Eto mene iz bolnice danas... imamo 5 oplodenih js koje se sve jednako dobro razvijaju... danas nismo imali transfer.. dogovorili smo za utorak,5ti dan... nadam se da ce se i dalje sve lijepo razvijati... ☺
Cure nisam vas pitala da li je koja od vas uzimala eutirox prije ivf?
Meni je isto dr rekla da i ako ostanem trudna da cu morati uzimati.neznam zasto bi to trebala u trudnoci uzimati.moja stitnjaca je inace ok, samo kao za ivf moraju smanjiti vrijednosti
Ja ga pijem skoro godinu dana
Kakve su vam menstruacije nakon ivf ciklusa? Meni je jučer krenuo spoting, a prošlo je tjedan dana od aspiracije. Danas samo popodne krv na ulošku tamna. Sad točkica na ulošku, a na wc papiru crveno ljepljivo. A moram u zg 2dc.ne znam, ali mislim da to još nije 1dc. Mirujem maksimalno. Čak nemam ni bolova tipičnih. Jučer sam imala pritisak u desnom jajniku cijelo popodne.
Ja ga pijem skoro godinu dana
A joj, to mi se ne svida.Neznam zasto ali ja nekako ne volim te hormone i sve te lijekove, opce mi se to ne svida.Bojim se da sve to ima neke svoje posljedice
Aneri85… sama najbolje poznajes svoj ciklus... npr ovo sve sto si napisala su menifdef simptomi prvog dana... ali svatko svoje najbolje poznaje.. tako da ipak moras sama procijeniti..
Sortiraj odgovore
Najstariji