Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    s0102
    26. Veljača 2017. 20:22

Zoja31

S0102 kada vadiš betu?

Ici cu u petak.. biti ce mi 10ti dan... vidjet ce se vec ako je nesto...

27. Veljača 2017. 10:45

Ja danas bila na prvoj folikulometriji. Lijevi 3 folikula 14, 14, 15. Desni nista. Znaci, optimizam mi je u zescem minusu. Najradije bi crkla od muke. 

• Klokanica37
    27. Veljača 2017. 10:55

S.

Ja danas bila na prvoj folikulometriji. Lijevi 3 folikula 14, 14, 15. Desni nista. Znaci, optimizam mi je u zescem minusu. Najradije bi crkla od muke.

S, meni su bila 3 folikula, 2 na lijevom i 1 na desnom. Lijepo rasli, pratili se stalno, na dan punkcije taj na desnom prsnuo i punktirali 2 s lijevog. Oba imala jajnu stanicu i obe js se oplodile. Vratili su mi oba zametka. Sad je 10 dnt i cekam betu u petak. Nema razloga da budes lose, neka se samo razvijaju i neka imaju js nije bitno koliko ih imas. Bila je cura na jednom od foruma koja je imala 21 folikul da bi u samo 1 imala js. Nista ti taj broj ne znaci. Samo misli pozitivno i sve ce biti u redu.

• maslačak
    27. Veljača 2017. 12:04

Napravili test 6 dan i naravno nista. Napravili test 9 dan i nista, Nismo ga ni dobro pogledali i pospremili ga. Nakon nekog vremena on ipak ode provjeriti kad tamo druga crta.... Sad smo malo zbunjeni pošto znamo da se ne nakim testovima nakon nekog vremena pojavi druga crta zbog kemijskih reakcija, ali pošto imamo još onaj test od 6 dana a na njemu nema nikakve druge crte a na ovom ima..... 

• maslačak
    27. Veljača 2017. 12:04

Dajte neki davjet......

• Klokanica37
    27. Veljača 2017. 12:43

maslačak

Dajte neki davjet…

Napravi novi test pa ces biti sigurna

zelimobebu2701
    27. Veljača 2017. 13:20

maslačak

Napravili test 6 dan i naravno nista. Napravili test 9 dan i nista, Nismo ga ni dobro pogledali i pospremili ga. Nakon nekog vremena on ipak ode provjeriti kad tamo druga crta…. Sad smo malo zbunjeni pošto znamo da se ne nakim testovima nakon nekog vremena pojavi druga crta zbog kemijskih reakcija, ali pošto imamo još onaj test od 6 dana a na njemu nema nikakve druge crte a na ovom ima…..

Napravi sutra s prvim urinom test. Meni su bile blijede isto crte. Ne bi se uopće pokazala da nije trudnoća u pitanju bar ja tako mislim. 😊

• maslačak
    27. Veljača 2017. 13:33

A vremenski mislite da bi se moglo nešto vidjeti pošto je 10 dan ? 

zelimobebu2701
    27. Veljača 2017. 14:10

maslačak

A vremenski mislite da bi se moglo nešto vidjeti pošto je 10 dan ?

Gle meni su rekli najranije 12.dan vaditi betu. A ove dane prije ona može bit još uvijek mala pa se zato slabo vidi. Najsigurnije je 14. dan otić izvadit betu. Meni su stvarno od tri testa sve bile blijede crte. 

kathryn
    27. Veljača 2017. 19:08

Pozdrav svima koji se trude..dobila sam uputnicu za humanu tako da me ocekuje prvi pregled uz konzultacije! Mislim da cu otici u vinogradsku,ali zanima me da li mora suprug ici samnom ili mogu sama? Od njegovih nalaza imam spermiogram koje je uredan! Da li znate koliko se ceka na prvi pregled? Hvala i sretno svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.