Da, kad dobijem ovaj mj idem na prohodnost, a mm ima slabo pokretne 46% , a meni je dr napisala u dijagnozu pcos iako je samo jednom spomenula da je jedan jajnik policisticnog izgleda, ugl vidjet cemo.Realno očekujem više postupaka ali sam pozitivna i vjerujem da će sve bit ok. Vazno mi je da smo se pokrenuli . Zanima me sve, da li je dr rekao razlog zašto nije uspjelo?
Ja imam dijagnozu pcos, a suprugu je bio los spermiogram i uspijelo nam je iz prve tako da ne treba gubiti nadu ni prvi put. 😊
Hvala, u pravu si potpuno,jednom mora uspjet pa zašto to ne bi bilo prvi put
url=https://lilypie.com]
DANTE
Da, kad dobijem ovaj mj idem na prohodnost, a mm ima slabo pokretne 46% , a meni je dr napisala u dijagnozu pcos iako je samo jednom spomenula da je jedan jajnik policisticnog izgleda, ugl vidjet cemo.Realno očekujem više postupaka ali sam pozitivna i vjerujem da će sve bit ok. Vazno mi je da smo se pokrenuli . Zanima me sve, da li je dr rekao razlog zašto nije uspjelo?
Nije rekao razlog... mislim da to nikada niti ne kazu...
To sto kazes.. treba biti pozitivan isve ce biti super ☺
Ja imam dijagnozu pcos, a suprugu je bio los spermiogram i uspijelo nam je iz prve tako da ne treba gubiti nadu ni prvi put. 😊
Hvala, u pravu si potpuno,jednom mora uspjet pa zašto to ne bi bilo prvi put
Samo vjeruj! 😉
Pozdrav drage žene...
Nova sam na ovoj temi, divim vam se svima šta prolazite... molim vas za savjet, preporuku, ili barem riječ utjehe... nakon 8 mjeseci pokusavanja, unutar kojih sam ja napravila PAPU, briseve, spolne hormone i horm.stitnjače i nakon dobrih nalaza, ginekologica mi je preporucila da MM napravi spermiogram. Napravili smo i nalaz je jako loš-azospermija.
Ne znam šta dalje, kamo dalje, kao se nositi, kako supruga uvjeriti da ce biti sve super na kraju... teško nam je, ali moramo se pribrati i nastaviti borbu dalje. Svaki savjet je dobrodošao...hvala vam!
Draga bornastra, nemojte odmah nakon loseg spermiograma imati osjecaj da su sve lađe potonule.. Ja mislim da bi tvoj muž trebao ici s nalazom kod androloga.On ce vam sve objasniti kako i sto dalje.Svi mi imamo probleme i svima nam je bio šok, ali eto guramo dalje jer moramo.Drzite se i nemojte odustajati.
Pozdrav drage žene…
Nova sam na ovoj temi, divim vam se svima šta prolazite… molim vas za savjet, preporuku, ili barem riječ utjehe… nakon 8 mjeseci pokusavanja, unutar kojih sam ja napravila PAPU, briseve, spolne hormone i horm.stitnjače i nakon dobrih nalaza, ginekologica mi je preporucila da MM napravi spermiogram. Napravili smo i nalaz je jako loš-azospermija.
Ne znam šta dalje, kamo dalje, kao se nositi, kako supruga uvjeriti da ce biti sve super na kraju… teško nam je, ali moramo se pribrati i nastaviti borbu dalje. Svaki savjet je dobrodošao…hvala vam!
Pozdrav bornastra, i ja sam nova na ovoj temi, nemam sa takvom dijagnozom iskustva pa ti ne mogu dat neki savjet , ali kako u životu uvijek postoji neko rješenje tako sigurno postoji i u tvom slučaju. Jeste li krenuli negdje na humanu? Dr koji te tamo vodi sve ce vam objasnit. Dajte si vremena da prodje prvotni sok .
url=https://lilypie.com]
DANTE
Hvala ti Dolores... tako je, na nalazu nam i piše da je potrebna androloška obrada.
Nadam se da će me moja gin.uputiti gdje da se javimo i obavimo sve pretrage koje moramo.
Šok je veliki, preveliki... i to šta kažeš, moramo gurati dalje.
Nećemo odustajati, pokušavam trenutno biti jaka za oboje, jer znam da mu nije lako.
On se malo boji bilo kojeg oblika MPO...trebamo li se bojati?
Svaki savjet gdje da se javimo, bilo privatno bilo socijalno je dobrodošao.
Draga Beba, nismo nigdje krenuli još, tek smo jučer saznali. U ponedjeljak idem hitno kod gin.sa nalazom, gdje se također nadam da ću čuti riječi ohrabrenja i nade da i u našem slučaju ima mogućnosti i rješenja. Ja vjerujem da ima...
Hvala ti Dolores… tako je, na nalazu nam i piše da je potrebna androloška obrada.
Nadam se da će me moja gin.uputiti gdje da se javimo i obavimo sve pretrage koje moramo.
Šok je veliki, preveliki… i to šta kažeš, moramo gurati dalje.
Nećemo odustajati, pokušavam trenutno biti jaka za oboje, jer znam da mu nije lako.
On se malo boji bilo kojeg oblika MPO…trebamo li se bojati?
Svaki savjet gdje da se javimo, bilo privatno bilo socijalno je dobrodošao.
Ma nemas se cega bojati, a najmanje on.Sve sto prolazis u mpo, prolazis ti, ne on.on samo daje svoj "materijal" kad je potrebno.U svemu tome ispasta zena, bez obzira ko ima problem.Ja neznam odakle si ti, pa ti neznam reci kamo da krenes.Ja sam na Sv.Duhu prvi puta i mogu ti reci da nemam zamjerki za sada.Na kraju ionak sve ovisi kako tvoj organizam to prihvati.Sve ide preko hzzo, nista ne placas i za sad ne razmisljam o odlasku pa makar i ne uspije.
Draga Beba, nismo nigdje krenuli još, tek smo jučer saznali. U ponedjeljak idem hitno kod gin.sa nalazom, gdje se također nadam da ću čuti riječi ohrabrenja i nade da i u našem slučaju ima mogućnosti i rješenja. Ja vjerujem da ima…
Skupi puno hrabrosti i strpljenja. Vjerovatno ćeš i ti raditi još dosta pretraga bez obzira na supruga. Bar sam ja tako morala, al nije mi žao bolje sve dobro prekontrolirati. Uvijek ima nade!! Meni je moj ginekolog preporučio Petrovu bolnicu i Dr.Šprem Goldštajn i jako sam zadovoljna sa svim doktorima tamo s kojima sam se susrela u postupku. Kod njih mi se sviđa sto rade svim danima znači vikendom se rade i punkcije i transferi kao i običnim danom.
Sortiraj odgovore
Najstariji