Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoja31
    02. Siječanj 2017. 20:14

Cure baš mi je žao što to prolazite. Ja sam bila dva puta u vinogradskoj ali isto nisam bila zadovoljna pa sam prešla privatno. Mislim da prije svega zaslužujemo da se prema nama ponašaju kao prema čovjeku, da budu fer i korektni. Nažalost očito je svuda po državnim bolnicama ista priča.

galica1981
    03. Siječanj 2017. 09:15

Hej pozdrav! Hvala na brizi za mene, a ja se nažalost nikako do sada nisam mogla javiti. Uglavnom 21.12. sam bila na punkciji, pod anestezijom. Dobili smo 7 JS i od njih 7, oplođeno je 6, od tih 6 je do 3. dana bilo tri, a na kraju do 5. dana ostala samo jedna i to navodno lijepa blastocista. Onda sam 26.12. bila na transferu i saaad čekaammm :)
    Danas je 8. dpt, pa sad neznam kaj reći...simptoma i ima i nema...pokušavam se ne zamarati njima jer bih poludjela....
    Eto javim čim nešto novo saznam :)
    Sretno svima! :*

galica1981

• luca30
    03. Siječanj 2017. 10:03

pozzzdrav cure i sretna vam Nova godina :). Ja sam u petak imala punkciju. Nista nisam ni osjetila i nije me nista ni bolilo, a doktor kaze da su folikuli bili na dobrom mjestu. Samo su mi javili da je bilo 11 JS I da ce transfer biti 5 dan (sutra idem) ..Svima zelim srecu i da nas sto vise u 2017. napusti ovaj forum :)

• Mona16
    03. Siječanj 2017. 12:54

Cao drage nova sam..Pocinjem sa ivf cim dobijem meng za sad pijem tablete .Kod nas je problem kod muza ima Varikoktelu nadam se da cemo se družit 😄😄

• zelimobebu123
    03. Siječanj 2017. 16:53

Pozdrav svima, dobrodošle nove curke! 
    Danas sam išla po lijekove i čekamo sad M, drugi dan ciklusa krećem s pikanjem. Dobila sam Ovaleap. Spomenula mi je danas doktorica koja je bila na zamjeni, ako ne pogode od prve dozu hormona da će zamrznuti jajne stanice pa ih vratiti u prirodnom ciklusu.

Megi1509
    03. Siječanj 2017. 18:09

Bok cure!
    Evo i mene medu vama..
    Imam 22.god i sina od 1god i 3mj. U 10.mj sam ostala trudna,i imala spontani kada sam.bila 7+6.. 
    Danas sam bila na pregledu kod ginekologice,dala mi je da ponovim stitnjacu,da vadim za zgrusavanje krvi,genetiku i uzela briseve. Rekla je da kad dodu nalazi da ce me prebaciti u Rijeku na obradu.. 
    Sigurno ste vec pisale o tome ali toliko postova ima da mi je lakse vas pitat i zamolit da mi malo opisete potpomognutu oplodnju,sta se sve radi kad vas gin posalje na obradu koliko se ceka itd… Koliko sam shvatila gin vj bi mi dali samo neke inekcije a sve ostalo prirodnim putem posto sam oba puta ostala trudna,samo je sad zavrsilo spontanim..
    Bila bih jako zahvalna ako bi netko odvojio malo vremena i objasnio mi malo.. :)

• luca30
    05. Siječanj 2017. 08:26

Novim curama zelim dobrodoslicu!! Ove koje ce zapoceti sa pikanjem, nije nista strasno .Ja sam sama sebi davala injekcije i brzo to prode, punkcija  mi takoder nije bila bolna, Jucer sam bila na transferu, od 11 js 7 im se oplodilo i to sve su super kvalitete(sestra mi je pokazala nesto sto nije smjela- ocjena svih blastocista). Doktor mi je odlucio vratiti jednu blastocistu- kao mladi smo i jer se boji ako vrati dvi da bi doslo do viseplodne trudnoce. Sad moram cekati 14 dana al vec sam jutros otisla na posao jer se super osjecam. Dali je nekoj od vas bila vracena samo jedna blastocista?? Inace mi smo idiopati i borimo se 4 godine.

galica1981
    05. Siječanj 2017. 12:38

Lijep pozdrav svima!
    Imam jedno pitanje, zapravo da mi pokušate riješiti brigu.
    Na transferu sam bila 26.12., vraćena blastocista (5.dan), i evo jučer popodne blago roskasto..ne mogu čak ni reći iscjedak...skroz lagano i blago.
    Danas od jutra pak krenulo smeđe/smećkasto, ali izlazi van zajedno sa Crinone gelom koji koristim svaku večer prije spavanja. Kroz dan uzimam 3x2 Utrogestana (u rodnicu)..
    I sad, što je to sve?! Pitala sam jučer svog liječnika kod kojeg idem na MPO i rekao je da ništa ne brinem jer to ništa loše ne mora značiti. Sutra je dan kada bi mi po redovnom trebala doći menstruacija. Kako da ne brinem, kad sam izbezumljena sad.
    Čitam svašta, pa još manje znam. Pa piše da bi taj smeđi bio nekakva zaostala krvo koja nije izašla van poslije implantacije, pa piše i da je stvara Crinine gel, pa i da je mogući početak menstuacije...aaaaa help pliz!

galica1981

05. Siječanj 2017. 23:04

Luca i mi smo u toj kategoriji, idiopatskoj.. Čini mi se najgora. Kod kojeg ste dr?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.