Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    09. Ožujak 2017. 22:11

Zoja31

Dolores najbolje bez panike, ionako sutra ideš gore pa ćeš sve znati. Držim fige da sve bude ok.

Hvala ti.Javim se sutra.

Beba
    09. Ožujak 2017. 22:35

Pozdrav žene, 
    Nova sam na ovoj temi, obavila sam konzultacije ne humanoj pa sad idem dalje sa postupkom,da li ima jos tko ko je u ri? Ako da kakva su vam iskustva?

url=https://lilypie.com]
    DANTE

09. Ožujak 2017. 22:35

Dolores123

Zoja31

Uh Dolores držim stvarno fige, ali sada kad to kažeš malo se čudim doktoru na toj odluci. Gdje si u postupku?

Na SD. Stvarno ti neznam, mene isto to sve sad zbunjuje, jedino ako ima nesto da sve to zaustavi.mozda dobijem 2 stoperice.ali valjda znaju sta rade pa necu panicariti, kako mora tako ce i biti.

Tako je i meni bio slučaj na vv, punkcija je trebala biti u nedjelju po veličini folikula i estradiolu, no budući da nedjeljom ne rade prebacili su za ponedjeljak...Imala sam sreće što sam imala 12jajnih stanica pa je od njih uspjelo pet doći do blastica, ostale su sve stanice po riječima biologice bile prezrele. Baš je to jadno da takav odjel ne radi nedjeljom, u ovom su ponekad bitni sati a ne dani...Držim ti fige da bude sve ok, više ćeš sutra znati..ne rastu ni svi folikuli svakom isto npr.2mm na dan, to je samo neli prosjek, meni folikuli nisu popucali već su jajne stanice u njima bile prezrele...

waithing

• Dolores123
    10. Ožujak 2017. 08:59

Eto, moji folikuli 17 i 18mm , ima i manjih, koliko ih ima nemam pojma.Jos pikanje danas i sutra ujutro i sutra navecer stoperica.u ponedjeljak punkcija pod anastezijom.😀

• Dolores123
    10. Ožujak 2017. 09:02

Nitko mi nije spominjao anasteziologa, ni nikakve razgovore s njim.Mozda to bude prije same punkcije ili nije potrebno? 

Zoja31
    10. Ožujak 2017. 09:06

Super dolores, znaci da je sve pod kontrolom. Iskreno ja u vg nisam nikad isla na razgovor kod anesteziologa nego sam samo dobila papir za potpisati i to je to.

• Dolores123
    10. Ožujak 2017. 09:17

Zoja31

Super dolores, znaci da je sve pod kontrolom. Iskreno ja u vg nisam nikad isla na razgovor kod anesteziologa nego sam samo dobila papir za potpisati i to je to.

Onda valjda to tako ide.Pa to je ionak anastezija koja kratko traje ili?  

10. Ožujak 2017. 09:19

Dolores123

Nitko mi nije spominjao anasteziologa, ni nikakve razgovore s njim.Mozda to bude prije same punkcije ili nije potrebno?

Mislim da je bitno da u pon.budes nataste i morat ces potpisati dozvolu ...sretno

waithing

• Dolores123
    10. Ožujak 2017. 09:41

waithing

Dolores123

Mislim da je bitno da u pon.budes nataste i morat ces potpisati dozvolu …sretno

Hvala.Rekla mi je samo da nesmijem imati lak na noktima.Da nesto sobom donesem nitko nista nije spominjao, ni za spavacicu ni za nista.tak da idem ovako ko inace, samo bez sminke, nokte ionak ne lakiram jer ih nemam.😀

• Tencii
    10. Ožujak 2017. 10:30

Pozdrav ! 

Ja se takodjer prvi puta javljam, nakon dugog citanja.🙂
    Do sada  smo imali jednu inseminaciju i sad prvi ivf.
    U petak je bila punkcija, sad sam saznala iz lab-a da od 5 izvadjenih oocita 3 pokazuju znakove oplodnje! 😍
    Stvarno sam nervozna i uzbudjena, jer ne znam sto ce reci jos u pon, ali su rekli da je transfer u utorak, ako do tada sve bude ok.
    Dolores, htjela sam ti reci za punkciju sto si spomenula. Ne znam kakvu ces imati anesteziju. Htjela je lokalnu, ali je vidjela da sam dosta uplasena i rekla sam joj da imam dosta niski prag boli, pa smo dogovorili opcz. Zapisala je to na papir, a ja sam prije same punkcije, potpisala jos neki papir za anesteziju. Meni je s opcom fakat bilo super. Probudili su me za 20 min i bila sam jos 2 sata tamo.poslje normalno da boli, ali nije strasno. Nokti trebaju biti bez iceg, jer su rekli da gledaju kako nebi poplavili, a spavacica ili haljina ti je najkomotnija. Sestra mi je rekla da je to i njima i nama bolje, da nema puno oblacenja i da nije nista previse usko

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.