Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina2512
    23. Veljača 2017. 15:53

Zelimobebu..kad si ti isla na prvi uzv?je li se sto vec vidjelo?meni je dr rekao da sutra dodem,malo mi je to rano,3. Tj nakon aspiracije,mislim da mi je to rano da se nesto vidi..ili?
    I kako se nama racunaju tjedni t,od aspiracije ili zadnje m.?

zelimobebu2701
    23. Veljača 2017. 17:19

Ana2711

Zelimobebu..kad si ti isla na prvi uzv?je li se sto vec vidjelo?meni je dr rekao da sutra dodem,malo mi je to rano,3. Tj nakon aspiracije,mislim da mi je to rano da se nesto vidi..ili?

Napisala sam ti u postu od jučer sve. Da ne pisem sad opet. 😊😊

Nina2512
    23. Veljača 2017. 18:17

zelimobebu2701

Ana2711

Joj oprosti,hvala😊

zelimobebu2701
    23. Veljača 2017. 18:52

Ana2711

zelimobebu2701

Ana2711

Joj oprosti,hvala😊

Ma nema frke, javi kako je prošlo sutra i sretno 😉

23. Veljača 2017. 21:00

curke, kakve su vam bile folikulometrije? meni danas 4 dc, primila ukupno 900 IU gonala. u subotu na 6 dc imam prvi sluzbeni uzv u zg kod mpo dr., al sam danas otisla do moje soc gin da skicne situaciju kak napreduje, pa veli da na lijevom jajniku za sada imam 5 folikula od 9 - 11 mm, a na desnom nista. kakvi su to parametri. kako je vama  billo ???

s0102
    23. Veljača 2017. 21:53

S.

curke, kakve su vam bile folikulometrije? meni danas 4 dc, primila ukupno 900 IU gonala. u subotu na 6 dc imam prvi sluzbeni uzv u zg kod mpo dr., al sam danas otisla do moje soc gin da skicne situaciju kak napreduje, pa veli da na lijevom jajniku za sada imam 5 folikula od 9 - 11 mm, a na desnom nista. kakvi su to parametri. kako je vama billo ???

U 2 dana si primila 900IUGonala ili ti je to do subote... i ja sam tako krenula ista terapija 900 za 4 dana... 6dc sam imala 10-11folikula skupa na oba jajnika... mozda ti je danas jos bilo malo rano za skicanje... bit ce sve super... ☺

24. Veljača 2017. 05:12

Terapija mi je 2., 3.,4. dc po 300 jedinica gonala, 5 dc. 225, 6  dc uzv pa cemo za dalje vidjet. I moja dr je rekla da je malo rano, al kad nisam imala mira cekat do subote, reko samo nek skicne da vidimo u kom smjeru napreduje.

Nina2512
    24. Veljača 2017. 20:04

Evo mene😊..danas je bio prvi uzv,vidi se gestacijska vrecica,za dva tj moram opet doci,tada bi trebalo biti srceko..veli dr da sve izgleda super😊

zelimobebu2701
    24. Veljača 2017. 20:08

Ana2711

Evo mene😊..danas je bio prvi uzv,vidi se gestacijska vrecica,za dva tj moram opet doci,tada bi trebalo biti srceko..veli dr da sve izgleda super😊

Odlučno 😉 jel ti napisao mjere kakve? 😊

Nina2512
    24. Veljača 2017. 20:27

Je,nesto 3,3 mm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.