Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoja31
    14. Veljača 2017. 13:38

In@ poliklinika Skvorc i betaplus ti rade preko hzzo, znaci placas konzultacije + uzv 600kn i dalje sve ide preko uputnica. Ja sam osobno u poliklinici Skvorc i super zadovoljna za sada sam sa doktorom.

zelimobebu2701
    14. Veljača 2017. 13:53

s0102

In@… i moja preporuka je privatno ako je takva situacija…

Ja sam danas bila na zadnjoj folikulometriji.. 10-12folikula.. danas stoperica.. punkcija u cetvrtak.. ovaj put punkcija s anestezijom 😊

Suuuper, sretno 😉❤

s0102
    14. Veljača 2017. 21:10

S.

na koliko se folikulometrija tijekom postupka ide ? (znam da je kod svakog drugacije) ali, otprilike… :D

Ja sam u ovom postupku bila na 3.. ali sve ti ovisi od osobe do osobe... sad sam i gonale koristila... napuhana sam malo...nakon 4 tog dana sam pocela osjecati jajnike..ali nista strasno... a danas mi je mucno cijeli dan.. mozda je to i od oni cetrotida... 
    Ali dobro... jos stoperica i gotovooo... ☺

Panda123
    15. Veljača 2017. 09:01

Djevojke, u ponedjeljak moram vadit betu. Gdje to mogu napravit u Zagrebu bez placanja te da li se moram naruciti?

• Dolores123
    15. Veljača 2017. 09:45

Klokanica37... Kako je prošlo?

Nina2512
    15. Veljača 2017. 10:51

Vesnic

Djevojke, u ponedjeljak moram vadit betu. Gdje to mogu napravit u Zagrebu bez placanja te da li se moram naruciti?

Ja sam dobila uputnicu za betu od svog ginek,ici cu u petrovu.
    Kak si inace Vesnic?jesu ti poceli kakvi simptomi?meni nista,tj sve isto kao prije..vec se lagano mirim s time da nece biti nista..

• Klokanica37
    15. Veljača 2017. 12:59

Dolores123

Klokanica37… Kako je prošlo?

Dali su mi Dolantin u venu, osamuti te, svega si svjestan cak i pricaju s tobom. Moram priznati da ne boli nista samo imas malo nelagodan osjecaj. Trajalo svega par minuta. 
    2 folikula, 2 js. Sad molimo Boga da sve bude u redu i da se oplode. 

15. Veljača 2017. 13:31

Klokanica37

Dolores123

Dali su mi Dolantin u venu, osamuti te, svega si svjestan cak i pricaju s tobom. Moram priznati da ne boli nista samo imas malo nelagodan osjecaj. Trajalo svega par minuta.

• Dolores123
    15. Veljača 2017. 13:40

Klokanica37

Dolores123

Super, bas mi je drago.Koja ti je radila dr? Nasa ili ona druga? Vise valjda traju pripreme nek sam postupak.Ma bude se oplodilo, ne brini.Sad me vise nije tolko strah.

Panda123
    15. Veljača 2017. 14:11

Ana2711

Vesnic

Ja sam dobila uputnicu za betu od svog ginek,ici cu u petrovu.
    Kak si inace Vesnic?jesu ti poceli kakvi simptomi?meni nista,tj sve isto kao prije..vec se lagano mirim s time da nece biti nista..

Gdje u Petrovoj? Tamo gdje se vade hormoni ili tamo gdje se vadi za krvnu grupu/spolne bolesti? I ja ću onda u Petrovu :)
    Simptoma nema...od jučer se ponašam sasvim svakodnevno, skoro da ni ne razmišljam o svemu tome...tek predvečer osjetim grudi i malo kao stomak i to je to...sutra se vraćam i na posao, tako sam sama htjela...ne mogu više to iščekivati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.