Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    s0102
    19. Veljača 2017. 13:06

Eto mene iz bolnice danas... imamo 5 oplodenih js koje se sve jednako dobro razvijaju... danas nismo imali transfer.. dogovorili smo za utorak,5ti dan... nadam se da ce se i dalje sve lijepo razvijati... ☺

19. Veljača 2017. 13:28

Bravo!!! 

• Dolores123
    19. Veljača 2017. 19:27

Cure nisam vas pitala da li je koja od vas uzimala eutirox prije ivf?

19. Veljača 2017. 20:32

Ja uzimam stalno eutirox. 

• Dolores123
    19. Veljača 2017. 21:27

Meni je isto dr rekla da i ako ostanem trudna da cu morati uzimati.neznam zasto bi to trebala u trudnoci uzimati.moja stitnjaca je inace ok, samo kao za ivf moraju smanjiti vrijednosti

19. Veljača 2017. 22:06

U trudnoći treba isto biti ispod 2.5!

zelimobebu2701
    19. Veljača 2017. 22:08

Dolores123

Ja ga pijem skoro godinu dana

19. Veljača 2017. 22:21

Kakve su vam menstruacije nakon ivf ciklusa?  Meni je jučer krenuo spoting, a prošlo je tjedan dana od aspiracije. Danas samo popodne krv na ulošku tamna. Sad točkica na ulošku, a na wc papiru crveno ljepljivo. A moram u zg 2dc.ne znam, ali mislim da to još nije 1dc.  Mirujem maksimalno.  Čak nemam ni bolova tipičnih. Jučer sam imala pritisak u desnom jajniku cijelo popodne. 

• Dolores123
    20. Veljača 2017. 08:34

zelimobebu2701

Dolores123

Ja ga pijem skoro godinu dana

A joj, to mi se ne svida.Neznam zasto ali ja nekako ne volim te hormone i sve te lijekove, opce mi se to ne svida.Bojim se da sve to ima neke svoje posljedice

s0102
    20. Veljača 2017. 12:38

Aneri85… sama najbolje poznajes svoj ciklus... npr ovo sve sto si napisala su menifdef  simptomi prvog dana... ali svatko svoje najbolje poznaje.. tako da ipak moras sama procijeniti..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.