Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoja31
    10. Ožujak 2017. 10:53

Dolores da to je kratka anestezija. Ja sam u vg morala ponijeti spavacicu i papuce. Ono sto ce ti jos trebati su ulosci, vlazne maramice.

10. Ožujak 2017. 11:19

Kratka anestezija mislim da je meni trajala oko 15-ak min.i da mi smo u vinogradskoj morale ponesti spavacicu i papuce...cure ja mislim da se mi sve preplasimo punkcije jer smo cule ili.procitale da to tako straasno boli...nije ni anestezija bas bezazlena no tko ne moze izdrzati super stvar naravno...ja sam 'prezivjela'punkciju nazivo vise puta i oko 15-ak folikula po punkciji i mene to uopce nije tako boljelo..ja sam vise bila prestrasena jer sam cula/citala da je to strasnaa bol...ocito je i to kod svakog drugacije...sretno...

waithing

Zoja31
    10. Ožujak 2017. 11:22

Mislim da je to sve individualno, sve ovisi od osobe do osobe i tko ima kakav prag tolerancije na bol. Nismo sve iste i svaka tu bol podnese drugacije. Ja gledam sebe i znam da to nebi nikad mogla bez anestezije jer se uzasno bojim i imam nizak prag tolerancije na bol. 

• Dolores123
    10. Ožujak 2017. 11:26

Tencii

Pozdrav !

Ja se takodjer prvi puta javljam, nakon dugog citanja.🙂
    Do sada smo imali jednu inseminaciju i sad prvi ivf.
    U petak je bila punkcija, sad sam saznala iz lab-a da od 5 izvadjenih oocita 3 pokazuju znakove oplodnje! 😍
    Stvarno sam nervozna i uzbudjena, jer ne znam sto ce reci jos u pon, ali su rekli da je transfer u utorak, ako do tada sve bude ok.
    Dolores, htjela sam ti reci za punkciju sto si spomenula. Ne znam kakvu ces imati anesteziju. Htjela je lokalnu, ali je vidjela da sam dosta uplasena i rekla sam joj da imam dosta niski prag boli, pa smo dogovorili opcz. Zapisala je to na papir, a ja sam prije same punkcije, potpisala jos neki papir za anesteziju. Meni je s opcom fakat bilo super. Probudili su me za 20 min i bila sam jos 2 sata tamo.poslje normalno da boli, ali nije strasno. Nokti trebaju biti bez iceg, jer su rekli da gledaju kako nebi poplavili, a spavacica ili haljina ti je najkomotnija. Sestra mi je rekla da je to i njima i nama bolje, da nema puno oblacenja i da nije nista previse usko

Ja idem u opcu.Tako mi pise na papiru.Nemam pojma kaj da si onda obucem.trenirku? Haljine ne nosim. Kolko sam vidla cure ionak ne oblace sestre, nek se poslije same obuku kad idu doma.Razmislit cu o tome.

• Dolores123
    10. Ožujak 2017. 11:30

Zoja31

Mislim da je to sve individualno, sve ovisi od osobe do osobe i tko ima kakav prag tolerancije na bol. Nismo sve iste i svaka tu bol podnese drugacije. Ja gledam sebe i znam da to nebi nikad mogla bez anestezije jer se uzasno bojim i imam nizak prag tolerancije na bol.

Da upravo to, strah me ubija.Ne velim da nebi izdrazala, ali meni strah djeluje katasrtrofalno na mene.meni se onda povraca i dobijem proljev.znaci uloske i maramice.nisu mi nista rekla a ja zaboravila pitati.

10. Ožujak 2017. 11:39

Curke a kako cemo onda na porod? Zezam se...naravno da je individualno i da i ja sam imala proljev od straha..cijelim putem do zgb nisam ni rijec prozborila( voznja traje cca 2sata)..muz mi je tad rekao da ako zelim da odustanemo jer je vidio kako to sve utjece na mene i zivce najvise...poslije sam bila tako ponosna na sebe jer sad znam da i to mogu i da je to bol koja traje desetak minuta... Da sam imala uopce mogucnost izbora uzela bi anesteziju..no nisam imala izbora...sad znam da mogu i lucingeru ako ce mi ne daj Boze trebati 😅😅😅

waithing

• Dolores123
    10. Ožujak 2017. 11:47

waithing

Curke a kako cemo onda na porod? Zezam se…naravno da je individualno i da i ja sam imala proljev od straha..cijelim putem do zgb nisam ni rijec prozborila( voznja traje cca 2sata)..muz mi je tad rekao da ako zelim da odustanemo jer je vidio kako to sve utjece na mene i zivce najvise…poslije sam bila tako ponosna na sebe jer sad znam da i to mogu i da je to bol koja traje desetak minuta… Da sam imala uopce mogucnost izbora uzela bi anesteziju..no nisam imala izbora…sad znam da mogu i lucingeru ako ce mi ne daj Boze trebati 😅😅😅

Bravo za tebe.. Porod? Ne zelim o tome za sad razmisljati. Carskim ...😂😂😂😂

10. Ožujak 2017. 11:50

I ja kazem..carskim naravno😅
    Samo da je doci do toga lako cemo i taj dio...☺

waithing

zelimobebu2701
    10. Ožujak 2017. 12:17

Znam da nije utjeha, ali sam čula od cura da Lučinger radi bez anestezije jer po njegovom, ako zena može izdržat porod može i punkciju.  😮

10. Ožujak 2017. 12:26

Ma naravno da mozemo izdrzati no uz sav ovaj stres cemu i stres zbog punkcije, po meni trebale bi imati mogucnost izbora no nije nazalost svugdje tako...ja sam bila primorana probati sa i bez anestezije
    , mozda sam imala 'srece' pa su folikuli bili lako dostupni..ne znam...sretno cure na punkciji da bude sto vise dobrih jajnih stanica i neka se lijepo oplode😚

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.