Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    04. Prosinac 2016. 19:12

Ana,
    Hvala na odgovoru.

Želimobebu,
    Ja sam nesto krivo procitala, sorry  sretnooo

Sandra 
    Mislim koliko sam citala da ni jedna cura nece ici u postupak s takvim tsh , mora se sniziti. Eutirox je za sniženje, treba nekih par tjedana da se regulira cca.

S,
    To znaci da morate biti prijavljeni na zajednickoj adresi???
    Hm...a sto ako smo u braku, a nismo prijavljeni na zajednickoj?

• zelimobebu123
    04. Prosinac 2016. 23:11

mono ako misliš na onaj dio da krećemo s postupkom, trebali bi krenuti u 1.mjesecu bar je tako rekla doktorica :) 

• sandra26
    05. Prosinac 2016. 00:02

Mono hvala ti na odgovoru!

• ana232
    05. Prosinac 2016. 13:14

cure, samo da se javim, ujutro idem vadit betu i nadam se veseloj vijesti. Međutim, sinoć sam primjetila lagano krvarenje prilikom brisanja. To je više kao slabiji smečkasti iscjedak koji je do jutra prestao. Nadam se da nije ništa loše.

zelimobebu123
    05. Prosinac 2016. 14:36

ana232

cure, samo da se javim, ujutro idem vadit betu i nadam se veseloj vijesti. Međutim, sinoć sam primjetila lagano krvarenje prilikom brisanja. To je više kao slabiji smečkasti iscjedak koji je do jutra prestao. Nadam se da nije ništa loše.

držim fige da beta bude veelika :)

05. Prosinac 2016. 17:52

Bok svima, 
    Ja sam danas bila u petrovoj i uspjeli smo se dogovoriti za kraj 1 mjeseca za prvi ivf. U 1 mj idem po OVALEAP injekcije. 
    Ima koja od vaas iskustva s njima?

• Marija0801
    05. Prosinac 2016. 20:03

Drage curke, vidim da vas je puno sa velikim iskustvom.

Trebala bih pokoji savjetic.
    Zakljucili smo da je vrijeme za mpo, pa me zanima kako i gdje poceti, koji su pocetni pregledi, gdje ih je najbolje raditi ( privatnik i koji).

Hvala puno

s0102
    05. Prosinac 2016. 20:20

Ana232… sretno sutra... nadam se lijepim vijestima... ☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI