Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Panda123
    27. Veljača 2017. 19:34

kathryn86

Pozdrav svima koji se trude..dobila sam uputnicu za humanu tako da me ocekuje prvi pregled uz konzultacije! Mislim da cu otici u vinogradsku,ali zanima me da li mora suprug ici samnom ili mogu sama? Od njegovih nalaza imam spermiogram koje je uredan! Da li znate koliko se ceka na prvi pregled? Hvala i sretno svima

Na prvi pregled se ne ceka dugo, ne sjecam se tocno, ali uvijek sam cekala najduze oko tjedan dana. Suprug ne treba ici s tobom, tek na dan punkcije. Sretno!

s0102
    27. Veljača 2017. 19:49

S.

Ja danas bila na prvoj folikulometriji. Lijevi 3 folikula 14, 14, 15. Desni nista. Znaci, optimizam mi je u zescem minusu. Najradije bi crkla od muke.

Ma daj... nemoj tako... na kraju ti je i tako samo jedan dobar dovoljan...  biti ce sve super... ti je to prvi put?

27. Veljača 2017. 21:00

Da, prvi put. Ma prestravljena sam od svega, vise ne znam sto bih mislila. Budem i ljuta ko pas, pa onda sljedeci trenutak placem da ne mogu sebi doc itd.. znam da je dovoljan samo jedan, al uz sve gin probleme i spermiogram nam nije najbolji tak da...zaista ce nam trebati cudo. Idem ujutro opet na uzv pa budem vidjela sta ce reci, 9dc.

Nina2512
    27. Veljača 2017. 23:46

S.

Da, prvi put. Ma prestravljena sam od svega, vise ne znam sto bih mislila. Budem i ljuta ko pas, pa onda sljedeci trenutak placem da ne mogu sebi doc itd.. znam da je dovoljan samo jedan, al uz sve gin probleme i spermiogram nam nije najbolji tak da…zaista ce nam trebati cudo. Idem ujutro opet na uzv pa budem vidjela sta ce reci, 9dc.

Ja sam imala samo 4js od kojih su se dvije oplodile ali samo jedna je prezivjela do treceg dana i tu jednu su mi vratili.i od te jedne jedine cekamo sad uzv drugi tj da cujemo srceko❤..tako da ne brini,sve ce biti super😊

zelimobebu2701
    28. Veljača 2017. 07:09

Ana2711 kako se osjećaš?

Nina2512
    28. Veljača 2017. 12:46

Zelimobebu..sve isto kao prije,..dr mi je rekao da bi tek za dva tj trebala imati mucnine i ostalo..mada vec me strah malo zasto nemam nikakvih posebnih simptoma..kak si ti?jesi imala drugi uzv?
    Ti si na bolovanju,zar ne?to si na komplikacijama?ja radim,planiram ici na komplikacije tek nakon sto mi potvrde da srceko kuca,nisam jos nikome na poslu ni rekla..

zelimobebu2701
    28. Veljača 2017. 13:12

Ana2711

Zelimobebu..sve isto kao prije,..dr mi je rekao da bi tek za dva tj trebala imati mucnine i ostalo..mada vec me strah malo zasto nemam nikakvih posebnih simptoma..kak si ti?jesi imala drugi uzv?
    Ti si na bolovanju,zar ne?to si na komplikacijama?ja radim,planiram ici na komplikacije tek nakon sto mi potvrde da srceko kuca,nisam jos nikome na poslu ni rekla..

Ja sam doma da. Ma joj meni je počelo s mučninama, sve šta pojedem mi ne paše, žgaravica stalno. Sutra idem na ultrazvuk. Danas sam vadila ponovo betu. Stignu doc mučnine uživaj dok ih nema. Kod kojeg si Dr. u Petrovo?

Nina2512
    28. Veljača 2017. 13:27

zelimobebu2701

Ana2711

Ja sam doma da. Ma joj meni je počelo s mučninama, sve šta pojedem mi ne paše, žgaravica stalno. Sutra idem na ultrazvuk. Danas sam vadila ponovo betu. Stignu doc mučnine uživaj dok ih nema. Kod kojeg si Dr. u Petrovo?

Meni je malo slabo tu i tam,ali mislim da to jos nije to..hehe..ja sam kod dr.vrcica..jesi i ti u petrovoj?koliko si sad tocno trudna?

zelimobebu2701
    28. Veljača 2017. 13:57

Ana2711

zelimobebu2701

Ana2711

Meni je malo slabo tu i tam,ali mislim da to jos nije to..hehe..ja sam kod dr.vrcica..jesi i ti u petrovoj?koliko si sad tocno trudna?

Da, ja sam kod Dr. Šprem. Od punkcije je 5+2 i plus jos 2 tjedna. Znači po njima 7tj i 2 dana

Nina2512
    28. Veljača 2017. 15:09

zelimobebu2701

Ana2711

zelimobebu2701

Ana2711

Da, ja sam kod Dr. Šprem. Od punkcije je 5+2 i plus jos 2 tjedna. Znači po njima 7tj i 2 dana

Super,ti si onda tocno dva tj vise od mene😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.