Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoja31
    21. Veljača 2017. 17:39

s0102

Zoja31

S0102 dali ste imali i za zamrzavanje?

Na zalost ne… po meni je na kraju sve to lose ispalo.. jer su ostale samo te dvije blastocite… ali nadam se da nece trebati nista vise od toga..

S0102 baš sam iznenađena, šteta što nije barem još koja ostala ali držim fige da ti niti ne trebaju. Kada vadiš betu?

s0102
    21. Veljača 2017. 19:08

Zoja31

s0102

Zoja31

Na zalost ne… po meni je na kraju sve to lose ispalo.. jer su ostale samo te dvije blastocite… ali nadam se da nece trebati nista vise od toga..
    S0102baš sam iznenađena, šteta što nije barem još koja ostala ali držim fige da ti niti ne trebaju. Kada vadiš betu?

Napisao mi dr 9.3.,ali naravno da necu cekati do tada.. ici cu krajem slijedeceg tjedna... cetvrtak,najkasnije petak ako izdrzim...☺

Panda123
    21. Veljača 2017. 19:36

Titi2606

Bok cure, evo za one koji su procitali moj post prije par dana o tome šta nam se događa. Dragi išao na spermiogram, dijagnoza "azoospermija".. Uz moje probleme još sad i ovo. Kažem mu da će sve biti uredu, da se ne brine i ne živcira, a u sebi vrištim. Neznam šta da mislim, neznam šta dalje, nemogu naći pozitivu u sebi nikako. Strah me svega, a želim dijete više od svega, neka mi sve uzmu samo da mi daju mog anđela. A sada bum, šok. Neznam 🙁😭

Draga Titi! Zao mi je sto se tako osjecas te ti vjerojatno ne mogu pomoci, ali da te utjesim reci cu ti kako ja razmisljam o vlastitom problemu neplodnosti (oligoastenozoospermija kod supruga)...prvo, sa svakim problemom se treba suociti i pomiriti, jer ne znam kako bi covjek drukcije funkcionirao...drugo...svi ljudi u zivotu nesto zele, neki ono sto zele dobiju nekad, a neki mozda nikad...Zasto je to tako...nazalost mislim kako mi nemamo odgovor. 
    Ne sjecam se koji su tvoji problemi, koje spominjes, ali jednostavno morate se krenuti borit bez obzira na konacni ishod...ako nista drugo...da jednog dana ne zalite sto niste pokusali. A ako slucajno ne uspijete uvijek na kraju imate jedno drugo...vjeruj mi...to toliki ljudi zele imati, a nemaju. Uostalom, dijete se moze i posvojiti.
    Sve u svemu zelim vam puno srece!

Panda123
    21. Veljača 2017. 19:58

Zoja31

s0102

Zoja31

S0102baš sam iznenađena, šteta što nije barem još koja ostala ali držim fige da ti niti ne trebaju. Kada vadiš betu?

Tako smo i mi imali, sest oplodenih, a nijedan smrzlic :(

Nina2512
    21. Veljača 2017. 20:20

Ig pa mi smo skoro iste sto se tice bete..hehe..i ja sam danas vadila drugi puta i sada je 720,prije dva dana je bila 200..jos cu jednom vaditi,u petak vjerojatno😊😊

• Titi2606
    21. Veljača 2017. 23:39

Vesnic hvala ti puno. Kod mene je problem što su prvo sumnjali na policistične jajnike, pa sam vadila sve hormone, sve uredu. A mjesečnica dolazi kako joj dođe,nekad cijeli mjesec izostane, većinom ciklusi 45-60 dana.. Onda nemam policistične, ali izgleda da ne ovuliram. Idem sad u četvrtak na pregled u humanu pa ćemo vidjeti šta kažu. 
    Baš danas kad sam se malo smirila oko svega, rekla sam sebi i dragom da me briga da se neću živcirati, da ću biti pozitivna i da bude šta treba biti, ako nam je suđeno ćemo imati a ako ne j**** onda nemamo,a i uvijek se možemo odlučiti na posvojenje na kraju krajeva.
    Sada lagano u borbu, pozitivno i sve će biti uredu :)

MM azoo, samnom sve uredu osim neredovitih ciklusa
    1.IVF 2020 - 7 predivnih blastica
    ET- 2 blastice, beta 0
    FET 2021, 2 blastice - beta 80, biokemijska
    FET 2021, 1 blastica - beta se nije pravilno duplala- missed abb
    FET 04/25, 2 blastice- krećemo 4 mj u prirodnom ciklusu ❤️

Juje
    22. Veljača 2017. 10:51

In@

Najvjerojatnije da na kraju idem u privatnu kliniku, al zelim sto vise misljenja i savjeta, jer ne znam imam li drugu sansu… Dobila sam preporuke za dr. Hrvoja Vrcica u Petrovoj i dr. Jelenu Marušić u Splitu, da li tko ima kakvih iskustava sa njima?

Dr Marušić ti je super.  Ja imam sina od 4 godine i sada se opet spreman za postupak kod nje. 

Panda123
    22. Veljača 2017. 10:51

Zvala sam Vinogradsku...kazu sljedeci mjesec idemo opet, ali u prirodnom ciklusu. 
    Ana, lijepo ti se dupla beta. Osjecas li sad ikakve simptome?

Nina2512
    22. Veljača 2017. 11:03

Vesnic..nista posebno,jos imam bolove kao xa pms,grudi su mi ogromne i bole me,i uzasno sam umorna,i imam ogromnu žed alu za sokovima prirodnim,a inace ih uopce ne pijem..u petak idem na uzv,danas mi je dr javio da dodem..

Zelimo bebu..kad si ti isla na prvi uzv?koliko si ti sad trudna?imas odredene simptome?

zelimobebu2701
    22. Veljača 2017. 13:20

Ana2711

Vesnic..nista posebno,jos imam bolove kao xa pms,grudi su mi ogromne i bole me,i uzasno sam umorna,i imam ogromnu žed alu za sokovima prirodnim,a inace ih uopce ne pijem..u petak idem na uzv,danas mi je dr javio da dodem..

Zelimo bebu..kad si ti isla na prvi uzv?koliko si ti sad trudna?imas odredene simptome?

Prvi ultrazvuk sam radila 3tjedna od transfera. Doktorica mi je rekla da oni računaju od punkcije +2tjedna. Znači od punkcije mi je danas 4tj +3dana. Na prvom se vidi gestacijska vrećica. Idem opet u srijedu i dan prije vadim betu. Sto se simptoma bradavice su mi jako osjetljive, piskim cesto, pospana sam a prije tjedan dana nisam mogla spavati. I lice mi je katastrofa prištavo a inače nisam imala jednog prištića na licu. Neka mi hrana koma sjedne pa mi bude zgaravica. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.