Vesnic..ja bas dosla na forum tebe pitati kako si..hehe..ja isto nemam nikakve posebne simptome osim ko za pms,grudi me dosta bole,jajnici,uzasno sam umorna i samo mi se place..jucer mi je bio tezak dan,cijeli dan sam plakala..koma..i ja mislim za sebe da nije uspjelo,da je vjerojatno bi nesto osjetila vec,zato i jesam sva u komi..cijelo vrijeme sam sama sebe uvjeravala da neka se nicemu ne nadam,da su male sanse..ali sad kad se beta blizi vidim da sam ipak imala neku nadu,samo mislim da nista ovaj put od toga😭..a implantacija nam je vec trebala biti,ili?cure kao osjete neku jaku bol i krv im se pojavi na gacicama,ja nemam nista od toga…
Ne znam stvarno...čitam neke kao nemaju uopće simptoma, pa je beta pozitivna. Ali opet nekako mi se čini kako su to prevelike promjene u organizmu, pa bih ih valjda trebala osjetiti. Kažem ti sve čekam nešto spektakularno, a ništa...
Muči mi je što je sve ovo na kraju možda bilo besmisleno...em sam bila depresivna, injekcije su me dotukle, hodala sam kao napuhani balon, radila nisam, bezveze se izležavala po kući...a sad pogotovo kao da nemam volje za ništa...ni druženja, ni posao, ništa...
Tak mi i suprug veli,sto odustajes prije kraja,jos nije kraj..vidjet cemo😉😊
Ej cure, ja vam zelim svu srecu da vam uspije. znate i same da bi sve osjecale neke simptome sve bi odmah znale da su trudne, ali nije tako.Ti sto nemate simptome ne znaci da nije uspjelo.Sve bude ok.Razmisljajte trudnicki.😘
Hvala :)
Tak mi i suprug veli,sto odustajes prije kraja,jos nije kraj..vidjet cemo😉😊
Koja je vaša dijagnoza?
Vesnic e totalno isto ja razmisljam..toliko svega,injekcija,uzv,strahova,boli,ovo dosadivanje doma,glupo bolovanje zbog kojeg cu na kraju i dobiti puno manju placu za ovaj mj,i onda na kraju da nista ne bude..joj komaa..
Mozda zato sto stalno iscekujemo neki znak,simptom,nam se nista ni dogada..haha..ma ko bi to vise znao😊
Ja nemam dijagnozu,tj ponekad imam anovulacijske cikluse,inace dam potpuno zdrava,suprug ima losi spermiogram,svaki mj mu je druga djnagnoza,nekad mrvicu bolja,nekad losija..
Jesi zvala? Kako napreduju? 😊
zvala sam , 8 se dalje dijeli. sad do četvrtka čekamo
Odlično. To su jako lijepe vijesti. U četvrtak je transfer jel tako? Bit će punooo bebača!!! 😉😉😉
Ja nemam dijagnozu,tj ponekad imam anovulacijske cikluse,inace dam potpuno zdrava,suprug ima losi spermiogram,svaki mj mu je druga djnagnoza,nekad mrvicu bolja,nekad losija..
Tako je i kod nas. Odnosno kod mene je sve u redu, čak s obzirom da imam skoro 34g. super, a suprug ima smanjen broj spermija, smanjene pokretljivosti...te je to u pravilu tako stalno, povremeno nalaz malo varira.
Najgore mi je to što ja o djeci dok nismo krenuli u postupak nisam previše ni razmišljala (više ono kao...ako se dogodi, dobro...) a sad postajem opsjednuta, kao da ne mogu ni radit ni razmišljat o nečem drugom...užas!
Mi pokusavamo skoro dvije godine prirodno i nije islo,a sad kad smo usli u tridesete vidjeli smo da nemamo sto vise cekati i ktenuli u postupak..ah biti ce sve kako treba biti,neda mi se vise ni razmisljati o tome..a i sutra je valentinovo,idem kupiti suprugu poklon i veseliti se tome..hehe..
Cure koje ste bile na punkciji, jel ste tamo u robi u kojoj dodjete ili trebam ponijeti nesto za presvuci?
Sortiraj odgovore
Najstariji