Molim vas za malu pomoc.kod pikanja sa penom da li se mora onak malo nakositi igla pa stisnuti onak vise bocno ili se moze onak ravno piknuti? Nisam to pitala sestru jer sam pozorno slusala upute za upotrebu.
ne moras nakositi. igla je malena pa nema potrebe. imas raznih uputstava na youtubeu pa si pogledaj ako nisi sigurna ;)
ne moras nakositi. igla je malena pa nema potrebe. imas raznih uputstava na youtubeu pa si pogledaj ako nisi sigurna ;)
Ok, hvala
Molim vas za malu pomoc.kod pikanja sa penom da li se mora onak malo nakositi igla pa stisnuti onak vise bocno ili se moze onak ravno piknuti? Nisam to pitala sestru jer sam pozorno slusala upute za upotrebu.
Dolores123 slobodno ravno pikni u trbuh. Tako kažu da je najbolje. Meni su cure isto tako savjetovale i ravno sam se pikala cijelo vrijeme. Igla je jako mala tako da te nema čega biti strah, skoro pa ju nećeš ni osjetiti.
Eto da se i ja javim. Nakon pikanja i svega vraćena nam je jedna blastica. Prvih par dana dolje lagani bolovi danas 8 dan nakon transfera smeckasti iscjedak i maleni maleni spotting smedje boje koj je sada nestao. Da li je to dobar znak ili ? Kada napraviti test? Grudi bolne i lagane promjene raspoloženja :-) Inace prvi icsi postupak.
Ja ti nemam pojma, ja sam isto u prvom postupku. Nadam se da je to nekakvo implantacijsko krvarenje, da se primilo i da ce ti bit s najvecom srecom ;) to je to sto ti mogu reci i pozeljeti ;)) javljaj sta je i kako je ;)) neka smo upuceni, a i da znamo sta eventualno ocekivati ;)
Tome se i ja nadam. Mislim da bi moglo biti implantacijsko pošto sam čitala da se takvo krvarenja javlja u periodu oko 7 do 8 dana nakon transfera.
Evo i mene... 5 dan dankon transfera.. nemam nikakvih posebnih simptoma osim sto me grudi bole... ali me bole od picetka pikanja... ufff... tko ce docekat betu😐
Sortiraj odgovore
Najstariji