Zato meni Lucinger nije opcija. Uopce ne zelim biti pod jos vecim stresom. Ionako sam sa zivcima by by, od ovih lijekova sam nekakva nervozna, danima jedem bez prestanka 😡😡. Osjecam se napuhano, debelo i sve ostalo. Uf...jedva cekam punkciju i da zavrsim sa pikanjem. Do bete cu vec nekako izdrzati ali ove injekcije ce mi pojest sve zivce 😂😂
Zato meni Lucinger nije opcija. Uopce ne zelim biti pod jos vecim stresom. Ionako sam sa zivcima by by, od ovih lijekova sam nekakva nervozna, danima jedem bez prestanka 😡😡. Osjecam se napuhano, debelo i sve ostalo. Uf…jedva cekam punkciju i da zavrsim sa pikanjem. Do bete cu vec nekako izdrzati ali ove injekcije ce mi pojest sve zivce 😂
To ti je sve od zivaca... Ja nemam nikakvih simptoma od pikanja.ja neznam, mozda mi je problem malo kad moram ustati iz kreveta pa kao da me dolje nesto smeta, malo boli, ostalo nista.Bojala sam se nekakvog cudnog raspolozenja i neznam cega, na kraju nista od toga.
Zato meni Lucinger nije opcija. Uopce ne zelim biti pod jos vecim stresom. Ionako sam sa zivcima by by, od ovih lijekova sam nekakva nervozna, danima jedem bez prestanka 😡😡. Osjecam se napuhano, debelo i sve ostalo. Uf…jedva cekam punkciju i da zavrsim sa pikanjem. Do bete cu vec nekako izdrzati ali ove injekcije ce mi pojest sve zivce 😂
To ti je sve od zivaca… Ja nemam nikakvih simptoma od pikanja.ja neznam, mozda mi je problem malo kad moram ustati iz kreveta pa kao da me dolje nesto smeta, malo boli, ostalo nista.Bojala sam se nekakvog cudnog raspolozenja i neznam cega, na kraju nista od toga.
Isto jedva cekam da zavrsim pikanje jer ovo sto sam sad dobila je neka deblja igla i to mi je bas onak fuj osjecaj kad me pika.
Ide sve kraju, nadam se da bude sve ok.i tebi zelim isto.
Dolores sta su ti jos dodali? Ja sam dobila orgalutran a on mi je bas koma 😡😡
Pozdrav žene,
Nova sam na ovoj temi, obavila sam konzultacije ne humanoj pa sad idem dalje sa postupkom,da li ima jos tko ko je u ri? Ako da kakva su vam iskustva?
Ejj... ja sam ti u Ri... tj bila sam... sada cu probat privatno...
Uglavnom svi su tamo ok.. bila sam dok je bio dr V.. sad je on otisao i mislim da ce biti ludnica... ima jako puno ljudi.. pripremi se na puno cekanja...
A ostalo mislim da ovisi od osobe do osobe... nekim uspije iz prve nekima ne... ☺☺
Nadam se da ce tebi iz prve...
Ja sam imala Gonal, Cetrotide i Ovitrelle. Jako sam se iznenadila super reakciji, tj nije bilo nudpojava. Jedino mi je bio plik mali i crvenilo nakon Cetrotida, sto je bilo kratko. Jedino sam prije punkcije inala nelagodu u grudima i jajnicima, ali mislim da je to jer sam na punkciju isla tek 15-ti dan. Doktorica je rekla da se obicno ide 11 ili 12- ti dan.
Dolores, zelim ti srecu. Ako imas istu anesteziju, nema straha. Neces se ni okrenuti, vec je gotovo. Ja sams kupila spavacicu dan ranije, jer mi je bilo tako lakse, jer su me furali na stolu u drugu sobu, a i Vodili na wc jos kasnije, da vide da je ok kad sama hodam
I meni su zivci vise na bay bay...jucer bila na ultrazvuku i uz tri estrofema 9- i dan ciklusa endometrij ni 6mm...prosli fet je bio deblji no eto nije uspjelo..sad se spremam na PETI transfer i stvarno ne znam.kako cu ukoliko ne uspije prezivjeti jos jedan neuspjeh..muka mi vise od pregleda ultrazvuka kalkuliranja i cekanja..ufff ufff
Ma nista me fizicki ne boli kao psihicki...punkcija nazivo mi je nista kao bol negativne bete...
waithing
Curke to je sve normalno, ja sam isto jela stalno, a nakon punkcije nisam bas nešto. Jedite dok možete meni je sad muka od puno toga, uživajte sada u svemu sto volite papati. Ja inače čokoladu obožavam čak mi se i ona zamjerila nisam ju mjesec dana probala. Dok vam sve sjeda lijepo samo papajte. 😉 😂
Izdržat ćete vi sve to. Da nismo hrabre nebi nikad ni krenule u postupak. Sretno svima. ❤
Evo me opet sa vama. Danas sam dobila novi kratki protokol bemfola, menopur i decapeptil. Jeli neko ima iskustva sa ovom stimulacijom.
Dolores sta su ti jos dodali? Ja sam dobila orgalutran a on mi je bas koma 😡😡
Da upravo njega.koma je.
Sortiraj odgovore
Najstariji