Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Ožujak 2017. 11:28

Curke dobro jutro, danas mi 9dnt, uradila test i dobila 2 crtice ( jedna doduše nesta slabija, ali ipak dvije su tu) ponovit cu opet prekosutra pa vidjet sto se događa. Betu bih trebala tek u ponedjeljak vaditi. Znaci, luda sam vec za poludit. Ovo je kidanje zivaca ajme... 

• Dolores123
    14. Ožujak 2017. 12:18

S.

Curke dobro jutro, danas mi 9dnt, uradila test i dobila 2 crtice ( jedna doduše nesta slabija, ali ipak dvije su tu) ponovit cu opet prekosutra pa vidjet sto se događa. Betu bih trebala tek u ponedjeljak vaditi. Znaci, luda sam vec za poludit. Ovo je kidanje zivaca ajme…

Super.Ma bit ce sve pozitivno.

• Dolores123
    14. Ožujak 2017. 12:21

Ja nemogu vjerovati da zovem u vezi oplodnje i gospoda meni ne zeli reci koliko js je oplodeno.samo je rekla neka dodem u petak i nek dode muz s menom.ja pitam kolko ih se oplodilo ona veli znat cete u petak sve, znakovi oplodnje su vidljivi i vidimo se.Da li je koja od vas imala transfer 5 dan?

Zoja31
    14. Ožujak 2017. 13:19

Dolores ni ja to bas ne kuzim zasto ti nije htjela reci ali ako te tjesi to sto je transfer 5-ti dan znaci da ces imati blastice a tu je veca vjerojatnost da se prime.

• Dolores123
    14. Ožujak 2017. 13:46

Zoja31

Dolores ni ja to bas ne kuzim zasto ti nije htjela reci ali ako te tjesi to sto je transfer 5-ti dan znaci da ces imati blastice a tu je veca vjerojatnost da se prime.

Kad sam pitala kolko ih ima rekla je znat cete u petak kad dodete.Mislim u ponedjeljak je bila punkcija u petak je transfer, pa to je 5 dan ili se to drugacije racuna? Super ako je tako kako ti kazes, onda mogu biti sretna.A sto ako ne prezive do petka?

Juje
    14. Ožujak 2017. 13:50

Evo i ja se prijavljujem. 7.ivf prva injekcija decapeptila je odrađena od sutra i bemfola i menopur. Neka mi  je bog na pomoći. 

Zoja31
    14. Ožujak 2017. 14:10

Dolores ne vjerujem da bi tako odlucili da postoji mogucnost da ne prezive. Vjerojatno se dobro dijele pa zato tek u petak.
    Juje sretno od 💚

• Dolores123
    14. Ožujak 2017. 14:23

Juje

Evo i ja se prijavljujem. 7.ivf prva injekcija decapeptila je odrađena od sutra i bemfola i menopur. Neka mi je bog na pomoći.

Drzim ti fige da ti uspije. 7 Ivf? Ja ti se klanjam, ti si zbilja kraljica.

• Dolores123
    14. Ožujak 2017. 14:24

Zoja31

Dolores ne vjerujem da bi tako odlucili da postoji mogucnost da ne prezive. Vjerojatno se dobro dijele pa zato tek u petak.
    Juje sretno od 💚

Nadam se da si u pravu.

zelimobebu2701
    14. Ožujak 2017. 14:24

Zoja sretno, nadam se da ćeš nam uskoro javiti jako lijepe vijesti. ❤
    S tako je i meni bilo i to je super znak, samo je još rano da test pokaze poprave jer beta je još malo niska da bi test reagirao kako treba. Bitno da je crtica tu.  😊😊😊😊😊
    Dolores ja sam imala transfer 5.dan isto petak. I sama sam se bojala šta znači ako je peti dan jel to dobro i rekli su mi da je to bolje jer znači da se stanice dobro dijele. Samo je malo glupo šta ti nije htjela reč kolko ih je jer meni je rekla sve preko telefona. Ali to je dobar znak definitivno. 😉😉😊😁😊😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.