Curke ja u petak u 7h na punkciju. Držite fige
Biti ce sve super ovaj put ❤❤
Curke dobro jutro, danas mi 9dnt, uradila test i dobila 2 crtice ( jedna doduše nesta slabija, ali ipak dvije su tu) ponovit cu opet prekosutra pa vidjet sto se događa. Betu bih trebala tek u ponedjeljak vaditi. Znaci, luda sam vec za poludit. Ovo je kidanje zivaca ajme...
Curke dobro jutro, danas mi 9dnt, uradila test i dobila 2 crtice ( jedna doduše nesta slabija, ali ipak dvije su tu) ponovit cu opet prekosutra pa vidjet sto se događa. Betu bih trebala tek u ponedjeljak vaditi. Znaci, luda sam vec za poludit. Ovo je kidanje zivaca ajme…
Super.Ma bit ce sve pozitivno.

Ja nemogu vjerovati da zovem u vezi oplodnje i gospoda meni ne zeli reci koliko js je oplodeno.samo je rekla neka dodem u petak i nek dode muz s menom.ja pitam kolko ih se oplodilo ona veli znat cete u petak sve, znakovi oplodnje su vidljivi i vidimo se.Da li je koja od vas imala transfer 5 dan?

Dolores ni ja to bas ne kuzim zasto ti nije htjela reci ali ako te tjesi to sto je transfer 5-ti dan znaci da ces imati blastice a tu je veca vjerojatnost da se prime.
Dolores ni ja to bas ne kuzim zasto ti nije htjela reci ali ako te tjesi to sto je transfer 5-ti dan znaci da ces imati blastice a tu je veca vjerojatnost da se prime.
Kad sam pitala kolko ih ima rekla je znat cete u petak kad dodete.Mislim u ponedjeljak je bila punkcija u petak je transfer, pa to je 5 dan ili se to drugacije racuna? Super ako je tako kako ti kazes, onda mogu biti sretna.A sto ako ne prezive do petka?

Evo i ja se prijavljujem. 7.ivf prva injekcija decapeptila je odrađena od sutra i bemfola i menopur. Neka mi je bog na pomoći.
Dolores ne vjerujem da bi tako odlucili da postoji mogucnost da ne prezive. Vjerojatno se dobro dijele pa zato tek u petak.
Juje sretno od 💚
Evo i ja se prijavljujem. 7.ivf prva injekcija decapeptila je odrađena od sutra i bemfola i menopur. Neka mi je bog na pomoći.
Drzim ti fige da ti uspije. 7 Ivf? Ja ti se klanjam, ti si zbilja kraljica.

Dolores ne vjerujem da bi tako odlucili da postoji mogucnost da ne prezive. Vjerojatno se dobro dijele pa zato tek u petak.
Juje sretno od 💚
Nadam se da si u pravu.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji