Ana2711 i zelimbebu, kakav je vama bio osjecaj 11 dnt? Mene danas lagano probada u donjem dijelu trbuha kao da ce vjestica doci. Pa dajte mi malo svojih simptoma, da znam sto da mislim
11 dnt test negativan. Vještica treba sutra doći. Po iskustvima što mislite ? U pitanju je blastica. Jel ovoj prići dolazi kraj ili ima još nade ?
Ana2711 i zelimbebu, kakav je vama bio osjecaj 11 dnt? Mene danas lagano probada u donjem dijelu trbuha kao da ce vjestica doci. Pa dajte mi malo svojih simptoma, da znam sto da mislim
Ja se ne sjećam tako baš po danima. Mene je do neka dva i pol tjedna propadalo. Bolile su me grudi bas dosta
11 dnt test negativan. Vještica treba sutra doći. Po iskustvima što mislite ? U pitanju je blastica. Jel ovoj prići dolazi kraj ili ima još nade ?
Odi sutra izvaditi betu
Koliko vremenski nakon neuspjesnog ivf mozes ponoviti?
Ako ti je ostala koja zamrznuta onda već idući ciklus, ako ne onda nekolko m treba proći
Pozdrav svima koji se trude..dobila sam uputnicu za humanu tako da me ocekuje prvi pregled uz konzultacije! Mislim da cu otici u vinogradsku,ali zanima me da li mora suprug ici samnom ili mogu sama? Od njegovih nalaza imam spermiogram koje je uredan! Da li znate koliko se ceka na prvi pregled? Hvala i sretno svima
Na prvi pregled se ne ceka dugo, ne sjecam se tocno, ali uvijek sam cekala najduze oko tjedan dana. Suprug ne treba ici s tobom, tek na dan punkcije. Sretno!
kathryn86, na konzultacije u vinogradskoj se ne čeka dugo no lista za lijekove je preeduga. meni je nakon neuspjelog postupka lista za lijekove bila za sedam mjeseci,,tako da sam odustala od vinogradske...mislim da niti u jednoj bolnici lista nije baš tako duga... sretno
waithing
Koliko vremenski nakon neuspjesnog ivf mozes ponoviti?
Dolores123, mislim da zavisi od bolnice do bolnice no ukoliko je sve u redu i jajnici se oporave nakon 3-4mj.možeš ponovno, tako sam ja išla nakon nepuna 4mj. sretno
waithing
Ja sam na 11dt vadila betu prvi puta😊😊
Cijelo vrijeme nakon transfera sam imala simptome kao za pms,grudi su me uzasno bolile,i tako mi je i sad..
Sortiraj odgovore
Najstariji