Curice moje eto od mojih 6 folikula 5 lijepo raste a jedan je krzljavac 😂😂. Po nekom planu u srijedu bi mogla biti punkcija.
Zoja... biti ce to sve super ovaj put... sretnooo ☺
Super Zoja… i moj endometrij je jos krzljavac no kazu mi da ce bit taman do transfera…haha…uglavnom u petak transfer pa odbrojavanje…😦
Sretnooo.... ☺
Curice moje eto od mojih 6 folikula 5 lijepo raste a jedan je krzljavac 😂😂. Po nekom planu u srijedu bi mogla biti punkcija.
Odlično, samo hrabro dalje bit će sve super!! 😉😊😍❤
Cure koje su bile pod anastezijom na punkciji, kako to ide? Ti se presvuces, legnes oni te uspavaju i to je to ili te prije pripreme pa onda uspavaju?
Tako je, ti se presvučeš, dođeš u sobu za punkciju, legneš, oni popričaju s tobom par riječi i probudiš se u sobi na krevetu, i jedva čekaš da netko dođe i kaže ti broj stanica :-) tako je barem meni u vinog.bilo
waithing
I meni u vi ogradskoj tako a isto tako cu i kod Skvorca zamoliti da sa svim krene tek kad zaspim. Znaci da ne osjetim ni ispiranje ni nista.
Dolores vjerujem ti, i samoj mi je tak. Najvjerojatnije u srijedu punkcija i jedva cekam da prode. Drzim fige za sutra i cekamo vijesti. Sretno 😄😄
Sortiraj odgovore
Najstariji