Zelimobebu..kad si ti isla na prvi uzv?je li se sto vec vidjelo?meni je dr rekao da sutra dodem,malo mi je to rano,3. Tj nakon aspiracije,mislim da mi je to rano da se nesto vidi..ili?
I kako se nama racunaju tjedni t,od aspiracije ili zadnje m.?
Zelimobebu..kad si ti isla na prvi uzv?je li se sto vec vidjelo?meni je dr rekao da sutra dodem,malo mi je to rano,3. Tj nakon aspiracije,mislim da mi je to rano da se nesto vidi..ili?
Napisala sam ti u postu od jučer sve. Da ne pisem sad opet. 😊😊
Joj oprosti,hvala😊
Joj oprosti,hvala😊
Ma nema frke, javi kako je prošlo sutra i sretno 😉
curke, kakve su vam bile folikulometrije? meni danas 4 dc, primila ukupno 900 IU gonala. u subotu na 6 dc imam prvi sluzbeni uzv u zg kod mpo dr., al sam danas otisla do moje soc gin da skicne situaciju kak napreduje, pa veli da na lijevom jajniku za sada imam 5 folikula od 9 - 11 mm, a na desnom nista. kakvi su to parametri. kako je vama billo ???
curke, kakve su vam bile folikulometrije? meni danas 4 dc, primila ukupno 900 IU gonala. u subotu na 6 dc imam prvi sluzbeni uzv u zg kod mpo dr., al sam danas otisla do moje soc gin da skicne situaciju kak napreduje, pa veli da na lijevom jajniku za sada imam 5 folikula od 9 - 11 mm, a na desnom nista. kakvi su to parametri. kako je vama billo ???
U 2 dana si primila 900IUGonala ili ti je to do subote... i ja sam tako krenula ista terapija 900 za 4 dana... 6dc sam imala 10-11folikula skupa na oba jajnika... mozda ti je danas jos bilo malo rano za skicanje... bit ce sve super... ☺
Terapija mi je 2., 3.,4. dc po 300 jedinica gonala, 5 dc. 225, 6 dc uzv pa cemo za dalje vidjet. I moja dr je rekla da je malo rano, al kad nisam imala mira cekat do subote, reko samo nek skicne da vidimo u kom smjeru napreduje.
Evo mene😊..danas je bio prvi uzv,vidi se gestacijska vrecica,za dva tj moram opet doci,tada bi trebalo biti srceko..veli dr da sve izgleda super😊
Evo mene😊..danas je bio prvi uzv,vidi se gestacijska vrecica,za dva tj moram opet doci,tada bi trebalo biti srceko..veli dr da sve izgleda super😊
Odlučno 😉 jel ti napisao mjere kakve? 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji