Ana,
Hvala na odgovoru.
Želimobebu,
Ja sam nesto krivo procitala, sorry sretnooo
Sandra
Mislim koliko sam citala da ni jedna cura nece ici u postupak s takvim tsh , mora se sniziti. Eutirox je za sniženje, treba nekih par tjedana da se regulira cca.
S,
To znaci da morate biti prijavljeni na zajednickoj adresi???
Hm...a sto ako smo u braku, a nismo prijavljeni na zajednickoj?
mono ako misliš na onaj dio da krećemo s postupkom, trebali bi krenuti u 1.mjesecu bar je tako rekla doktorica :)
cure, samo da se javim, ujutro idem vadit betu i nadam se veseloj vijesti. Međutim, sinoć sam primjetila lagano krvarenje prilikom brisanja. To je više kao slabiji smečkasti iscjedak koji je do jutra prestao. Nadam se da nije ništa loše.
Bok svima,
Ja sam danas bila u petrovoj i uspjeli smo se dogovoriti za kraj 1 mjeseca za prvi ivf. U 1 mj idem po OVALEAP injekcije.
Ima koja od vaas iskustva s njima?
Drage curke, vidim da vas je puno sa velikim iskustvom.
Trebala bih pokoji savjetic.
Zakljucili smo da je vrijeme za mpo, pa me zanima kako i gdje poceti, koji su pocetni pregledi, gdje ih je najbolje raditi ( privatnik i koji).
Hvala puno
Hej drage moje..evo ja danas isla u Vinogradsku po lijekove..dobila Ovaleap i Orgalutran...e sad nisam jos dobila mengu i rekla mi sestra da ak nedobijem do 7.12. idem u postupak u 1.mj.jer oni ne rade izmedu Bozica i N.godine..i muz danas radio spermiogram i kroz 4 inseminacije uvijek bio nalaz uredan i danas pise astenozoospermia😕
Sad sam toliko u bedu..zasto?jel to problem veliki?kako ju poboljsat😯
Mina0709
Sortiraj odgovore
Najstariji