Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Panda123
    18. Veljača 2017. 21:59

s0102

Vesnic…treba cekati betu… kada jubtrebas vaditi?

Betu vadim u ponedjeljak. Test sam radila jutros, baš me nekako interesiralo...clearblue (30kn).
    Nakon testa par sati po prvi put mi se pojavio neki smećkasti iscjedak, kao pred sam početak menstruacije...i onda je prestao se ponavljat??? Mislim kako je 11dpt prekasno za implantaciju...po kalendaru mi menstruacija treba stići u utorak. Tko bi više znao...sve ćemo vidjeti u pon :)

s0102
    19. Veljača 2017. 13:06

Eto mene iz bolnice danas... imamo 5 oplodenih js koje se sve jednako dobro razvijaju... danas nismo imali transfer.. dogovorili smo za utorak,5ti dan... nadam se da ce se i dalje sve lijepo razvijati... ☺

19. Veljača 2017. 13:28

Bravo!!! 

• Dolores123
    19. Veljača 2017. 19:27

Cure nisam vas pitala da li je koja od vas uzimala eutirox prije ivf?

19. Veljača 2017. 20:32

Ja uzimam stalno eutirox. 

• Dolores123
    19. Veljača 2017. 21:27

Meni je isto dr rekla da i ako ostanem trudna da cu morati uzimati.neznam zasto bi to trebala u trudnoci uzimati.moja stitnjaca je inace ok, samo kao za ivf moraju smanjiti vrijednosti

19. Veljača 2017. 22:06

U trudnoći treba isto biti ispod 2.5!

zelimobebu2701
    19. Veljača 2017. 22:08

Dolores123

Ja ga pijem skoro godinu dana

19. Veljača 2017. 22:21

Kakve su vam menstruacije nakon ivf ciklusa?  Meni je jučer krenuo spoting, a prošlo je tjedan dana od aspiracije. Danas samo popodne krv na ulošku tamna. Sad točkica na ulošku, a na wc papiru crveno ljepljivo. A moram u zg 2dc.ne znam, ali mislim da to još nije 1dc.  Mirujem maksimalno.  Čak nemam ni bolova tipičnih. Jučer sam imala pritisak u desnom jajniku cijelo popodne. 

• Dolores123
    20. Veljača 2017. 08:34

zelimobebu2701

Dolores123

Ja ga pijem skoro godinu dana

A joj, to mi se ne svida.Neznam zasto ali ja nekako ne volim te hormone i sve te lijekove, opce mi se to ne svida.Bojim se da sve to ima neke svoje posljedice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI