Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Veljača 2017. 11:51

Ana2711

Curke ja sam danas vadila betu,na 11 dan nakon transfera,transfer je bio 3. dan nakon punkcije, sad sam dobila nalaze..pise da je beta 192,4 IU/L,referenti interval : do 4..je li to dobro??

Vadila sam betu 3 dana ranije nego sto sam trebala jer se nisam nicemu nadala i htjela sam to obaviti prije nego sto pocnem raditi da ne moram jos izostajati s posla

Bravo!!!!!! 😘 😘 

Dahlia
    18. Veljača 2017. 11:53

Cure, imala sam prošli pon tranfer 1 blastociste. Kada najranije mogu napraviti kućni test? Idući petak?

s0102
    18. Veljača 2017. 12:42

Ana2711

Curke ja sam danas vadila betu,na 11 dan nakon transfera,transfer je bio 3. dan nakon punkcije, sad sam dobila nalaze..pise da je beta 192,4 IU/L,referenti interval : do 4..je li to dobro??

Vadila sam betu 3 dana ranije nego sto sam trebala jer se nisam nicemu nadala i htjela sam to obaviti prije nego sto pocnem raditi da ne moram jos izostajati s posla

Superr... mislim da je ti jako dobro☺☺

Panda123
    18. Veljača 2017. 13:09

Bravo Ana, cestitam!!! :-) :-) :-)

zelimobebu2701
    18. Veljača 2017. 14:48

Ana2711

Čestitam!!! Bravo!! ❤👣🚼

Nina2512
    18. Veljača 2017. 15:13

Hvala vam cure😍😍..jos mi je to sve nestvarno..u utorak cu opet ici izvaditi betu,taj dan sam zapravo i trebala😊
    Vesnic ne brini za test,beta jos stigne biti ogromna..i ja sam procitala da je dosta cura imalo negativni test,a beta velika..drzim fige da tako bude i tebi❤❤

Panda123
    18. Veljača 2017. 15:24

Ana2711

Hvala vam cure😍😍..jos mi je to sve nestvarno..u utorak cu opet ici izvaditi betu,taj dan sam zapravo i trebala😊
    Vesnic ne brini za test,beta jos stigne biti ogromna..i ja sam procitala da je dosta cura imalo negativni test,a beta velika..drzim fige da tako bude i tebi❤❤

Hvala :-)

• Klokanica37
    18. Veljača 2017. 17:07

Ana2711

Ana čestitam ❤❤

s0102
    18. Veljača 2017. 20:54

Vesnic… treba cekati betu... kada jubtrebas vaditi?

Panda123
    18. Veljača 2017. 21:59

s0102

Vesnic…treba cekati betu… kada jubtrebas vaditi?

Betu vadim u ponedjeljak. Test sam radila jutros, baš me nekako interesiralo...clearblue (30kn).
    Nakon testa par sati po prvi put mi se pojavio neki smećkasti iscjedak, kao pred sam početak menstruacije...i onda je prestao se ponavljat??? Mislim kako je 11dpt prekasno za implantaciju...po kalendaru mi menstruacija treba stići u utorak. Tko bi više znao...sve ćemo vidjeti u pon :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.