Ako je punkcija bila u ponedjeljak transfer u petak je cetvrti dan, ponedjeljak je nulti dan..ako su ti tako rekli ocito ih se vise oplodilo pa ih pustaju do petka da vide koliko ce ih ostat sto je super jer ce ti najkvalitetnije vratiti..ni na vv preko telefona ne govore koliko ih se oplodilo vec samo kada treba doci na transfer...sretno!
waithing
Po nekom nepisanom pravilu embriji bi ti do petka trebali biti morule što je predstadij blastociste. Ne znam u kojoj si bolnici no vjerojatno ni oni ne rade vikendom pa zato četvrti a ne peti dan -što bi u tvom slučaju bila subota.
waithing
Evo i ja se prijavljujem. 7.ivf prva injekcija decapeptila je odrađena od sutra i bemfola i menopur. Neka mi je bog na pomoći.
Sretno Juje,,,ja se upravo spremam na 5-i ivf odnosno FET...Da li je ovo tvoj sincic na slici ili...
waithing
Zoja sretno, nadam se da ćeš nam uskoro javiti jako lijepe vijesti. ❤
S tako je i meni bilo i to je super znak, samo je još rano da test pokaze poprave jer beta je još malo niska da bi test reagirao kako treba. Bitno da je crtica tu. 😊😊😊😊😊
Dolores ja sam imala transfer 5.dan isto petak. I sama sam se bojala šta znači ako je peti dan jel to dobro i rekli su mi da je to bolje jer znači da se stanice dobro dijele. Samo je malo glupo šta ti nije htjela reč kolko ih je jer meni je rekla sve preko telefona. Ali to je dobar znak definitivno. 😉😉😊😁😊😁
Hvala, sad mi je lakse.Bas je bila neljubazna prema meni, ocito sam nazvala u krivi trenutak.
S tako je i meni bilo i to je super znak, samo je još rano da test pokaze poprave jer beta je još malo niska da bi test reagirao kako treba. Bitno da je crtica tu. 😊😊😊😊😊
Dolores ja sam imala transfer 5.dan isto petak. I sama sam se bojala šta znači ako je peti dan jel to dobro i rekli su mi da je to bolje jer znači da se stanice dobro dijele. Samo je malo glupo šta ti nije htjela reč kolko ih je jer meni je rekla sve preko telefona. Ali to je dobar znak definitivno. 😉😉😊😁😊😁
Joj Dolores oprosti ja sam mislila da je peti dan. Vjerovatno je tako zbog vikenda. Bit će sve ok 😊
Ako je punkcija bila u ponedjeljak transfer u petak je cetvrti dan, ponedjeljak je nulti dan..ako su ti tako rekli ocito ih se vise oplodilo pa ih pustaju do petka da vide koliko ce ih ostat sto je super jer ce ti najkvalitetnije vratiti..ni na vv preko telefona ne govore koliko ih se oplodilo vec samo kada treba doci na transfer…sretno!
Hvala.
Joj Dolores oprosti ja sam mislila da je peti dan. Vjerovatno je tako zbog vikenda. Bit će sve ok 😊
Da oni ne rade vikendom, valjda zbog toga.Ma vidjet cemo,samo neka uspije.
Evo i ja se prijavljujem. 7.ivf prva injekcija decapeptila je odrađena od sutra i bemfola i menopur. Neka mi je bog na pomoći.
Sretno Juje,,,ja se upravo spremam na 5-i ivf odnosno FET…Da li je ovo tvoj sincic na slici ili…
Je to je moj sin iz 3. Ivf_a sada ima 4 godine i jako želi brata ili sekundi. U 10 mjesecu nakon neuspjelog Ivf_a kaže on Mama zašto se brat nije zalipia? Baš je smotan😀
Hvala, sad mi je lakse.Bas je bila neljubazna prema meni, ocito sam nazvala u krivi trenutak.
Dobro je da uopće možeš i nazvati na vv na dan punkcije kažu da dođeš treći dan i tad čekaš hoće li uopće biti transfera jer netko tko ima manji broj stanica ni nema nažalost ništa za transfer, a ti si recimo putovao 200km da ti oni kažu da možeš ići kući do oplodnje nije došlo,,ili ti kažu taj treći dan da dođeš peti dan,,ono živa lutrija..baš glupo no eto na telefon ne daju informacije o oplodnji, a zašto-ne znam...
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji