Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    14. Veljača 2017. 08:51

Klokanica37

Dolores123

Dolores123

Klokanica37

U srijedu punkcija. Rekli su da cu dobiti Dolantin u venu. Kakva su iskustva s njim? Jel uspava ili se sve osjeti?

Super.Drzim fige.To su ti sami rekli ili si molila da ti se nesto da?

Bas citam na internetu da te to osamuti, to daju nekima i na porodu onda mozes misliti da je sigurno ok.Super, mozda i ja to dobijem tako da me sad vise nije tolko strah.

Budem napisala kako je bilo.

Može.Ja ću sutra cijelo jutro misliti na tebe.Drži se.

14. Veljača 2017. 09:00

curke, dobro jutro. ja jučer bila po lijekove, dobila gonal. kakva su vam iskustva?? ps. i zaboravih upitati liječnicu, naravno, sjetila sam se kad sam dosla doma: kako racunaju menstruaciju na petrovoj , zna li netko? ako dodje do 14h, do 17h  onda je prvi dan, ako kasnije, onda racunam od sutra ili...??? svagdje vidim da je drugacije, ovisi od bolnice do bolnice ?

14. Veljača 2017. 10:10

U Petrovoj vele ako do 17 procuriš to je prvi dan.  Ne iscjedak ili mrlje. 

Zoja31
    14. Veljača 2017. 10:44

In@

Bok cure, nova sam u svemu ovomu, imam 30 god, muz i ja pokusavamo vec 2 god i nista, radili smo jednu inseminaciju koja nije uspjela, sad nam preporucuju IVF jer u mene AMH strasno brzo pada i nizak je tako da nemamo vremens cekati, mogu eventualno na jednu stimulaciju ici da se pokusa dobiti sto vise js, jer ne znaju hocu li ih do kraja god vise ikako imati. Pa jel imate neku dobru preporuku za dr ili neki drugi savjet???

Ako je takva situacija po meni nemoj se zamarati sa drzavnim bolnicama. Kreni odmah privatno jer nemas sta cekati. Prvo ces u drzavnim bolnicama cekati na predugi red za lijekove a privatno mozes svakih 3 ciklusa u postupak. Ugovor sa hzzo ti imaju i privatne poliklinike.

s0102
    14. Veljača 2017. 11:05

In@…  i moja preporuka je privatno ako je takva situacija...

Ja sam danas bila na zadnjoj folikulometriji.. 10-12folikula.. danas stoperica.. punkcija u cetvrtak.. ovaj put punkcija s anestezijom 😊

14. Veljača 2017. 11:14

na koliko se folikulometrija tijekom postupka ide ? (znam da je kod svakog drugacije) ali, otprilike... :D

Zoja31
    14. Veljača 2017. 11:29

s0102

In@… i moja preporuka je privatno ako je takva situacija…

Ja sam danas bila na zadnjoj folikulometriji.. 10-12folikula.. danas stoperica.. punkcija u cetvrtak.. ovaj put punkcija s anestezijom 😊

S0102 bas jedva cekam da cujem koliko si stanica dobila. Imas puno folikula. Ja kad bi ih dobila toliko napila bi se od srece 😂😂😂😂

14. Veljača 2017. 11:41

s0102

In@… i moja preporuka je privatno ako je takva situacija…

Odlično!!!!!!!!! 

• In@
    14. Veljača 2017. 13:03

Hvala vam puno, a koga preporucate privatno? 

• In@
    14. Veljača 2017. 13:07

I da li se hormoni za stimulaciju mogu dobiti preko hzzo ako se ide privatno?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.