Pa dobro da, svatko zna svoje. U svakom slucaju, imate pravo biti informirani o svemu. Nisam popratila sve, jesu tebi tako uradili ? U kojoj si fazi postupka?
To sam htjela reći, doktori bi nas *trebali* informirati, no nažalost znamo da nije tako, puno toga moramo same proučavati na internetu, i samoj mi je bilo tako...ja u petak idem na transfer, nadam se da će se obje blastice lijepo odlediti i ne bi imala ništa protiv moguće blizanačke trudnoće
ufff..kud sam ja otišla, bila bih sretna i sa jednim, da sretna, presretna..
Ti si dosta rano popiškila plusić ako sam dobro popratila, zvuči obečavajuće sretno
waithing
Zoja sretno, nadam se da ćeš nam uskoro javiti jako lijepe vijesti. ❤
S tako je i meni bilo i to je super znak, samo je još rano da test pokaze poprave jer beta je još malo niska da bi test reagirao kako treba. Bitno da je crtica tu. 😊😊😊😊😊
Dolores ja sam imala transfer 5.dan isto petak. I sama sam se bojala šta znači ako je peti dan jel to dobro i rekli su mi da je to bolje jer znači da se stanice dobro dijele. Samo je malo glupo šta ti nije htjela reč kolko ih je jer meni je rekla sve preko telefona. Ali to je dobar znak definitivno. 😉😉😊😁😊😁
Hvala, sad mi je lakse.Bas je bila neljubazna prema meni, ocito sam nazvala u krivi trenutak.
Dobro je da uopće možeš i nazvatina vv na dan punkcije kažu da dođeš treći dan i tad čekaš hoće li uopće biti transfera jer netko tko ima manji broj stanica ni nema nažalost ništa za transfer, a ti si recimo putovao 200km da ti oni kažu da možeš ići kući do oplodnje nije došlo,,ili ti kažu taj treći dan da dođeš peti dan,,ono živa lutrija..baš glupo no eto na telefon ne daju informacije o oplodnji, a zašto-ne znam…
Ma daj, ovo je zbilja bezobrazno.Ma fucka ti se njima sto ti moras dolaziti i prolaziti da bi uopce uspio.Nazalost tako to danas je.
Bezobrazno da no tako je,,strašno je gledati tužna lica parova koji dolaze gore putuju iz cijele Hrvatske da bi išli kući *prazni* a mogli su ima bar preko telefona skratiti tu muku putovanja, mnogi i rade traže bolovanje za bezveze…
Vjerojatno da ih imaš minimalno pet oplođenih inače bi išla u četvrtak na transfer,,takva je nekako praksa sa transferima…
sretno,,i da obje ćemo isto odbrojavati i ja u petak imam transfer :-)
Super.
Mi smo svojom voljom tražili dvije blastice, nagovarali su nas na jednu i ja kraju jedno se primilo tako da stvarno nema pravila.
I ja sam transfer imala 5-ti dan, tj danas. Prvi puta sam zvala dan nakon punkcije. Na Sv Duhu su skrti dosta sa informacijama, ali ja sam ih tupila i bila tvrdoglava. Nakon jednog dana su rekli da 3 pokazuju znakove oplodnje,a dan jucersqm opet zvala i isto je bilo. Danas ih nisam sve skuzila jer je sve bilo jako brzo. Uglavnom od te 3 su mi vratili 2, a ta trecq nista. Ne znam, valjda nije bila dovoljno ok za smrzavanje ipak, tako sam shvatila. Malo ste me ohrabrili s tim da Je mozda i dobro da je transfer kasnije, da se stanice vise razviju.
Imam pitanje za vas iskusnije. Ja sam doktoricu shvatila da se 2 vracaju (a ne samo jedna) ako par zeli ili ako je jedna slabija, pa da se poveca sansa. Jeste i vi slicno shvatile ili?
I ja sam na sv duhu.nije mi danas ni nitko spomenuo da zovem sutra ili prekosutra nego samo da dodem u petak.
Ja stvarno moram pohvaliti Petrovu. Svi su jako ljubazni i susretljivi. Kolko su svi pljuvali po njima a sad mi se čini da su najbolji. Naravno niko nam ne može garantirati uspjeh u ničem. Da ovisi o dr sve vi išle k onome kojem je uspjeh 100%.
Ja sam imala 15 js nakon punkcije. 12 je išlo na oplodnju, 3 su eliminirali, a ionak nisu bile zrele pa ih ni nisu zamrzavali. 9 ih se oplodilo i 8 se nastavilo dijeliti. Do 5 dana su došle 2, ostale nisu htjeli zamrzavati jer su bile loše. I očito su propale.
Sad čekam novi ciklus da idem na fet. Nisu me pitali, već su ih zamrznuli zajedno. Ali mene to veseli.
Ja stvarno moram pohvaliti Petrovu. Svi su jako ljubazni i susretljivi. Kolko su svi pljuvali po njima a sad mi se čini da su najbolji. Naravno niko nam ne može garantirati uspjeh u ničem. Da ovisi o dr sve vi išle k onome kojem je uspjeh 100%.
Ja sam imala 15 js nakon punkcije. 12 je išlo na oplodnju, 3 su eliminirali, a ionak nisu bile zrele pa ih ni nisu zamrzavali. 9 ih se oplodilo i 8 se nastavilo dijeliti. Do 5 dana su došle 2, ostale nisu htjeli zamrzavati jer su bile loše. I očito su propale.
Sad čekam novi ciklus da idem na fet. Nisu me pitali, već su ih zamrznuli zajedno. Ali mene to veseli.
Da Aneri slazem se s tobom.Na kraju sve ovisi o njihovom razvijanju.A ti si stvarno imala puno js, a na kraju ostale samo 2 prave.Ja sam ih dobila samo 7, neznam kolko ih je islo na oplodnjui zato se bojim rezultata do petka.Biologicu nisam ni vidla, znam samo to sto mi je dr rekla.
Da Aneri slazem se s tobom.Na kraju sve ovisi o njihovom razvijanju.A ti si stvarno imala puno js, a na kraju ostale samo 2 prave.Ja sam ih dobila samo 7, neznam kolko ih je islo na oplodnjui zato se bojim rezultata do petka.Biologicu nisam ni vidla, znam samo to sto mi je dr rekla.
Dolores svih sedam dobivenih jajnih stanica ti je islo u oplodnju...po zakonu je dopusteno oplodnj najvise 12jajnih stanica zato Anemari vise od 12nije islo u oplodnju.ja sam imala 13 u oplodnju idlo 12 i isto sam na kraju zavrsila na dva embrija..jako malo da , ne znam o cemu ovisi no eto drugi pokusaj sa istim brojem oplodjenih je bolje zavrsio.
waithing
Pa da malo smo se iznenadili jer je drugi dan 8 bilo ali sretni smo jer se konačno nešt počelo događati. Nakon 4 neuspješne inseminacije ovo je super rezultat za nas. A nalazi svi super. Čak je sad nakon punkcije biologica rekla da je spermiogram fantastičan. Pa sad ko bi znao. Sve super, a već 4 godine nejde pa nejde.
Pa da malo smo se iznenadili jer je drugi dan 8 bilo ali sretni smo jer se konačno nešt počelo događati. Nakon 4 neuspješne inseminacije ovo je super rezultat za nas. A nalazi svi super. Čak je sad nakon punkcije biologica rekla da je spermiogram fantastičan. Pa sad ko bi znao. Sve super, a već 4 godine nejde pa nejde.
I nasi nalazi su svi super a eto vec peta godina nece pa nece...godinu dana smo u mpo i sad idem na peti transfer sa uvijek ocijenjenim 'super'embrijima😅😅 ma nema pravila nikakvih i nikako veci broj dobivenih stanica ne znaci veci uspjeh stoga dolores ne brini..bit ce ih sigurno bar dva za vratiti i dva za zamrznuti😍
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji