Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zvonka1910
    13. Prosinac 2016. 14:09

cure hvala vam na ohrabrenju.. ni meni ništa nije jasno.. vidjeti ću sutra na uzv i pokušati dobiti neki normalan odgovor, a ako ne, idem privatniku i gotovo.. 
    bebich da ovo mi je prva stimulacija i svi su nam nalozi dobri (ali 3 god ništa od bebe)
    ana232 pogledala sam na papiru i piše za endometrij da je 7,5 (bar mislim, bila sam van sebe pa ne garantiram da je to točno) a za folikule ne znam :-( i vadila sam jučer krv i nisu mi rekli zbog čega valjda zbog estradiola (na zadnjem nalazu mi je bio 360), sutra ću sve znati

13. Prosinac 2016. 14:35

Zvonka u kojoj si bolnici? 
    Čudi me da ste išli odmah na ivf.  Nama su isto svi nalazi dobri pa smo morali na aih ići.  
    Jesi vadila AMH?

bebich
    13. Prosinac 2016. 14:41

Hm, ako je sve ok, zašto ne prvo AIH? ... Koliko znam to je neka praksa koja se provodi u bolnicama, čak i privatnici često znaju raditi barem jedan AIH .. osim ako nije neka dijagnoza/problem ... možda neprohodni jajovodi?

• zvonka1910
    13. Prosinac 2016. 14:56

U Petrovoj sam, 3 god pokušavamo, i sve je ok osim mojih 8 mioma koje su mi odstranili u 5. mjesecu, nakon toga je doktor rekao da nemamo što čekati i da idemo na mpo, da nećemo raditi AIH, da je gubljenje vremena (imam 39). To su mi rekli i u poliklinici Škvorc. Odlučila sam se za Petrovu, zbog doktora koji me i operirao. AMH mi je ok i svi hormoni. Jajovodi su ok, obavili mi pretragu dok sam bila na operaciji mioma. I zato sam u šoku.. ne razumijem kako mi dr tako mrtvo hladno kaže da mi jajnici ne rade, bez ikakvih pretraga..

bebich
    13. Prosinac 2016. 15:09

a svašta, ali ok, pretpostavljam da zbog godina su rekli odmah IVF ... da se ne gubi vrijeme dodatno ...

13. Prosinac 2016. 17:08

Stvarno čudno da ti je to rekao.  I ja sam u petrovoj.  Svakako potraži drugo mišljenje.

• zvonka1910
    14. Prosinac 2016. 13:07

ana232 ja se baš ne snalazim u toj tablici, danas sam ju slikala ;-), danas mi je 13 dc i endometrij je 10 mm, a za folikule ne znam, još su dvije kolone UZV - desno i lijevo i za desno mi piše 8 a lijevo 12. Ugl. rekao doktor da nastavljamo terapiju još dva dana, jer se kao nešto počelo događati.. u petak opet uzv. E da, meni nisu vadili krv zbog estradiola, pitala sam zašto sam vadila krv, rekli su zbog anesteziologa, krvnu sliku.. 
    Zoja31 ti si isto bila u Petrovoj? Koliko si čekala za drugi postupak?

DoraAR
    14. Prosinac 2016. 14:59

Cure koliko sam skuzila bemfola je genericki lijek od Gonala-f i trebao bi biti jednako učinkovit ali jeftiniji...

Ovdje je link: https://medivizor.com/blog/SampleLibrary/infertility-reproductive-technologies/bemfola-a-safe-and-effective-alternative-to-gonal-f-for-ivf/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.