Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    10. Ožujak 2017. 14:31

Tencii

Ja sam imala Gonal, Cetrotide i Ovitrelle. Jako sam se iznenadila super reakciji, tj nije bilo nudpojava. Jedino mi je bio plik mali i crvenilo nakon Cetrotida, sto je bilo kratko. Jedino sam prije punkcije inala nelagodu u grudima i jajnicima, ali mislim da je to jer sam na punkciju isla tek 15-ti dan. Doktorica je rekla da se obicno ide 11 ili 12- ti dan.
    Dolores, zelim ti srecu. Ako imas istu anesteziju, nema straha. Neces se ni okrenuti, vec je gotovo. Ja sams kupila spavacicu dan ranije, jer mi je bilo tako lakse, jer su me furali na stolu u drugu sobu, a i Vodili na wc jos kasnije, da vide da je ok kad sama hodam

Hvala ti na savjetima, mozda ipak ponesem spavacicu za svak slucaj, makar mi nitko nije rekao.

• Dolores123
    10. Ožujak 2017. 14:33

waithing

I meni su zivci vise na bay bay…jucer bila na ultrazvuku i uz tri estrofema 9- i dan ciklusa endometrij ni 6mm…prosli fet je bio deblji no eto nije uspjelo..sad se spremam na PETI transfer i stvarno ne znam.kako cu ukoliko ne uspije prezivjeti jos jedan neuspjeh..muka mi vise od pregleda ultrazvuka kalkuliranja i cekanja..ufff ufff
    Ma nista me fizicki ne boli kao psihicki…punkcija nazivo mi je nista kao bol negativne bete…

Mogu si misliti kako ti je.Ja hodam od 10 mj da bi tek sad isla u prvi postupak.Zato bas nisam previse odlucna da idem u drugi.Najvise zbog tog cekanja i stalno te nesto zaj...

Zoja31
    10. Ožujak 2017. 14:34

Juje ja sam u proslom postupku koristila bemfolu i imala samo jednu jajnu stanicu koja na kraju nije bila dobra. Ali to ne znaci da ce i kod tebe tako. 
    Dolores meni je orgalutran uzasan jer ima nekakvu tupu iglu i sva sam van sebe dok se uspijem piknuti.

Zoja31
    10. Ožujak 2017. 14:37

Dolores

Mogu si misliti kako ti je.Ja hodam od 10 mj da bi tek sad isla u prvi postupak.Zato bas nisam previse odlucna da idem u drugi.Najvise zbog tog cekanja i stalno te nesto zaj…

Vjerujte cure ja sam nakon prvog rekla nikad vise jer mi je bilo uzasno a eto me vec u trecem. I vec planiram za dalje ako ne uspije sad. 

• Dolores123
    10. Ožujak 2017. 14:56

Zoja31

Juje ja sam u proslom postupku koristila bemfolu i imala samo jednu jajnu stanicu koja na kraju nije bila dobra. Ali to ne znaci da ce i kod tebe tako.
    Dolores meni je orgalutran uzasan jer ima nekakvu tupu iglu i sva sam van sebe dok se uspijem piknuti.

Da bas je problem u igli.Ja se ne pikam sama ali osjecam da tesko ide i da jako pritisne i onda me malo boli.jos danas i sutra cu izdrzati.

• Dolores123
    10. Ožujak 2017. 14:57

Zoja31

Dolores

Mogu si misliti kako ti je.Ja hodam od 10 mj da bi tek sad isla u prvi postupak.Zato bas nisam previse odlucna da idem u drugi.Najvise zbog tog cekanja i stalno te nesto zaj…

Vjerujte cure ja sam nakon prvog rekla nikad vise jer mi je bilo uzasno a eto me vec u trecem. I vec planiram za dalje ako ne uspije sad.

Cekaj nek prvo prode prvi, ako nece biti prelose, razmisljat cemo za dalje. 😀

Beba
    10. Ožujak 2017. 18:23

s0102

Beba

Pozdrav žene,
    Nova sam na ovoj temi, obavila sam konzultacije ne humanoj pa sad idem dalje sa postupkom,da li ima jos tko ko je u ri? Ako da kakva su vam iskustva?

Ejj… ja sam ti u Ri… tj bila sam… sada cu probat privatno…
    Uglavnom svi su tamo ok.. bila sam dok je bio dr V.. sad je on otisao i mislim da ce biti ludnica… ima jako puno ljudi.. pripremi se na puno cekanja…
    A ostalo mislim da ovisi od osobe do osobe… nekim uspije iz prve nekima ne… ☺☺
    Nadam se da ce tebi iz prve…

Mislila sam da me niko nije doživio ili nema nikog iz nasih krajeva.jesi li bila na inseminaciji? Ja vjerovatno idem na to ako su mi jajovodi prohodni i ako je sve ok sa ovulacijom. Mene vodi dr.susanj , jako je simpa, moje je godište.jel se dugo ceka izmedju postupaka? Znam da treba puno strpljenja sa svim tim, to ocekujem.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

s0102
    10. Ožujak 2017. 21:19

Beba

s0102

Beba

Pozdrav žene,
    Nova sam na ovoj temi, obavila sam konzultacije ne humanoj pa sad idem dalje sa postupkom,da li ima jos tko ko je u ri? Ako da kakva su vam iskustva?

Ejj… ja sam ti u Ri… tj bila sam… sada cu probat privatno…
    Uglavnom svi su tamo ok.. bila sam dok je bio dr V.. sad je on otisao i mislim da ce biti ludnica… ima jako puno ljudi.. pripremi se na puno cekanja…
    A ostalo mislim da ovisi od osobe do osobe… nekim uspije iz prve nekima ne… ☺☺
    Nadam se da ce tebi iz prve…

Mislila sam da me niko nije doživio ili nema nikog iz nasih krajeva.jesi li bila na inseminaciji? Ja vjerovatno idem na to ako su mi jajovodi prohodni i ako je sve ok sa ovulacijom. Mene vodi dr.susanj , jako je simpa, moje je godište.jel se dugo ceka izmedju postupaka? Znam da treba puno strpljenja sa svim tim, to ocekujem.

Bila sam na dvije inseminacije... iako to osim prohodnosti ovisi i o muzevom spermiogramu.... moje misljenje vezano za inseminaciju je u startu bilo da je gubljenje vremena... ako je samnom sve ok.. i muzev spermiogram ok... ostala bi vec trudna tim prirodnim putem... ha ha ha..
    prednost rijeke je stvarno sto se ne ceka dugo... izmedu postupaka... ali na kraju se to ipak otegne...
    I meni je ona bila par puta na pregledima cak mi je jedan transfer radila.... i mislim da sam sada njoj i pripala kao pacijent nakon sto je vlasic otisao... ali... nekako mi se neda da se uci na meni... mozda krivo razmisljam i mozda je ona super i vise ce paznje posvecivati pacijentima jerje nova...
    Ako te bilo sto zanima samo pitaj... ☺
    Ides sada na provjeru prohodnosti jajovoda najprije?

Beba
    10. Ožujak 2017. 22:13

Da, kad dobijem ovaj mj idem na prohodnost, a mm ima slabo pokretne 46% , a meni je dr napisala u dijagnozu pcos iako je samo jednom spomenula da je jedan jajnik policisticnog izgleda, ugl vidjet cemo.Realno očekujem više postupaka ali sam pozitivna i vjerujem da će sve bit ok. Vazno mi je da smo se pokrenuli . Zanima me sve, da li je dr rekao razlog zašto nije uspjelo?

url=https://lilypie.com]
    DANTE

zelimobebu2701
    10. Ožujak 2017. 22:43

Beba

Da, kad dobijem ovaj mj idem na prohodnost, a mm ima slabo pokretne 46% , a meni je dr napisala u dijagnozu pcos iako je samo jednom spomenula da je jedan jajnik policisticnog izgleda, ugl vidjet cemo.Realno očekujem više postupaka ali sam pozitivna i vjerujem da će sve bit ok. Vazno mi je da smo se pokrenuli . Zanima me sve, da li je dr rekao razlog zašto nije uspjelo?

Ja imam dijagnozu pcos, a suprugu je bio los spermiogram i uspijelo nam je iz prve tako da ne treba gubiti nadu ni prvi put. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.