Da zaboravila sam ti napisati da na punkciju ide zena, ne muski.
Mislim da je bonastra mislila na punkciju sperme kod muških, ne na punkciju jajnih stanica..
bonastra, na Rodi forum potpomognuta oplodnja imaš stranicu azoo statistika tako nešto pa ćeš tamo pronaći vjerojatno više informacija o parovima sa sličnom dijagnozom... sretno
waithing
Curice moje eto od mojih 6 folikula 5 lijepo raste a jedan je krzljavac 😂😂. Po nekom planu u srijedu bi mogla biti punkcija.
Zoja... biti ce to sve super ovaj put... sretnooo ☺
Super Zoja… i moj endometrij je jos krzljavac no kazu mi da ce bit taman do transfera…haha…uglavnom u petak transfer pa odbrojavanje…😦
Sretnooo.... ☺
Curice moje eto od mojih 6 folikula 5 lijepo raste a jedan je krzljavac 😂😂. Po nekom planu u srijedu bi mogla biti punkcija.
Odlično, samo hrabro dalje bit će sve super!! 😉😊😍❤
Cure koje su bile pod anastezijom na punkciji, kako to ide? Ti se presvuces, legnes oni te uspavaju i to je to ili te prije pripreme pa onda uspavaju?

Tako je, ti se presvučeš, dođeš u sobu za punkciju, legneš, oni popričaju s tobom par riječi i probudiš se u sobi na krevetu, i jedva čekaš da netko dođe i kaže ti broj stanica :-) tako je barem meni u vinog.bilo
waithing
I meni u vi ogradskoj tako a isto tako cu i kod Skvorca zamoliti da sa svim krene tek kad zaspim. Znaci da ne osjetim ni ispiranje ni nista.
Dolores vjerujem ti, i samoj mi je tak. Najvjerojatnije u srijedu punkcija i jedva cekam da prode. Drzim fige za sutra i cekamo vijesti. Sretno 😄😄
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji