Dolores pa to je super, baš su veliki za 7dc. Moji su na 6dc bili oko 9-10mm.
Mislis? Da nisu preveliki? Kakvi ce tek onda biti sutra? I ja sam se zacudila, jer znam da sa 17mm vec idu na punkciju.
A prije koliko dana si bila na folikulometriji? u prosjeku rastu 2mm dnevno.
Cure bila sam ujutro na uzv,i sve je super!!😊😊😊..vidli smo bebicu,velika je 6,5mm i vidli malo ❤ da kuca..sad mi je lakse..ja jos ne mogu vjerovati da se to meni dogada,da nam je uspjelo od prve..inace sam pravi pehist u zivotu😊..iskreno od srca zelim svima vama da vam uspije cim prije❤❤❤
Cestitam... bas lijepe vijesti ❤❤❤❤
A prije koliko dana si bila na folikulometriji? u prosjeku rastu 2mm dnevno.
Prije 2 dana.😱
Znači da bi to trebalo biti to. Baš javi sutra, držim fige da je sve dobro.
Da.ali ce punkcija biti u ponedjeljak jer oni vikendom ne rade.mozda mi to sve popuca, kakve sam ja srece i propadne sve.
Uh Dolores držim stvarno fige, ali sada kad to kažeš malo se čudim doktoru na toj odluci. Gdje si u postupku?
Pozdrav cure. Neko vrijeme vas čitam jer se i sama pripremam za jedan od MPO. Ja i mm smo pokušavali godinu i pol i kad smo vidjeli da ne ide krenuli smo po doktorima. Sad trenutno idem privatno kod dr.Matkovića koji mi je pokušao stimulirati ovulaciju od osmog mjeseca prošle godine sve do negdjeprije. Nažalost, nijednom nije došlo do ovulacije. Koristila sam klomifen, femaru, decapeptyl, menopur i još neke tabletice za zadebljanje endometrija jer mi ga je klomifen dosta stanjio. Uglavnom, na nijedan lijek nisam reagirala niti malo. Moja dijagnoza je PCOS i inzulinska rezistencija a suprugova dijagnoza je asthenoteratozoospermia. Sad je doktor odlučio da je vrijeme za jednu od MPO, Dobila sam injekcije, menopur 18 komada i 3 cetrotida. Sad samo čekam vješticu (30.3) i počinjemo sa 2dc UZV, menopur i cetrotide. Dr. je rekao da još ne zna da li ću ići na AIH ili IVF, sve ovisi kako će mi jajnici reagirati na stimulaciju, ako bude do 4 onda AIH a preko 4 IVF. On me priprema za MPO a surađuje sa Poliklinikom IVF u Zagrebu tako da kad folikuli budu narasli, tek onda idem za ZG. Mene je naviše strah da neću reagirati ni na ovu stimulaciju ovulacije, tj. jako me zanima kako će mi uspjeti izazvati ovulaciju. Da li je itko od vas imao takvu situaciju, da nije reagirao na klomifen, femaru, decapeptyl itd? Da li ste reagirali na neki drugi lijek, jer čisto mi je nemoguće da baš ne reagiram na toliko različitih lijekova. Ispričavam se na dugom postu, samo sam znatiželjna i pokušavam se pripremiti najbolje što mogu. Želim vam svima puno sreće, puno JS, ooooooogromne bete i da što prije dobijete svog anđela :
Ivancica93 ja sam ovaj ciklus prosla svoj prvi ivf. Cijeli postupak prijasnjih mjeseci je manje vise bio isti, trenutno sam u fazi cekanje bete 😊 Ja sam isto kod matkovica :) i prezadovoljna sam s njim.
Uh Dolores držim stvarno fige, ali sada kad to kažeš malo se čudim doktoru na toj odluci. Gdje si u postupku?
Na SD. Stvarno ti neznam, mene isto to sve sad zbunjuje, jedino ako ima nesto da sve to zaustavi.mozda dobijem 2 stoperice.ali valjda znaju sta rade pa necu panicariti, kako mora tako ce i biti.
Dolores najbolje bez panike, ionako sutra ideš gore pa ćeš sve znati. Držim fige da sve bude ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji