Drage sve, moja beta je negativna. Jos sam u nedjelju dobila menstruaciju. Nije mi jasno zasto to bude tako…sa mnom je sve u redu, embriji su bili kako su rekli…lijepi, osmerostanicni i to dva? Nista, zivot ide dalje…ovo nam je bio prvi pokusaj, valjda opet za pola godine. Cestitam svim trudnicama i svima onima koje ce to uskoro biti!
Vesnic…. zao mi je... ali treba hrabro dalje... mislim da se od prvog pokusaja na neki nacin najvise ocekuje... ali nekima je potrebno mrvicu vise truda da bi dosli do svoga cilja... ali vjerujem da cemo svi doci ☺
Cure ja sam danas imala transfer.. dvije blastice.. srednje dobre.. ali nadam se da ce se mali krzljavci izboriti i da ce sve biti na kraju dobro... sada dio najdrazi nam svima... cekanjeee...
Drage sve, moja beta je negativna. Jos sam u nedjelju dobila menstruaciju. Nije mi jasno zasto to bude tako…sa mnom je sve u redu, embriji su bili kako su rekli…lijepi, osmerostanicni i to dva? Nista, zivot ide dalje…ovo nam je bio prvi pokusaj, valjda opet za pola godine. Cestitam svim trudnicama i svima onima koje ce to uskoro biti!
Samo hrabro, nije lako, ali moraš da bi došli do svog cilja. Odmori se, odtuguj to je normalno i kreni dalje. Samo misli pozitivno kad kreneš ponovo!! 😉😘
S0102 dali ste imali i za zamrzavanje?
Na zalost ne... po meni je na kraju sve to lose ispalo.. jer su ostale samo te dvije blastocite... ali nadam se da nece trebati nista vise od toga..
Hvala svima puno! Nisam cak ni suzu pustila...valjda sam tijekom postupka vec sve isplakala. Sve je to jedno iskustvo...sad bar znam dalje sto me ceka, pa se nadam kako necu biti toliko vise nervozna oko svega...
Hvala svima puno! Nisam cak ni suzu pustila…valjda sam tijekom postupka vec sve isplakala. Sve je to jedno iskustvo…sad bar znam dalje sto me ceka, pa se nadam kako necu biti toliko vise nervozna oko svega…
Evo ja ti osobno mogu reci... meni je ovo treci put i ovaj sam put najmirnija do sada...
Čestitke lg
Vesnic... ne znam kaj da ti velim.
Glavu gore i idemo dalje!
Hvala svima puno! Nisam cak ni suzu pustila…valjda sam tijekom postupka vec sve isplakala. Sve je to jedno iskustvo…sad bar znam dalje sto me ceka, pa se nadam kako necu biti toliko vise nervozna oko svega…
Evo ja ti osobno mogu reci… meni je ovo treci put i ovaj sam put najmirnija do sada…
Bome potpisujem s0102. Iskreno ne znam dali mi je prvi ili drugi put bio gori. Prvi put se nije imlantiralo a drugi put nije ni bilo transfera. Mislim da je možda ovaj drugi put bilo gorje jer ne očekuješ da nećeš doći do transfera. Sad sam promjenila kliniku, idem privatno i idem baš bez puno očekivanja. Spremna sam na sve scenarije pa kako bude.
Sortiraj odgovore
Najstariji