Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Veljača 2017. 14:54

s0102.. hvala na odgovoru. ja sam isto dobila gonal + cetrotide :/ vidjet cemo sta ce biti :)

Nina2512
    15. Veljača 2017. 14:56

Iskreno gdje tocno u petrovoj nemam pojma..ali mislim da tamo u laboratoriju gdje se vadi krv za obicne pretrage i za hormone,sb i krvna grupa se vade u petrovoj 3,u zavodu..

• Klokanica37
    15. Veljača 2017. 15:00

Dolores123

Klokanica37

Dolores123

Klokanica37… Kako je prošlo?

Dali su mi Dolantin u venu, osamuti te, svega si svjestan cak i pricaju s tobom. Moram priznati da ne boli nista samo imas malo nelagodan osjecaj. Trajalo svega par minuta.
    2 folikula, 2 js. Sad molimo Boga da sve bude u redu i da se oplode.

Super, bas mi je drago.Koja ti je radila dr? Nasa ili ona druga? Vise valjda traju pripreme nek sam postupak.Ma bude se oplodilo, ne brini.Sad me vise nije tolko strah.

Zvali su Lanu kad sam ja dosla na red tako da je ona radila. Fakat su svi divni tamo i sve ti objasne i kazu. Ne treba te biti strah uopce. 
    Kad ti kreces? 

• Klokanica37
    15. Veljača 2017. 15:01

Aneri85

Klokanica37

Dolores123

Dali su mi Dolantin u venu, osamuti te, svega si svjestan cak i pricaju s tobom. Moram priznati da ne boli nista samo imas malo nelagodan osjecaj. Trajalo svega par minuta.

❤❤

• Dolores123
    15. Veljača 2017. 15:09

Klokanica37

Dolores123

Klokanica37

Dolores123

Super, bas mi je drago.Koja ti je radila dr? Nasa ili ona druga? Vise valjda traju pripreme nek sam postupak.Ma bude se oplodilo, ne brini.Sad me vise nije tolko strah.

Zvali su Lanu kad sam ja dosla na red tako da je ona radila. Fakat su svi divni tamo i sve ti objasne i kazu. Ne treba te biti strah uopce.
    Kad ti kreces?

Ja sad cekam ovaj ciklus da vide dal mi je nestala cista..zbog te ciste koja se pojavila odgodeno do daljnjega..tako da neznam dal budem isla sad ili cu jos morati cekati..jako mi je drago zbog tebe i da je sve proslo bez straha i ok, pa se nadam da ce i mebi tako biti.

Panda123
    15. Veljača 2017. 15:14

Ana2711

Iskreno gdje tocno u petrovoj nemam pojma..ali mislim da tamo u laboratoriju gdje se vadi krv za obicne pretrage i za hormone,sb i krvna grupa se vade u petrovoj 3,u zavodu..

Ok, hvala! 

• Klokanica37
    15. Veljača 2017. 18:23

Dolores123

Klokanica37

Dolores123

Klokanica37

Dolores123

Kad ti kreces?

Ja sad cekam ovaj ciklus da vide dal mi je nestala cista..zbog te ciste koja se pojavila odgodeno do daljnjega..tako da neznam dal budem isla sad ili cu jos morati cekati..jako mi je drago zbog tebe i da je sve proslo bez straha i ok, pa se nadam da ce i mebi tako biti.

Ne brini. Budes i ti uskoro isla. Nestat ce ta cista brzo. Drzim fige!

• In@
    16. Veljača 2017. 12:04

Najvjerojatnije da na kraju idem u privatnu kliniku, al zelim sto vise misljenja i savjeta, jer ne znam imam li drugu sansu... Dobila sam preporuke za dr. Hrvoja Vrcica u Petrovoj i dr. Jelenu Marušić u Splitu, da li tko ima kakvih iskustava sa njima? 

Zoja31
    16. Veljača 2017. 12:22

Neznam sto pametno reci In@, od privatnika su dosta cijenjeni dr.Radoncic, dr.Lucinger, dr.Skvorc, dr.Dmitrovic, dr.Vlaisavljevic koji dolazi povremeno u betaplus.

s0102
    16. Veljača 2017. 13:02

In…ja sam sa vise strana dobila preporuke za dr. Lucingera... bila sam i na jednim konzultacijama i pregledu.. i stvarno mi se dr super cini... ali sam odlucila jos jedan ciklus u bolnici.. 

Danas sam rijesila punkciju... iz anesteziju je suuuperr... ha ha ha... dobili smo 13stanica... u ned idemo vidjeti sto se dogada.. ako sve bude ok transfer u utorak... iskreno se nadam i vjerujem da ce sve biti super ☺☺ 
    Sada imam strogo mirovanje.... a sutra moram nesto na posso... pa ne znam kako cu sta... valjda mi nece biti nista ako kratko odem... 😯

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.