Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sophie
    12. Ožujak 2017. 20:45

Sretno s punkcijama 😊 
    Ja sam svoju odradila u srijedu bez anestezije, ali i bez tablete prije (glupa sam). Zato sam ostatak dana popila nekoliko neofena... bolno za poludit ali opet ne mogu reći da je neizdrživo što je naravno individualno. Od 6 folikula 6 stanica, oplođeno 5, vraćamo sutra ujutro 3. 
    Zanima me da li netko pije dodatno kakve vitamine (magnezij npr)? Izuzev folne naravno..

12. Ožujak 2017. 21:23

Sophie, ooodličan rezultat!!! Kako to da vraćate tri embrija, mislim ja sam htjela pa mi ne daju
    Žao mi je da te boljelo ,  trebala si prije nešto popiti da, ja sam popila i za smirenje i protiv bolova i još dobila koktelčić
    Ja pijem magnezij i prenetale...

waithing

Sophie
    12. Ožujak 2017. 21:51

waithing

Sophie, ooodličan rezultat!!! Kako to da vraćate tri embrija, mislim ja sam htjela pa mi ne daju
    Žao mi je da te boljelo , trebala si prije nešto popiti da, ja sam popila i za smirenje i protiv bolova i još dobila koktelčić
    Ja pijem magnezij i prenetale…

Zapravo uopće nismo razmišljali o broju koji cemo vratit dok ne saznamo broj stanica pa koliko će se oplodit itd
    Kada smo sve saznali to je bila preporuka dr i mi smo je prihvatili. Dr je naravno argumentirao zašto tako misli..relativno smo mladi a ovaj ciklus je bio doslovno savršen. Savrsen izmeduostalog znaci dobra procjene, lijekovi, doze Itd od dr. 
    Moram napomenuti da je ovaj rezultat gotovo pa čudo obzirom na moj nalaz rezervi js (AMH 1,5 pmol/L) . Možda ga previše hvalim (Lučinger) ali je jos jednom dokazao da se ne oslanja previše na prethodne nalaze i dijagnoze. On je napravio najbolje što je mogao, a dalje sve kako bude!
    Oprostite na romanu 🙈

12. Ožujak 2017. 22:14

Stvarno jako dobar rezultat, pogotovo s obzirom na amh, moj je daaleko veći i od 12 stanica sam imala rezultat kao ti.
    Čula sam već da se on ne oslanja previše na nalaze s čim se mi stalno zamaramo već mu je bitno ono što vidi na ultrazvuku, broj antralnih folikula na početku ciklusa. Sretno i neka se zaljepe bar dvije :-)

waithing

12. Ožujak 2017. 22:38

Sophie, ako nije tajna,,koliko te postupak ukupno ispao, bez lijekova naravno mislim na sve što si platila kod lučingera, sa svim pregledima,  punkcijom,  transferom, imat ćeš i za zamarzavanje embrije...?

waithing

12. Ožujak 2017. 22:47

Cure koje vec imate iskustva, dal vam se poremetio ciklus u postupku?? Meni je danas 7dnt, 20.3.tek trebam vadit betu, a prema ciklusu, menstruaciju bih eventualno trebala dobiti 17.3. Jel vam kasnila/uranila il je ostalo po starom????

Panda123
    12. Ožujak 2017. 22:58

S.

Cure koje vec imate iskustva, dal vam se poremetio ciklus u postupku?? Meni je danas 7dnt, 20.3.tek trebam vadit betu, a prema ciklusu, menstruaciju bih eventualno trebala dobiti 17.3. Jel vam kasnila/uranila il je ostalo po starom????

Meni je uranila tri dana, tako da nije bilo ni potrebe raditi betu (iako sam ju eto da budem mirna napravila). Opcenito sam citala da se kod mnogih ciklus skrati.

12. Ožujak 2017. 23:24

Vesnic

S.

Meni je uranila tri dana, tako da nije bilo ni potrebe raditi betu (iako sam ju eto da budem mirna napravila). Opcenito sam citala da se kod mnogih ciklus skrati.

Tako je i meni uranila nisam ni betu stigla izvaditi...opcenito otkad sam u postupcima ciklusi su mi se skratili za oko cetiri dana...neke pod utrogestanom ne procure no meni ni.oni ne sprjecavaju mengu...

waithing

13. Ožujak 2017. 08:01

Hvala vam na odgovorima. A jeste radile kucne testove i koji dan?? 

Panda123
    13. Ožujak 2017. 10:31

S.

Hvala vam na odgovorima. A jeste radile kucne testove i koji dan??

Ja da, 11dpt ujutro. Test bio negativan, a poslijepodne dobila menstruaciju uz utrogestan.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.