In@ poliklinika Skvorc i betaplus ti rade preko hzzo, znaci placas konzultacije + uzv 600kn i dalje sve ide preko uputnica. Ja sam osobno u poliklinici Skvorc i super zadovoljna za sada sam sa doktorom.
In@… i moja preporuka je privatno ako je takva situacija…
Ja sam danas bila na zadnjoj folikulometriji.. 10-12folikula.. danas stoperica.. punkcija u cetvrtak.. ovaj put punkcija s anestezijom 😊
Suuuper, sretno 😉❤
na koliko se folikulometrija tijekom postupka ide ? (znam da je kod svakog drugacije) ali, otprilike… :D
Ja sam u ovom postupku bila na 3.. ali sve ti ovisi od osobe do osobe... sad sam i gonale koristila... napuhana sam malo...nakon 4 tog dana sam pocela osjecati jajnike..ali nista strasno... a danas mi je mucno cijeli dan.. mozda je to i od oni cetrotida...
Ali dobro... jos stoperica i gotovooo... ☺
Djevojke, u ponedjeljak moram vadit betu. Gdje to mogu napravit u Zagrebu bez placanja te da li se moram naruciti?
Djevojke, u ponedjeljak moram vadit betu. Gdje to mogu napravit u Zagrebu bez placanja te da li se moram naruciti?
Ja sam dobila uputnicu za betu od svog ginek,ici cu u petrovu.
Kak si inace Vesnic?jesu ti poceli kakvi simptomi?meni nista,tj sve isto kao prije..vec se lagano mirim s time da nece biti nista..
Klokanica37… Kako je prošlo?
Dali su mi Dolantin u venu, osamuti te, svega si svjestan cak i pricaju s tobom. Moram priznati da ne boli nista samo imas malo nelagodan osjecaj. Trajalo svega par minuta.
2 folikula, 2 js. Sad molimo Boga da sve bude u redu i da se oplode.
Dali su mi Dolantin u venu, osamuti te, svega si svjestan cak i pricaju s tobom. Moram priznati da ne boli nista samo imas malo nelagodan osjecaj. Trajalo svega par minuta.
Super, bas mi je drago.Koja ti je radila dr? Nasa ili ona druga? Vise valjda traju pripreme nek sam postupak.Ma bude se oplodilo, ne brini.Sad me vise nije tolko strah.
Ja sam dobila uputnicu za betu od svog ginek,ici cu u petrovu.
Kak si inace Vesnic?jesu ti poceli kakvi simptomi?meni nista,tj sve isto kao prije..vec se lagano mirim s time da nece biti nista..
Gdje u Petrovoj? Tamo gdje se vade hormoni ili tamo gdje se vadi za krvnu grupu/spolne bolesti? I ja ću onda u Petrovu :)
Simptoma nema...od jučer se ponašam sasvim svakodnevno, skoro da ni ne razmišljam o svemu tome...tek predvečer osjetim grudi i malo kao stomak i to je to...sutra se vraćam i na posao, tako sam sama htjela...ne mogu više to iščekivati.
Sortiraj odgovore
Najstariji