Sve ok. Lijepo se sve odvija kako treba. Čekamo idući ultrazvuk i betu. 😊😊😊❤
Bravo!!!!!!!! 😘 😘
Vratili su mi 2 embrija, oba 4-stanicni. Kako vam se cini?
E u taj dio se sad ne kuzim.😀 Kako got da je ja se nadam da ces uspijeti.😘
Vratili su mi 2 embrija, oba 4-stanicni. Kako vam se cini?
E u taj dio se sad ne kuzim.😀 Kako got da je ja se nadam da ces uspijeti.😘
Hvala ti Dolores123 ❤❤
Klokanica…. mma sve ce to biti ok..puno malih beba... sada odmaraj i cuvaj mrvice ❤❤
Klokanica37… Nista se ne javljas? Ima li kakvih novosti?
2 js, obe se oplodile. Sutra imamo transfer..
Joj Aneri.. da bar bude tako.. ❤❤
Bude. Odmaraj. Čuvaj se i uživaj.
Sve ok. Lijepo se sve odvija kako treba. Čekamo idući ultrazvuk i betu. 😊😊😊❤
Bravo!!!!!!!! 😘 😘
🚼👣💕😊
Danas mi je 11dpt te sam napravila test na trudnoću. Negativan je...mislim napravit ću u ponedjeljak betu, ali mislim kako je test točan, jer se trudno ni ne osjećam. Nisam se nešto ni ražalostila, jer jedva čekam da sve to skupa završi da mogu normalno nastaviti svojim životom (bar narednih šest mjeseci prije novog postupka), a i od utrogestana imam valjda žgaravicu koja mi baš smeta, pa da ga konačno prestanem koristiti.
Danas mi je 11dpt te sam napravila test na trudnoću. Negativan je…mislim napravit ću u ponedjeljak betu, ali mislim kako je test točan, jer se trudno ni ne osjećam. Nisam se nešto ni ražalostila, jer jedva čekam da sve to skupa završi da mogu normalno nastaviti svojim životom (bar narednih šest mjeseci prije novog postupka), a i od utrogestana imam valjda žgaravicu koja mi baš smeta, pa da ga konačno prestanem koristiti.
Vesnic, koliko vidim i po drugim forumima ima cura kojim test pokaze da je negativan a imaju veliku betu. Nadam se da ce se i tebi to dogoditi.. Drzim fige da tako bude..
Cure, jeste vi pile kavu prvih dana? Negdje citam da ju nije dobro piti radi kontrakcije maternice.
Curke ja sam danas vadila betu,na 11 dan nakon transfera,transfer je bio 3. dan nakon punkcije, sad sam dobila nalaze..pise da je beta 192,4 IU/L,referenti interval : do 4..je li to dobro??
Vadila sam betu 3 dana ranije nego sto sam trebala jer se nisam nicemu nadala i htjela sam to obaviti prije nego sto pocnem raditi da ne moram jos izostajati s posla
Sortiraj odgovore
Najstariji