Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zelimobebu2701
    20. Veljača 2017. 13:29

Dolores123

zelimobebu2701

Dolores123

Cure nisam vas pitala da li je koja od vas uzimala eutirox prije ivf?

Ja ga pijem skoro godinu dana

A joj, to mi se ne svida.Neznam zasto ali ja nekako ne volim te hormone i sve te lijekove, opce mi se to ne svida.Bojim se da sve to ima neke svoje posljedice

A šta bi ja ko da se meni piju lijekovi, ako moram moram, a Eutirox nije za bi ne bi uzimat ga. Znam osobu koja ga je prestala uzimat na svoju odgovornost pa je na kraju morala izvadit štitnjaču i još mnogo ružnih stvari proći. 

• Klokanica37
    20. Veljača 2017. 20:29

Cure, koji dan bi mogla radit test ako su mi vraceni 2-gi dan?

Ig
    21. Veljača 2017. 11:11

cure, danas sam drugi puta vadila betu i sada iznosi 653, a prije dva dana je bila 197..
    je li to ok? nije mala nekako?

..Žena sam, Mogu sve..

zelimobebu2701
    21. Veljača 2017. 11:15

Ig

cure, danas sam drugi puta vadila betu i sada iznosi 653, a prije dva dana je bila 197..
    je li to ok? nije mala nekako?

To je odlično. Bitno da se dupla nije mala meni je bila na pola manja pa su rekli da je dobro. Da je bitno da se dupla.😉😘

• Klokanica37
    21. Veljača 2017. 12:06

Ig

je li to ok? nije mala 

lg, beta ti se dobro dupla. Cestitam ❤

Panda123
    21. Veljača 2017. 12:45

Drage sve, moja beta je negativna. Jos sam u nedjelju dobila menstruaciju. Nije mi jasno zasto to bude tako...sa mnom je sve u redu, embriji su bili kako su rekli...lijepi, osmerostanicni i to dva? Nista, zivot ide dalje...ovo nam je bio prvi pokusaj, valjda opet za pola godine. Cestitam svim trudnicama i svima onima koje ce to uskoro biti!

Zoja31
    21. Veljača 2017. 12:57

Vesnić žao mi je . Nažalost na to ne možemo utjecati. Ja sam imala blastice pa se nisu implantirale, drugi put nisam ni došla do transfera jer sam imala samo jednu stanicu koja nije bila dobra. Sada za 10 dana krećem po treći put i samo ću reći da koliko god nekad bilo teško, koliko god mislio da si na kraju snaga i koliko god da me onaj gore testira samo mu kažem da neću odustati nikad dokle god mi to zdravlje i godine dopuštaju. Jednom ćemo i mi držati naše bebe u rukama 

Panda123
    21. Veljača 2017. 12:59

Zoja31

Vesnić žao mi je. Nažalost na to ne možemo utjecati. Ja sam imala blastice pa se nisu implantirale, drugi put nisam ni došla do transfera jer sam imala samo jednu stanicu koja nije bila dobra. Sada za 10 dana krećem po treći put i samo ću reći da koliko god nekad bilo teško, koliko god mislio da si na kraju snaga i koliko god da me onaj gore testira samo mu kažem da neću odustati nikad dokle god mi to zdravlje i godine dopuštaju. Jednom ćemo i mi držati naše bebe u rukama

Hvala ti Zoja puno na podrsci! 

• Klokanica37
    21. Veljača 2017. 13:10

Vesnic

Drage sve, moja beta je negativna. Jos sam u nedjelju dobila menstruaciju. Nije mi jasno zasto to bude tako…sa mnom je sve u redu, embriji su bili kako su rekli…lijepi, osmerostanicni i to dva? Nista, zivot ide dalje…ovo nam je bio prvi pokusaj, valjda opet za pola godine. Cestitam svim trudnicama i svima onima koje ce to uskoro biti!

Vesnic draga zao mi je 😢
    Isplaci se, digni glavu i u nove pobjede. Jednom ce biti dobitna kombinacija. Samo treba izdrzati do tada. Jednom cemo sve mi drzati svoje bebice u narucju. Nadam se da ces ti to ostvariti u sljedecem pokusaju.

• Titi2606
    21. Veljača 2017. 13:39

Bok cure, evo za one koji su procitali moj post prije par dana o tome šta nam se događa. Dragi išao na spermiogram, dijagnoza "azoospermija".. Uz moje probleme još sad i ovo. Kažem mu da će sve biti uredu, da se ne brine i ne živcira, a u sebi vrištim. Neznam šta da mislim, neznam šta dalje, nemogu naći pozitivu u sebi nikako. Strah me svega, a želim dijete više od svega, neka mi sve uzmu samo da mi daju mog anđela. A sada bum, šok. Neznam 🙁😭

MM azoo, samnom sve uredu osim neredovitih ciklusa
    1.IVF 2020 - 7 predivnih blastica
    ET- 2 blastice, beta 0
    FET 2021, 2 blastice - beta 80, biokemijska
    FET 2021, 1 blastica - beta se nije pravilno duplala- missed abb
    FET 04/25, 2 blastice- krećemo 4 mj u prirodnom ciklusu ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.