Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Ožujak 2017. 22:51

Dolores123

Da zaboravila sam ti napisati da na punkciju ide zena, ne muski.

Mislim da je bonastra mislila na punkciju sperme kod muških, ne na punkciju jajnih stanica..
    bonastra, na Rodi forum potpomognuta oplodnja imaš stranicu azoo statistika tako nešto pa ćeš tamo pronaći vjerojatno više informacija o parovima sa sličnom dijagnozom... sretno

waithing

s0102
    12. Ožujak 2017. 01:17

Zoja31

Curice moje eto od mojih 6 folikula 5 lijepo raste a jedan je krzljavac 😂😂. Po nekom planu u srijedu bi mogla biti punkcija.

Zoja... biti ce to sve super ovaj put... sretnooo ☺

s0102
    12. Ožujak 2017. 01:18

waithing

Super Zoja… i moj endometrij je jos krzljavac no kazu mi da ce bit taman do transfera…haha…uglavnom u petak transfer pa odbrojavanje…😦

Sretnooo.... ☺

zelimobebu2701
    12. Ožujak 2017. 10:37

Zoja31

Curice moje eto od mojih 6 folikula 5 lijepo raste a jedan je krzljavac 😂😂. Po nekom planu u srijedu bi mogla biti punkcija.

Odlično, samo hrabro dalje bit će sve super!! 😉😊😍❤

• Dolores123
    12. Ožujak 2017. 13:26

Cure koje su bile pod anastezijom na punkciji, kako to ide? Ti se presvuces, legnes oni te uspavaju i to je to ili te prije pripreme pa onda uspavaju?

12. Ožujak 2017. 14:52

Tako je, ti se presvučeš, dođeš u sobu za punkciju, legneš, oni popričaju s tobom par riječi i probudiš se u sobi na krevetu, i jedva čekaš da netko dođe i kaže ti broj stanica :-) tako je barem meni u vinog.bilo

waithing

Zoja31
    12. Ožujak 2017. 15:18

I meni u vi ogradskoj tako a isto tako cu i kod Skvorca zamoliti da sa svim krene tek kad zaspim. Znaci da ne osjetim ni ispiranje ni nista.

• Dolores123
    12. Ožujak 2017. 15:21

Super, hvala vam.Jedva cekam da dođe sutra, a isto tako da prođe.

Zoja31
    12. Ožujak 2017. 18:30

Dolores vjerujem ti, i samoj mi je tak. Najvjerojatnije u srijedu punkcija i jedva cekam da prode. Drzim fige za sutra i cekamo vijesti. Sretno 😄😄

zelimobebu2701
    12. Ožujak 2017. 18:33

Dolores sretno sutra!! 😉😍😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI