Jesi ti bila u Vinogradskoj?
Jesam da, nažalost tamo potratila dva postupka. Umjesto da sam nakon prvog okrenula glavu i otišla.
Možeš mi malo samo reći u čemu je bio problem? Ja sam sad bila tamo i meni su se svi činili ljubazni i ok.
Jesi zvala? Kako napreduju? 😊
zvala sam , 8 se dalje dijeli. sad do četvrtka čekamo
Odlično. To su jako lijepe vijesti. U četvrtak je transfer jel tako? Bit će punooo bebača!!! 😉😉😉
Ne, ide freeze all. Zbog hiperstimulacije.
Jooj sorry zaboravila sam da si to napisala. Ma dobro taman se oporaviš od hiperstimulacije.
Tolko me strah da neće biti ništa od svega. Uzas. Poludjela bum do četvrtka!!!!!!!!!
Jesi zvala? Kako napreduju? 😊
zvala sam , 8 se dalje dijeli. sad do četvrtka čekamo
Odlično. To su jako lijepe vijesti. U četvrtak je transfer jel tako? Bit će punooo bebača!!! 😉😉😉
Ne, ide freeze all. Zbog hiperstimulacije.
Jooj sorry zaboravila sam da si to napisala. Ma dobro taman se oporaviš od hiperstimulacije.
Tolko me strah da neće biti ništa od svega. Uzas. Poludjela bum do četvrtka!!!!!!!!!
Ma kad su tako lijepo počeli ne može bit loše. Vjeruj bit će sve ok. Meni je od 9 zrelih 6 došlo do blastica. 😉
U srijedu punkcija. Rekli su da cu dobiti Dolantin u venu. Kakva su iskustva s njim? Jel uspava ili se sve osjeti?
Super.Drzim fige.To su ti sami rekli ili si molila da ti se nesto da?
Bas citam na internetu da te to osamuti, to daju nekima i na porodu onda mozes misliti da je sigurno ok.Super, mozda i ja to dobijem tako da me sad vise nije tolko strah.
Budem napisala kako je bilo.
Jesam da, nažalost tamo potratila dva postupka. Umjesto da sam nakon prvog okrenula glavu i otišla.
Možeš mi malo samo reći u čemu je bio problem? Ja sam sad bila tamo i meni su se svi činili ljubazni i ok.
Nažalost očito ovaj novi forum nema više mogućnosti privatnih poruka . Ne bih u detalje ovako javno, uglavnom imala sam bliske susrete sa dr.Tomićem, zahvaljujući njemu imala sam transfer iz horor filmova
Nažalost očito ovaj novi forum nema više mogućnosti privatnih poruka. Ne bih u detalje ovako javno, uglavnom imala sam bliske susrete sa dr.Tomićem, zahvaljujući njemu imala sam transfer iz horor filmova.
Meni nije on radio transfer. Par puta je bio na folikulometriji, cinio mi se u redu, samo ne bas razgovorljiv.
Sto god da je bilo zao mi je. Drzi se!
Nismo sve iste, ima zena koje su sa njim zadovoljne no nazalost znam i sa drugog foruma zene koje su sa njim prosle slicno.
Cure držim 👍za sve nas ovdje, polako i pozitivno, sve ćemo uspjeti :)
MM azoo, samnom sve uredu osim neredovitih ciklusa
1.IVF 2020 - 7 predivnih blastica
ET- 2 blastice, beta 0
FET 2021, 2 blastice - beta 80, biokemijska
FET 2021, 1 blastica - beta se nije pravilno duplala- missed abb
FET 04/25, 2 blastice- krećemo 4 mj u prirodnom ciklusu ❤️
Bok cure, nova sam u svemu ovomu, imam 30 god, muz i ja pokusavamo vec 2 god i nista, radili smo jednu inseminaciju koja nije uspjela, sad nam preporucuju IVF jer u mene AMH strasno brzo pada i nizak je tako da nemamo vremens cekati, mogu eventualno na jednu stimulaciju ici da se pokusa dobiti sto vise js, jer ne znaju hocu li ih do kraja god vise ikako imati. Pa jel imate neku dobru preporuku za dr ili neki drugi savjet???
Sortiraj odgovore
Najstariji