal je to nuspojavadecapeptyl-a ili ….?

Jel imao tko kakve nuspojave decapeptyl-a (primljenog nakon transfera?

• Dolores123
    28. Ožujak 2017. 08:34

waithing

mono1111

Waiting,
    Bas mi je drago radi bete !!!!!!! Cestitam !! Kad ponovmo vadis??
    Da li ti je prestalo krvarenje?

Sophy,
    Cestitam !!

Samo cu napisati svoje iskustvo s testovima za T,.mozda nekome pomogne.
    Znaci druga T, radila neke testove s ebaya koji su pokazali neku sjenu koja je pod odredjenim kutem bila vidljiva. Kupila sam Gravignost mini koji je odmah bio negativan, bilo mi je tada 27 dc mislim, bacila sam ga u smece, i vrag mi nije dao mira,.isla sam ponovno pogledati nakon 15 tak min kad ono crta se pojavila. Iduci dan sam radila jos jedan i odmah mi se pojavila bila crta ali i dalje puno slabija nego kontrolna, vise kao neka sjena. Nakon tog dana isla sam vaditi betu koja je bila oko 230.
    Zelim reci, da makar pise da se test ne bi trebao ocitavati nakon vise od 10 min ili.koliko vec, mozda da ipak skicnete, mozda se i vama pojavi ta druga crtica. I LH zna biti pozitivan kada je T u pitanju pa mozete piskiti i lh trakicu ako imate. Ne znam samo da li ta stimualcija utjece na porast lh, ali znam da u prirodnom ciklusu je meni lh bio poz.kada sam bila T.

Da..i meni je danas bila tanka crta nista deblja od jucer a beta 160..i nije se pokazala odmah tek kroz 10-ak min…
    U srijedu ponavljam betu a krvarenje je stalo..tu i tamo nesto malo smedjeg kap dvije..nije crveno vise…

Ja sam svoj test ujutro popiskila i nije mi se dalo cekati pa sam legla i zaspala.vidi se onda druga crta, al kako pricate vjerojatno je lazna.

28. Ožujak 2017. 09:02

S.

Curke, dobro jutro. Jucer nisam ni gledala klokanicu, a danas ajme vijesti :))) cestitam vam svima od srca, samo neka ste sve sretne i trudne. Ja jucer bila na 1.uzv , dr je zadovoljna, vidi se lijepa, pravilna gestacijska vrecica, za 2 tjedna kontrola, veli da bi tada trebali vec vidjeti bebu. Sada sam 5tj od zadnje m, 3 tj od transfera :)) da odmah priopcim novim betušama - ako budete osjecale bolove i grceve u jajnicima i maternici ko pred mecu, da se ne plasite - to je normalno. Ja sam poludila od brige prosli tjedan, stalno sam se bojala da cu unatoc beti nekako dobit m, onda par dana nisam nista osjecala pa sam onda opet mislila zasto sad nista ne osjecam, ope nesto nije u redu, hjoooj, koje su to muke. Dr veli da je to sve normalno prve tjedna, trudnoca tako funkcionira. Eto… sretno vam svima, javljajte novosti :)))**

Hehe...tako je meni jucer bilo...kao da cu mengu dobiti reko to je to..otisla u dm po uloske vec... 
    Cestitam ti i sretno i dalje...

waithing

28. Ožujak 2017. 09:06

Dolores123

waithing

mono1111

Waiting,

Sophy,
    Cestitam !!

Znaci druga T, radila neke testove s ebaya koji su pokazali neku sjenu koja je pod odredjenim kutem bila vidljiva. Kupila sam Gravignost mini koji je odmah bio negativan, bilo mi je tada 27 dc mislim, bacila sam ga u smece, i vrag mi nije dao mira,.isla sam ponovno pogledati nakon 15 tak min kad ono crta se pojavila. Iduci dan sam radila jos jedan i odmah mi se pojavila bila crta ali i dalje puno slabija nego kontrolna, vise kao neka sjena. Nakon tog dana isla sam vaditi betu koja je bila oko 230.
    Zelim reci, da makar pise da se test ne bi trebao ocitavati nakon vise od 10 min ili.koliko vec, mozda da ipak skicnete, mozda se i vama pojavi ta druga crtica. I LH zna biti pozitivan kada je T u pitanju pa mozete piskiti i lh trakicu ako imate. Ne znam samo da li ta stimualcija utjece na porast lh, ali znam da u prirodnom ciklusu je meni lh bio poz.kada sam bila T.

Da..i meni je danas bila tanka crta nista deblja od jucer a beta 160..i nije se pokazala odmah tek kroz 10-ak min…
    U srijedu ponavljam betu a krvarenje je stalo..tu i tamo nesto malo smedjeg kap dvije..nije crveno vise…

Ja sam svoj test ujutro popiskila i nije mi se dalo cekati pa sam legla i zaspala.vidi se onda druga crta, al kako pricate vjerojatno je lazna.

Zasto mislis da je lazna ako se vidi...ja sam se sad uvjerila da je crta-crta...nesto se i tebi događa☺

waithing

28. Ožujak 2017. 09:12

Beba

Jutro cure,
    Ne znam da li je ovo pravo mjesto da pišem o ovome ali me to stvarno jako muči pa me zanima vaše mišljenje,budući da možete objektivnije sagledati situaciju.Ovaj posao koji sada radim počela sam raditi prije cca 2 god,ne volim ga ali su uvijeti za trudnoću i bebu idealni,mogu bez problema na porodični,bolovanje,sve što mi treba i tako mi radili na bebu,ali ništa. Sad sam ovaj mjesec dobila odličnu poslovnu priliku,dakle nisam ni tražila ,posao super,financijski isto,samo šta sad ne bi baš bilo poželjno da ostanem trudna,a imam 36 god.ja sad ne znam sto da radim.Još nisam ništa prihvatila,razmišljam da novom poslodavcu kažem da ću pričekati 6mj a nakon toga krenut na mpo.Zanima me vaše mišljenje.

Ne znam sto reci..svatko zna svoje..i sama sam sa skoro 32g odbila posao dakle prije god dana jer sam krenula u mpo i u isto vrijeme kako sam trebala kretati tako mi i ponudili posao...muz i ja smo se dogov.da odbijem jer mi je bilo glupo ici i svako malo ici na bolovanje a tako i je...ovih god.dana sam svako malo u zagrebu a moj buduci poslodavac koji je trebao to biti nije bas tako razumljiv...
    Mislim da je najbolje popricati i dogovoriti se sa tvojim dragim...sagledati sve prednosti i nedostatke..
    Sretno u svakoj odluci...

waithing

• Dolores123
    28. Ožujak 2017. 09:17

waithing

Dolores123

waithing

mono1111

Waiting,

Sophy,
    Cestitam !!

Zasto mislis da je lazna ako se vidi…ja sam se sad uvjerila da je crta-crta…nesto se i tebi događa☺

Pa neznam eto, mislim da nisam te srece, al opet oni testovi koje sam radila prije su takvi kakvi su bili i u zadanom vremenu.A nista imam jos jednoga njega cu probat sutra i onda u petak na betu.

Sophie
    28. Ožujak 2017. 09:19

S., super da si to napisala, ja se bas zabrinula jer me jucer poslije bete krenulo malo pikat desni jajnik a vise stvarno ne znam sto je normalno a sto nije 😀

Beba, teško je reci jer smo svi različiti a i situacije su nam različite. Ja naginjem tome da bi promijenila posao ako je vec tako kako si napisala. Što god odlučila nemoj žaliti za ovim drugim nego čvrsto stani iza odluke i nek te to onda čini sretnom. Uvjerena sam da takvo raspoloženje može pripomoći u budućim postupcima 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.