Pozdrav,
Jeste sve na ivf ili ide koja i na inseminaciju, nova sam u ovome pa ne znam na sta sr odnosi ovo dta pisete.i ova punkcija me iskreno plasi dod citam sta pišete
url=https://lilypie.com]
DANTE
Sophie, ako nije tajna,,koliko te postupak ukupno ispao, bez lijekova naravno mislim na sve što si platila kod lučingera, sa svim pregledima, punkcijom, transferom, imat ćeš i za zamarzavanje embrije…?
Postupak smo platili 9500kn. E sad ja sam dosta dugo išla kod njega, od početka 2.mj svakih par dana i ultrazvuk naplaćuje 200kn s tim da mi nije svaki put naplatio pa ne znam koliko je sve skupa bilo al mislim da nije vise od 1400-1600kn.
Nemamo ništa za zamrzavanje, a tri vraćena e. Su
ocijenjena kao vrlo dobri... slijedi čekanje 27.3. 😅😅
Sophie, ako nije tajna,,koliko te postupak ukupno ispao, bez lijekova naravno mislim na sve što si platila kod lučingera, sa svim pregledima, punkcijom, transferom, imat ćeš i za zamarzavanje embrije…?
Postupak smo platili 9500kn. E sad ja sam dosta dugo išla kod njega, od početka 2.mj svakih par dana i ultrazvuk naplaćuje 200kn s tim da mi nije svaki put naplatio pa ne znam koliko je sve skupa bilo al mislim da nije vise od 1400-1600kn.
Nemamo ništa za zamrzavanje, a tri vraćena e. Su
ocijenjena kao vrlo dobri… slijedi čekanje 27.3. 😅😅
Sophie... super rezultati...
Ja se spremam kod njega za jedno 2mjeseca... odustala sam od bolnica......
Bila sam na konzultacijama i bas mi je bio jako ugodan... ali sam se s njim dog da cu probat jos jednom u bolnici... i ako ne uspije kod njega...
Znaci oni su tamo dobri? ☺
Pozdrav,
Jeste sve na ivf ili ide koja i na inseminaciju, nova sam u ovome pa ne znam na sta sr odnosi ovo dta pisete.i ova punkcija me iskreno plasi dod citam sta pišete
Hej... mislim da su ti tu vise manje svi na ivf u... inseminacija ti nista ne boli... ni za vrijeme postupka niti nakon... ja cak nisam ni na bolovanju nakon inseminacihe bila... jedan dan samo sam ostala doma...
Uglavnom ne strasi se unaprijed... mozda niti ne dodes do punkcija... ☺ nadam se... ja sam u ri imala dvije bez anest i prezivila... nije ugodno...ali... preziviti se moze...
Super Dolores, lijep broj stanica, sad samo da ih se oplodi sto vise.
waithing
Bravo Dolores, sada držimo fige da ih se što više oplodi. Anestezija bila uspješna?
Hvala cure.Da anastezija je bila super.Da nema nje, nebi izdrzala jer kad sam legla imala sam osjecaj da ce mi srce skociti van.Jedino mi je dr ispunktirala i malo ciste koju imam, a oni se nemogu dogovoriti jel endometrioza ili dermoid Neznam sto da sad mislim o tome, nadam se da ce biti sve ok, bez nekih posljedica
ja svoje obavila.Dobili smo 7 js.Rekla je dr da je to ok.
Superr... sretno dalje ☺
Sortiraj odgovore
Najstariji